mcm Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 Szkoda' date=' że w tym momencie nie jestem moderatorem, bo chłopcy dostaliby wypasione kropki na Mikołaja, a jonny bananowe wakacje. [/quote'] banana to możesz zarobic w Dajecie chłopaczki, niezły ubaw jest Powiem ci tylko jedno. W tym temacie nie robisz nic innego jak tylko ciągle czepiasz się innych. Zajmij się sobą proponuję, a jak masz coś ważnego w danym temacie do powiedzenia to powiedz, a nie tylko jątrzysz sprawę. W twoim temacie ode mnie tyle. ten typ tak ma i nic na to nie poradzisz i nie cytujcie go bo jak widze co pisze to mam odruch wymiotny
oZiX Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 ignorujcie jonnego ja nie widzę co az głupoty pisze i jest mi lżej na duszy [br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 22:30_________________________________________________pamiętacie : a jak wyrwała skodzianką na autostradzie to jej dogonić nie było można :polew: dobre to było ;p
Kaśka Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Kaśka, myślę, że będę. Jesteśmy w kontakcie. O.K. W takim razie czekam na jakieś konkretne info w ciągu dnia.
tomaszu Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 banana to możesz zarobic w Nie ze mną takie zabawy, znajdź sobie innego kompana. Chyba że poradzisz sobie sam.
Gość Adrian Matracki Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 W brew pozorom nie chwalą moich zdjęć wszędzie ale przynajmniej krytykują je ludzie którzy mają w fotografii większy staż niż ozio prawo jazdy... A takim osobom można ufać a nie osądom ozia który prawko ma z rok dłużej ode mnie a zna mnie jeszcze krócej...
Kaśka Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Kaska , zobacz czy w tym temacie od kilkunastu stron napisano coś waznego? Nie o to chodzi. Chłopaki maja problem. Źle, że rozwiązują go publicznie, ale tego nie przeskoczysz. Jednak dogadywaniem w taki, a nie w inny sposób niczego nie osiągniesz, a jedynie prowokujesz ich do większej agresji wobec siebie, a to nikomu nie potrzebne.
mcm Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 Kaska , zobacz czy w tym temacie od kilkunastu stron napisano coś waznego? Nie o to chodzi. Chłopaki maja problem. Źle, że rozwiązują go publicznie, ale tego nie przeskoczysz. Jednak dogadywaniem w taki, a nie w inny sposób niczego nie osiągniesz, a jedynie prowokujesz ich do większej agresji wobec siebie, a to nikomu nie potrzebne. jego nikt już u nas nie czyta
tomaszu Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Idę spać, dobranoc. Wstrzymajcie się z tym tysiakiem do jutra, bo chcę przy tym być.
oZiX Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 W brew pozorom nie chwalą moich zdjęć wszędzie ale przynajmniej krytykują je ludzie którzy mają w fotografii większy staż niż ozio prawo jazdy... A takim osobom można ufać a nie osądom ozia który prawko ma z rok dłużej ode mnie a zna mnie jeszcze krócej... jak byś nie zauważył to mcm ma dłużej prawko a potwierdził to co pisałem... prawko mam dłużej więc sam sobie zaprzeczyłeś bo staż jazdy mam dłuższy niż ty... to raz a dwa skąd wiesz jak ja jeżdżę ?? jechałeś ze mną?? wiesz jak jeżdżę i ile?? widziałeś jak prowadzę?? bo chyba nie więc skąd wiesz te rzeczy o które mnie krytykujesz??
mcm Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 Idę spać, dobranoc. Wstrzymajcie się z tym tysiakiem do jutra, bo chcę przy tym być. mowy nie ma,jak pójdziesz spać przegapisz
tomaszu Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 jak pójdziesz spać przegapisz Karwa no to muszę siedzieć.
mcm Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 jak pójdziesz spać przegapisz Karwa no to muszę siedzieć. uwaga Poziomek się pojawił
Gość Adrian Matracki Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 W brew pozorom nie chwalą moich zdjęć wszędzie ale przynajmniej krytykują je ludzie którzy mają w fotografii większy staż niż ozio prawo jazdy... A takim osobom można ufać a nie osądom ozia który prawko ma z rok dłużej ode mnie a zna mnie jeszcze krócej... jak byś nie zauważył to mcm ma dłużej prawko a potwierdził to co pisałem... prawko mam dłużej więc sam sobie zaprzeczyłeś bo staż jazdy mam dłuższy niż ty... to raz a dwa skąd wiesz jak ja jeżdżę ?? jechałeś ze mną?? wiesz jak jeżdżę i ile?? widziałeś jak prowadzę?? bo chyba nie więc skąd wiesz te rzeczy o które mnie krytykujesz?? Przeczytaj jeszcze raz to co napisałem
Kaśka Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Idę spać, dobranoc. Wstrzymajcie się z tym tysiakiem do jutra, bo chcę przy tym być. mowy nie ma,jak pójdziesz spać przegapisz Pewnie 1000 stronę i tak Ozix otworzy, bo on ma jakieś takie szczęście do fajnych numerków
oZiX Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 W brew pozorom nie chwalą moich zdjęć wszędzie ale przynajmniej krytykują je ludzie którzy mają w fotografii większy staż niż ozio prawo jazdy... A takim osobom można ufać a nie osądom ozia który prawko ma z rok dłużej ode mnie a zna mnie jeszcze krócej... jak byś nie zauważył to mcm ma dłużej prawko a potwierdził to co pisałem... prawko mam dłużej więc sam sobie zaprzeczyłeś bo staż jazdy mam dłuższy niż ty... to raz a dwa skąd wiesz jak ja jeżdżę ?? jechałeś ze mną?? wiesz jak jeżdżę i ile?? widziałeś jak prowadzę?? bo chyba nie więc skąd wiesz te rzeczy o które mnie krytykujesz?? Przeczytaj jeszcze raz to co napisałem czytałem już nie raz... a dla twojej informacji prawko mam dłużej i za kierownice sadzali mnie od 12 urodzin... a od 16 jeździłem już sobie sam co było nie rozsądne... i nie potrzebnie ciągniesz dalej ten temat bo już wszyscy mają go dość poza twoją osobą której ciężko przyznać się do błędów... i swoimi wypowiedziami sam sobie robisz syf...[br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 22:46_________________________________________________ Idę spać, dobranoc. Wstrzymajcie się z tym tysiakiem do jutra, bo chcę przy tym być. mowy nie ma,jak pójdziesz spać przegapisz Pewnie 1000 stronę i tak Ozix otworzy, bo on ma jakieś takie szczęście do fajnych numerków ja chće otworzyć 1024 ;P[br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 22:46_________________________________________________o a ostatnio na mieście widziałem auto z taką rejestracją jak moja ale z H na końcu fajnie wyglądało;] spotkaliście kiedyś auta z podobnymi blachami do waszych??
Gość Adrian Matracki Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Oziu nie przerzucaj na mnie syfu który sam zacząłeś...
tomaszu Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 UWAGA, 12 post na stronie, a mieści się 15.
oZiX Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Oziu nie przerzucaj na mnie syfu który sam zacząłeś... no to pokaż w którym miejscu zacząłem cie oczerniać?? bo mi się nie chce wertować tych stron... ja już dawno chce skończyć ten temat a ty go dalej ciągniesz... jak pójdziesz spać to zrobisz przysługę nie tylko mi ale i innym bo temat nie będzie ciągnięty...
Rekomendowane odpowiedzi