oZiX Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Oziu, teraz to Ty wypowiadasz się za nas wszystkich. :bicz3:[br] Jak poczułeś się dotknięty i myślisz inaczej to bardzo Cie przepraszam i wszystkich innych... [br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 22:16_________________________________________________ spoko chłopy wyluzujcie poślady [br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 22:12_________________________________________________zmieńmy temat i w dobrym stylu jebnijmy tałzena o a mi się dziś czujnik pod pedałem hamulca wysrał i nie mam stopów i mam czy nowe żółciutkie kontrolki na desce :kox:
tomaszu Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Tera Ty coś wklej. Oziu, nie mnie powinieneś przepraszać... Adrian z resztą też. Stawiam wódkę w piątek.
oZiX Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 nie ma to jak pochwalić paździerz wyjeżdżając z Radomia :polew:
Gość Adrian Matracki Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Dobry styl chyba już tu nie zawita po tych kilku stronach
oZiX Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Tera Ty coś wklej. Oziu, nie mnie powinieneś przepraszać... Adrian z resztą też. Stawiam wódkę w piątek. w przyszły postaw ;P w ten muszę zostać w Ww i dokończyć inżynierkę albo wpadaj we wtorek i zostań do środy a kogo powinienem przeprosić ??[br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 22:19_________________________________________________ Dobry styl chyba już tu nie zawita po tych kilku stronach to Twoje zdanie :thumbdown: dla mnie to już historia ale jak cie to dotknęło to już nie moja wina... na pocieszenie mogę powiedzieć że wielki respekt dla Ciebie mam jako fotografa bo zdjęcia masz za***iste...
tomaszu Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Dobry styl chyba już tu nie zawita po tych kilku stronach Zawita. Narobilo sie troche balaganu, dlatego musimy wypić wódkę.
mcm Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 Dobry styl chyba już tu nie zawita po tych kilku stronach nie bądź pesymistą
oZiX Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 www.szukamsponsora.pl widzieliście tą stronę?? dla mnie to mega Żal!
Gość Adrian Matracki Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Oziu myślisz że co teraz mi posłodzisz i będzie pójdę z tobą wódkę pić...
mcm Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 Oziu myślisz że co teraz mi posłodzisz i będzie pójdę z tobą wódkę pić... Adrian nie zachowuj się jak dziecko [br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 22:24_________________________________________________
oZiX Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Oziu myślisz że co teraz mi posłodzisz i będzie pójdę z tobą wódkę pić... z tobą za to co pisałeś nawet soczku nie mam zamiaru pić dla mnie jesteś już skreślony i szczerze jak nie będziesz przyjeżdżał na spoty nie będę za tobą płakał bo nie wniosłeś tu nic... i zachowujesz się jak dzieciak
tomaszu Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Kuurwa, Marcin, aż się przestraszyłem jak otworzyłem wątek. :polew:
oZiX Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 ja tylko trochę chciałem załagodzić fakt ale widać za bardzo wziąłeś to do siebie...
Gość Adrian Matracki Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Oziu myślisz że co teraz mi posłodzisz i będzie pójdę z tobą wódkę pić... z tobą za to co pisałeś nawet soczku nie mam zamiaru pić dla mnie jesteś już skreślony i szczerze jak nie będziesz przyjeżdżał na spoty nie będę za tobą płakał bo nie wniosłeś tu nic... i zachowujesz się jak dzieciak Jak dzieciak zachował bym sie gdybym o tym zapomniał a na spocie podał bym cie rękę
tomaszu Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Oba dwa zachowujecie się jak dziecki.
oZiX Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Oziu myślisz że co teraz mi posłodzisz i będzie pójdę z tobą wódkę pić... z tobą za to co pisałeś nawet soczku nie mam zamiaru pić dla mnie jesteś już skreślony i szczerze jak nie będziesz przyjeżdżał na spoty nie będę za tobą płakał bo nie wniosłeś tu nic... i zachowujesz się jak dzieciak Jak dzieciak zachował bym sie gdybym o tym zapomniał o na spocie podał bym cie rękę :polew: no cóż artystą ciężko przyjąć krytykę jak wszędzie ich chwalą...
mcm Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 ignorujcie jonnego ja nie widzę co az głupoty pisze i jest mi lżej na duszy [br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 22:30_________________________________________________pamiętacie : a jak wyrwała skodzianką na autostradzie to jej dogonić nie było można
Kaśka Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Szkoda, że w tym momencie nie jestem moderatorem, bo chłopcy dostaliby wypasione kropki na Mikołaja, a jonny bananowe wakacje. banana to możesz zarobic w Dajecie chłopaczki, niezły ubaw jest Powiem ci tylko jedno. W tym temacie nie robisz nic innego jak tylko ciągle czepiasz się innych. Zajmij się sobą proponuję, a jak masz coś ważnego w danym temacie do powiedzenia to powiedz, a nie tylko jątrzysz sprawę. W twoim temacie ode mnie tyle.
Rekomendowane odpowiedzi