mcm Opublikowano 4 Września 2009 Autor Opublikowano 4 Września 2009 a jak tam junior jeszcze w brzuchu :?:
odzim Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 jeszcze nie chce mu sie , ale ja dzisiaj mu pomoge chyba tego czopa wypchnac :gwizdanie:
Gość Michał Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Ja dopiero wróciłem do domu, najpierw szkolenie na Józefowie, poźniej impreza integracyjna w knajpie. Odnowiłem stare znajomości,pogadałem sobie z mamą naszego kolegi :gwizdanie: , ogólnie fajniutko było, szkoda ze popić nie mogłem bo rano do Bydgoszczy na weselicho lecimy
wuju Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 "było nas trzech w każdym z nas inna krew...itd." (no przez chwilę czterech) byłem przed 19 w radomiu oglądać audi no ale koledze sie spieszyło trochu wiec nie zajechaliśmy co poradze ale może uda mi sie zwerbować nowego klubowicza bo b6 przeszło powierzchowny sprawdzian bardzo dobrze
odzim Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Michał -wlasnie miales dac znac ze jestes a nic sie nie odzywales
Gość Michał Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 A no jakoś mi wyleciało z głowy [br]Dopisany: 05 Wrzesień 2009, 00:19_________________________________________________zastanawiam się którędy lecieć do Bydgoszczy, kilka wahadełek tam jest po drodze a nie chce mi się zbytnio stać w korkach, jakies propozycje?
tomaszu Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Michał, w środę byłem w Łodzi, śmiało możesz jechać przez Łódź - tam jest tylko jedno wahadło, na którym nie stoi się długo.. Chyba że na Grójec i przez Płock - troszkę dalej, ale lepsza droga.
Gość Michał Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 No właśnie myslałem o Płocku, ale tam sie stoi, chyba mykne na Łodź
tomaszu Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 No właśnie myslałem o Płocku, ale tam sie stoi, chyba mykne na Łodź A to nie wiem co tam się dzieje na Płock. Przez UDŹ masz pewniaka. :th:[br]Dopisany: 05 Wrzesień 2009, 10:15_________________________________________________Kurna, ale dzisiaj nazwę widziałem.. Jechał TIR z napisem... uwaga uwaga.. STYROPIANEX. Nosz kuwa, kto to takie nazwy wymyśla??
tomaszu Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Często tracę zasięg jak gadam przez kom, więc chciałbym sobie sprawić jakiś wzmacniacz/antenkę GSM do samochodu. Czy ktoś wie jak to działa? Gdzie to najlepiej kupić i ile trzeba zapłacić? Lepszy wewnętrzny czy zewnętrzny?
Korzeń Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 I ma on mozliwosc podlaczenia zewnetrznej anteny?
odzim Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 fajny artykuł http://poboczem.pl/news/ii-wojna-i-niemieckie-autostrady,1361638
Rekomendowane odpowiedzi