mcm Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 jonny tez umie jezdzic dlatego lezy połamany :polew: i dlatego sie odzywa w tej sprawie niedługo może jak się pozbiera to się pokaże ;P wątpie żeby chciał się narazić na następne urazy
Gość Adrian Matracki Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Ja to mogę wysłuchać krytyki na temat swojej jazdy od prawdziwego kierowcy a nie od ciebie Oziu Bo ty nie jesteś dla mnie żadnym autorytetem Niestety I naprawdę styl mojej jazdy nie powinien cie obchodzić
mcm Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 Ja to mogę wysłuchać krytyki na temat swojej jazdy od prawdziwego kierowcy a nie od ciebie Oziu Bo ty nie jesteś dla mnie żadnym autorytetem Niestety Adrian nie zauważyłeś, że wszyscy zwracali ci uwagę na styl twojej jazdy w drodze do Piły :?: [br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 21:07_________________________________________________ a królowej niema ................. ;( zdziwi się bardzo jak sobie poczyta
odzim Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 ale jaja 1000 pęknie na kłótni i wszyscy to przeczytają
oZiX Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Ja to mogę wysłuchać krytyki na temat swojej jazdy od prawdziwego kierowcy a nie od ciebie Oziu Bo ty nie jesteś dla mnie żadnym autorytetem Niestety I naprawdę styl mojej jazdy nie powinien cie obchodzić no masz racje dla mnie jesteś nikim więc mnie gówno obchodzisz... <ciach>ciekawe jak się poczujesz jak inni będą mieli odwagę żeby ci to w końcu powiedzieć...a może dla ciebie nikt z radomskich spotów nie jest prawdziwym kierowcą może zdefiniujesz kto dla ciebie jest prawdziwym kierowcą? bo to pojęcie szerokie i dla każdego może znaczyć co innego...
oZiX Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Ja to mogę wysłuchać krytyki na temat swojej jazdy od prawdziwego kierowcy a nie od ciebie Oziu Bo ty nie jesteś dla mnie żadnym autorytetem Niestety Adrian nie zauważyłeś, że wszyscy zwracali ci uwagę na styl twojej jazdy w drodze do Piły :?: [br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 21:07_________________________________________________ a królowej niema ................. ;( zdziwi się bardzo jak sobie poczyta mcm ale my dla niego nie jesteśmy kierowcami no co najwyżej niedzielnymi :polew:
Gość Adrian Matracki Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Ja to mogę wysłuchać krytyki na temat swojej jazdy od prawdziwego kierowcy a nie od ciebie Oziu Bo ty nie jesteś dla mnie żadnym autorytetem Niestety Adrian nie zauważyłeś, że wszyscy zwracali ci uwagę na styl twojej jazdy w drodze do Piły :?: [br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 21:07_________________________________________________ a królowej niema ................. ;( zdziwi się bardzo jak sobie poczyta Oceniliście mój styl jazdy po tym że raz wyprzedziłem na styk... Ciekawy jestem ile razy którykolwiek z was tak wyprzedzał...
mcm Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 Ja to mogę wysłuchać krytyki na temat swojej jazdy od prawdziwego kierowcy a nie od ciebie Oziu Bo ty nie jesteś dla mnie żadnym autorytetem Niestety Adrian nie zauważyłeś, że wszyscy zwracali ci uwagę na styl twojej jazdy w drodze do Piły :?: [br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 21:07_________________________________________________ a królowej niema ................. ;( zdziwi się bardzo jak sobie poczyta Oceniliście mój styl jazdy po tym że raz wyprzedziłem na styk... Ciekawy jestem ile razy którykolwiek z was tak wyprzedzał... to nie był jednorazowy przypadek Adrianie
oZiX Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Ja to mogę wysłuchać krytyki na temat swojej jazdy od prawdziwego kierowcy a nie od ciebie Oziu Bo ty nie jesteś dla mnie żadnym autorytetem Niestety Adrian nie zauważyłeś, że wszyscy zwracali ci uwagę na styl twojej jazdy w drodze do Piły :?: [br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 21:07_________________________________________________ a królowej niema ................. ;( zdziwi się bardzo jak sobie poczyta Oceniliście mój styl jazdy po tym że raz wyprzedziłem na styk... Ciekawy jestem ile razy którykolwiek z was tak wyprzedzał... dodaj do tego jeszcze opóźnione hamowanie gdzie jak jako nie Twój autorytet i osoba która nie można nazwać kierowcą wiedziała kiedy zacząć hamować,przez fotografowanie lustrzanką licznika przy około 200(prędkość z pamięci a aparat zakładam że taki był bo nie widziałem żebyś miał mniejszy),zapierdalanie w ostry deszcz po autostradzie... po wyjazd bez rozglądania i coś tam jeszcze... to już można sobie coś na tej podstawie utrzeć dla siebie o sposobie Twojej jazdy...
