Gość Michał Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Wróciłem z painballa, ale kox. Mam guza na czole. :decayed Chyba napierda..liscie sobie po baniach tymi kulkami, bo Jarek też ma guza na czole
mcm Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Mam i jest nas tylko 2 ? Lipa sie robi na radumiu Nie mów tak. Oź i Jariko pojechali. no, honor uratowali
tomaszu Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Chyba napierda..liscie sobie po baniach tymi kulkami, bo Jarek też ma guza na czole Cholera jasna, też mam "malinkę" na czole. Na weselu będą się ze mnie śmiać.
Jariko Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 ?NUDA! ;( Oziu nie przejmuj sie u mnie tez sie nic nie dzieje
wuju Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 chyba u wszystkich to samo.. moze wieczorem co sie ruszy
Jariko Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Moze cos zorganizujemy jakiegoś grilla zeby chociaż wieczór był ciekawy
wuju Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Moze cos zorganizujemy jakiegoś grilla zeby chociaż wieczór był ciekawy no ja właśnie się na tak owego wybieram bajo szkoda ze jutro z rana do warsiawy bo by pewnie grubo bylo :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Sierpień 2009, 20:07_________________________________________________co tu tak pusto? popili czy co? qrfa dziś jakiś daltonista prawie by mnie skasował, kapkę mnie ciśnienie skoczyło jak widziałem jak leci w mój bok ze zblokowanymi kołami
tomaszu Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 A ja to nie wiem, z wesela wracam..
mcm Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2009 a ja z teściem piłem :gwizdanie: :sick3:
wuju Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 sami alkoholicy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: prawie ja tylko pare piwek w sobotę ale gdyby nie to ze musiałem warszawę i radom w niedziele odwiedzić to pewnie było by targane :gwizdanie: czyli sami alkoholicy
oZiX Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 a ja dziś sie zapije :naughty: :kox: :decayed: tak więc jak coś ktoś chce to max do 16;P potem będę nieosiągalny no chyba że dla Bryni
lukaszr Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Dzień Dobry, mam pytanko, czy ktoś z Was będzie jutro albo dzisiaj jechał z Warszawy do Radomia ?
oZiX Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 ja dziś jadę do warszawy a jutro albo dziś moja bratowej siostra będzie wwracać do Radomia[br]Dopisany: 17 Sierpień 2009, 10:44_________________________________________________Brynia właśnie miałem się spytać czy toaleta u Ciebie jest płatna?? bo jak wczoraj byłem to zobaczyłem 1PLN przy WC:> też bym zostawił ale kasy drobnej nie miałem ;(
lukaszr Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 ja dziś jadę do warszawy a jutro albo dziś moja bratowej siostra będzie wwracać do Radomia Hmmmmm, potrzebuję przerzucić malutką i praktycznie nic nie ważącą paczuszkę (wielkości kilkanaście cm x kilkanaście cm) do Radomia i ktoś by to odebrał od tej osoby. Dałoby się coś z tym zrobić ?
oZiX Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 nie mnie tylko Paulinę ale to muszę się do niej dodzwonić
Rekomendowane odpowiedzi