Wąski Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Hej Robercik, miło Cię ,,widzieć" :> hola hola nie zapędzaj się z całowaniem naszej królowej ok[br]Dopisany: 04 Sierpień 2009, 11:46_________________________________________________ Hej Robercik, miło Cię ,,widzieć" :> Widzę, że zgodnie z obietnicą jako pierwsza witasz Wąskiego. Czuję, że będzie u nas stałym gościem.. a jak :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 a jak :gwizdanie: Jako gość możesz się delektować naszą królową, ale pamiętaj, że nie jest tylko Twoja.. :gwizdanie: :gwizdanie: :doh1:
tomaszu Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Tomaszu co to za podpis 30 ? Byłeś u nas na spocie i jeszcze nie wiesz?? :bicz3: Podpowiedź: Brynia ma nr 36... WIEM WIEM Wasza Tak, ale spoko - w Twoim przypadku w grę wchodzi leasing. Tylko ciiii.
Kaśka Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Normalnie, się za wami stęskniłam Kasiu, przyjeżdżaj, bo my też tęsknimy. Już niedługo Jak "plemię" warszawskie przemówi
mcm Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2009 jakie plemię i co przemówi [br]Dopisany: 04 Sierpień 2009, 12:23_________________________________________________strasznie dziś szyfr idzie ... :gwizdanie:
Kaśka Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Brynia a co ty masz taki podpis agresywny?
Kaśka Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Brynia a co ty masz taki podpis agresywny? a tak po zlocie mi zostało :gwizdanie: Jakoś tak właśnie sądziłam :polew: :polew:
poziek Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 a jak :gwizdanie: Jako gość możesz się delektować naszą królową, ale pamiętaj, że nie jest tylko Twoja.. :gwizdanie: :gwizdanie: :doh1: Hyhyhy przechodzicie już samych siebie z ta królową :polew: :polew: :polew: :polew:
tomaszu Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Hyhyhy przechodzicie już samych siebie z ta królową :polew: :polew: :polew: :polew: Spóźniłeś się, dla Ciebie nic nie zostało..
mcm Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2009 za "zielony" w tych sprawach jesteś
poziek Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Hyhyhy przechodzicie już samych siebie z ta królową :polew: :polew: :polew: :polew: Spóźniłeś się, dla Ciebie nic nie zostało.. Chłopaki nie wiem czy wy tego nie widzicie ale naprawdę to już w dupe nie lezie takie pieprzenie...
tomaszu Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Chłopaki nie wiem czy wy tego nie widzicie ale naprawdę to już w dupe nie lezie takie pieprzenie... Więc nie pieprz Poziu. Wracaj na swoje podwórko, bo tutaj nie złapiesz fali...
mcm Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Chłopaki nie wiem czy wy tego nie widzicie ale naprawdę to już w dupe nie lezie takie pieprzenie... Więc nie pieprz Poziu. Wracaj na swoje podwórko, bo tutaj nie złapiesz fali...
poziek Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Chłopaki nie wiem czy wy tego nie widzicie ale naprawdę to już w dupe nie lezie takie pieprzenie... Więc nie pieprz Poziu. Wracaj na swoje podwórko, bo tutaj nie złapiesz fali... Nie o to chodzi, że pieprze...tylko pisze wam chłopaki, że ludzie się z was śmieją
tomaszu Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Nie o to chodzi, że pieprze...tylko pisze wam chłopaki, że ludzie się z was śmieją A my z ludzi.
poziek Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 [br]Dopisany: 04 Sierpień 2009, 13:57_________________________________________________ Nie o to chodzi, że pieprze...tylko pisze wam chłopaki, że ludzie się z was śmieją A my z ludzi. Walcz dalej rycerzu
tomaszu Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Walcz dalej rycerzu Zawsze będę walczył za króla i królową.
Rekomendowane odpowiedzi