mcm Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 no i zonk w Niemcowni gdzie zawinił nimiecki kierowca tira i dostał w d*pę [br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 21:20_________________________________________________Adrian każdy z nas miał takie przypadki (i myśle że wyciągnęliśmy wnioski) ale nikt z tego powodu nie robi afery :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 no i zonk w Niemcowni gdzie zawinił nimiecki kierowca tira i dostał w d*pę [br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 21:20_________________________________________________Adrian każdy z nas miał takie przypadki (i myśle że wyciągnęliśmy wnioski) ale nikt z tego powodu nie robi afery :gwizdanie: mcm jak on się po tym nie ogarnął to ogarnie się dopiero jak jakaś tragedia będzie... ja miałem jedną przygodę jak mi koleś wyjechał z podporządkowanej, a ja zapierdalałem po lodzie i się bardzo szybko ogarnąłem... i od tamtej pory minęło 4 lata ponad 150tyś km i jakoś nic...
Gość Adrian Matracki Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Widzę że wy nadal swoje z przejazdami bez oglądania sie itp Aż dziw mnie bierze skąd wy to bierzecie skąd wiecie kiedy ja sie obejrzałem a kiedy nie... Skoro macie aż takie dziwne wyobrażenia o stylu mojej jazdy to chyba nie ma sensu żebym wpadał na spoty... A ty ozix zorientuj się kto z twoich znajomych dużo ze mną jeździ po zawodach pucharu polski SM... On więcej ci powie o stylu mojej jazdy bo przejechał ze mną dużo więcej niż ty. Nikt nie robił afery ? Tylko jakimś cudem z 5 strony sie uzbierało...
mcm Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 Skoro macie aż takie dziwne wyobrażenia o stylu mojej jazdy to chyba nie ma sensu żebym wpadał na spoty... tu już zachowujesz się jak dziecko z podstawówki [br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 21:35_________________________________________________strzelasz focha jak 5 latki [br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 21:35_________________________________________________cześć Kaśka
oZiX Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Widzę że wy nadal swoje z przejazdami bez oglądania sie itp Aż dziw mnie bierze skąd wy to bierzecie skąd wiecie kiedy ja sie obejrzałem a kiedy nie... Skoro macie aż takie dziwne wyobrażenia o stylu mojej jazdy to chyba nie ma sensu żebym wpadał na spoty... A ty ozix zorientuj się kto z twoich znajomych dużo ze mną jeździ po zawodach pucharu polski SM... On więcej ci powie o stylu mojej jazdy bo przejechał ze mną dużo więcej niż ty. nie mam zamiaru bawić się w dochodzenie wśród znajomych twojego stylu jazdy... ja już swoje zdanie na ten temat mam tak jak i inni... zastanów się czemu jechałeś sam do Piły? Czemu Michał jak tylko mógł wyszedł od ciebie i czemu wracałeś sam... czemu nie na sensu żebyś wpadał?? bo skrytykowaliśmy twój styl jazdy?? i obraza majestatu zaraz?? Nie raz jechał ze mną Jarko czy Tomek czy Odzim czy tam ktoś inny i jakoś nie miałem problemu z tym że mówili że w nocy jeżdżę spokojnie... nie obrażam się na nich ani ich nie oczerniam tylko przytakuje...
Gość Adrian Matracki Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Ty skoro macie takie problemy ze mną to wam je zlikwiduje i nie będę wpadał bo nie dam z siebie robić pośmiewiska nakręcanego na forum bo zrobiliście taką popelinę jak bym zabił po pijaku pięcioro dzieci i uciekł z miejsca zdarzenia...
Kaśka Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Cześć Ale sobie właśnie ciekawostek poczytałam. Chłopaki wrzućcie na luz bo nie warto tutaj się o to spierać. Usiądźcie razem wyjmijcie flache i pogadajcie. Na ten temat tyle. A co poza tym u was ciekawego?
oZiX Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 A ty ozix zorientuj się kto z twoich znajomych dużo ze mną jeździ po zawodach pucharu polski SM... On więcej ci powie o stylu mojej jazdy bo przejechał ze mną dużo więcej niż ty. Nikt nie robił afery ? Tylko jakimś cudem z 5 strony sie uzbierało... skoro 5 stron to może coś w tym jest? i czemu ich nie atakujesz tak jak mnie?? On czyli rozumiem że wśród kolegów mam szukać heh no może jednak mi się kiedyś ze chce... ale jak widzę to chyba raczej nikt z moich znajomych nie jeździł z Tobą...
mcm Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 Cześć Ale sobie właśnie ciekawostek poczytałam. Chłopaki wrzućcie na luz bo nie warto tutaj się o to spierać. Usiądźcie razem wyjmijcie flache i pogadajcie. Na ten temat tyle. A co poza tym u was ciekawego? a właśnie w takim stylu dobijamy do 1000 stron [br]Dopisany: 06 Grudzień 2009' date=' 21:42[/size']_________________________________________________żenua
Rekomendowane odpowiedzi