tomaszu Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 grubcio, w ten piątek może być mało osób, ale zapraszamy co tydzień o 19:00. Solar, blisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Czego ryczysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 4 dni odwyku od internetu i bezustannej jazdy samochodem minęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 4 dni odwyku od internetu i bezustannej jazdy samochodem minęło Cyborg normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 prawie kto jutro będzie [br]Dopisany: 08 Październik 2009, 17:11_________________________________________________890 moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 kto jutro będzie Ja będę... pił wódkę na kawalerskim. Poza tym na spocie to pewnie będą wszyscy oprócz wuja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Poza tym na spocie to pewnie będą wszyscy oprócz wuja. jak zawsze myślałem ze będziesz to bym przyjechał i zobaczyli byśmy czy jest jakaś cześć na moim b6 bez szpachli :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 jak zawsze myślałem ze będziesz to bym przyjechał i zobaczyli byśmy czy jest jakaś cześć na moim b6 bez szpachli :gwizdanie: Ja nie muszę przyjeżdżać - i tak wiem, że nie ma takiej części. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 tez wiem.. ale chciałem zobaczyć na ktorej będzie najwięcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 tez wiem.. ale chciałem zobaczyć na ktorej będzie najwięcej Niestety nie jestem w stanie tego zbadać, bo moje urządzenie robi pomiar tylko do 999 mikronów, a Ty masz dużo więcej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 w ogole cie jutro nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 w ogole cie jutro nie będzie Znajdziesz mnie albo w Bankrucie na Kieleckiej albo gdzieś w Siczkach w domku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 to innym razie przelecimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 to innym razie przelecimy Ja tam nikogo nie będę przelatywał. A po co chcesz sprawdzać swój samochód? Lubisz się denerwować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 A po co chcesz sprawdzać swój samochód? Lubisz się denerwować? no nie no chciałbym wiedzieć.. bo teraz go niby sprzedawałem i tak na dobra sprawę to nie wiem co było malowane w ASO seata mi tego nie sprawdzili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Dobra, sprawdzę Ci to redło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 fajnie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 fajnie :> W następny w piątek. Ale jak nie przyjedziesz to przepadnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 ja mam czujnik i bede w piatek wuju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi