Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oziu, teraz to Ty wypowiadasz się za nas wszystkich. :bicz3:[br]

Jak poczułeś się dotknięty i myślisz inaczej to bardzo Cie przepraszam :):kwiatek: i wszystkich innych... [br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 22:16_________________________________________________

spoko chłopy wyluzujcie poślady :naughty:[br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 22:12_________________________________________________zmieńmy temat i w dobrym stylu jebnijmy tałzena :wink4:

o a mi się dziś czujnik pod pedałem hamulca wysrał i nie mam stopów i mam czy nowe żółciutkie kontrolki na desce :kox: :kox:
  • Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tera Ty coś wklej. :decayed:

Oziu, nie mnie powinieneś przepraszać...

Adrian z resztą też. Stawiam wódkę w piątek. :naughty:

Gość Adrian Matracki
Opublikowano

Dobry styl chyba już tu nie zawita po tych kilku stronach

Opublikowano

Tera Ty coś wklej. :decayed:

Oziu, nie mnie powinieneś przepraszać...

Adrian z resztą też. Stawiam wódkę w piątek. :naughty:

w przyszły postaw ;P w ten muszę zostać w Ww i dokończyć inżynierkę albo wpadaj we wtorek i zostań do środy ;)

a kogo powinienem przeprosić ??[br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 22:19_________________________________________________

to Twoje zdanie :thumbdown: :thumbdown: dla mnie to już historia ale jak cie to dotknęło to już nie moja wina... na pocieszenie mogę powiedzieć że wielki respekt dla Ciebie mam jako fotografa bo zdjęcia masz za***iste...
Opublikowano

Zawita. Narobilo sie troche balaganu, dlatego musimy wypić wódkę. :decayed:

Opublikowano

nie bądź pesymistą :naughty:
Gość Adrian Matracki
Opublikowano

Oziu myślisz że co teraz mi posłodzisz i będzie pójdę z tobą wódkę pić...

Opublikowano

No i znowu się zacznie.. :zemdlal:

Opublikowano

Adrian nie zachowuj się jak dziecko :cool1:[br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 22:24_________________________________________________jaraz.jpg
Opublikowano

z tobą za to co pisałeś nawet soczku nie mam zamiaru pić dla mnie jesteś już skreślony i szczerze jak nie będziesz przyjeżdżał na spoty nie będę za tobą płakał bo nie wniosłeś tu nic... i zachowujesz się jak dzieciak
Opublikowano
babka.jpg
Opublikowano

Kuurwa, Marcin, aż się przestraszyłem jak otworzyłem wątek. :polew: :polew: :polew:

Gość Adrian Matracki
Opublikowano

z tobą za to co pisałeś nawet soczku nie mam zamiaru pić dla mnie jesteś już skreślony i szczerze jak nie będziesz przyjeżdżał na spoty nie będę za tobą płakał bo nie wniosłeś tu nic... i zachowujesz się jak dzieciak

Jak dzieciak zachował bym sie gdybym o tym zapomniał a na spocie podał bym cie rękę

Opublikowano

Oba dwa zachowujecie się jak dziecki. :tongue4:

Opublikowano

Jak dzieciak zachował bym sie gdybym o tym zapomniał o na spocie podał bym cie rękę

:polew: :polew: :polew: no cóż artystą ciężko przyjąć krytykę jak wszędzie ich chwalą...

Opublikowano

ignorujcie jonnego ja nie widzę co az głupoty pisze i jest mi lżej na duszy :naughty:[br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 22:30_________________________________________________pamiętacie :

zdjcie068.jpg

a jak wyrwała skodzianką na autostradzie to jej dogonić nie było można :naughty::decayed:

Opublikowano

Szkoda, że w tym momencie nie jestem moderatorem, bo chłopcy dostaliby wypasione kropki na Mikołaja, a jonny bananowe wakacje.

banana to możesz zarobic w :dziura:

Dajecie chłopaczki, niezły ubaw jest :kox:

Powiem ci tylko jedno. W tym temacie nie robisz nic innego jak tylko ciągle czepiasz się innych. Zajmij się sobą proponuję, a jak masz coś ważnego w danym temacie do powiedzenia to powiedz, a nie tylko jątrzysz sprawę. W twoim temacie ode mnie tyle. :hi: