mokom69 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 foty z imprezy :polew: czy tych dwóch chłopców z 1 zdjęcia nie pobili się o autko?? :polew:
tomaszu Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Pytanie czy Ukcio kupując zabawki brał pod uwage gust Filipka czy swój Filip na pewno nie ma nic do gadania. Z resztą sam mam ochotę zrobić swojemu siostrzeńcowi prezent za kilka stówek nie dlatego, żeby się ucieszył tylko dlatego, żebym sam mógł się pobawić. Jak byłem dzieckiem to nigdy nie miałem porządnego RC...
Korzeń Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Dokładnie. Jest okazja żeby zrealizować dziecięce marzenia
tomaszu Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 czy tych dwóch chłopców z 1 zdjęcia nie pobili się o autko?? :polew: Akurat wtedy oglądaliśmy resoraki z lat '80 i '90. Łezka w oku mi się zakręciła.
mokom69 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 miałem parę tej firmy coś pięknego:) pamiętam że najlepszy bł opel kadet gsi
Korzeń Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 miałem parę tej firmy coś pięknego:) Barbie i Ken? Nie nie, to nie ta bajka
mokom69 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 miałem parę tej firmy coś pięknego:) Barbie i Ken? Nie nie, to nie ta bajka barbie też lubiłem "rozbierać"
tomaszu Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 miałem parę tej firmy coś pięknego:) pamiętam że najlepszy bł opel kadet gsi Hehe, tych modeli było tyle, że rzadko spotykało się te same u swoich kolegów. Ja miałem kiedyś takie BMW ale ktoś mi zapiździł w przedszkolu. :doh1:
mokom69 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 miałem parę tej firmy coś pięknego:) pamiętam że najlepszy bł opel kadet gsi Hehe, tych modeli było tyle, że rzadko spotykało się te same u swoich kolegów. Ja miałem kiedyś takie BMW ale ktoś mi zapiździł w przedszkolu. :doh1: wiec już wiem dlaczego teraz masz czarne e30 i do tego w 3 drzwiach :> :> :>
tomaszu Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 wiec już wiem dlaczego teraz masz czarne e30 i do tego w 3 drzwiach :> :> :> Czerwona stała w Piasecznie, ale też ktoś mi zapiździł spod nosa, więc jest czarna. :>
Korzeń Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 miałem parę tej firmy coś pięknego:) Barbie i Ken? Nie nie, to nie ta bajka barbie też lubiłem "rozbierać" czas przeszły
tomaszu Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Pamiętam widok pułki sklepowej z Matchoboxami.. .. powalający. To akurat nie Matchoboxy, ale też ładny widok.
mokom69 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Tobie zapieprzyli a jak teraz sobie przypominam mój kadet zginął z mojej ręki od uderzenia młotkiem...kolega amówił mnie na zabawę w wypadki a żeby podkręcić jazdę tłukliśmy auta młotkiem...potem już wiedziałem że to głupia zabawa...auta nie wracały już do rzeczywistej postaci ;( ;(
Korzeń Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Tobie zapieprzyli a jak teraz sobie przypominam mój kadet zginął z mojej ręki od uderzenia młotkiem...kolega amówił mnie na zabawę w wypadki a żeby podkręcić jazdę tłukliśmy auta młotkiem...potem już wiedziałem że to głupia zabawa...auta nie wracały już do rzeczywistej postaci ;( ;( :polew: :polew:
mokom69 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 miałem parę tej firmy coś pięknego:) Barbie i Ken? Nie nie, to nie ta bajka barbie też lubiłem "rozbierać" czas przeszły teraz barbie rozbierają się same :polew: :polew:jak dobrze że czasy się zmieniły :polew:
Korzeń Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 miałem parę tej firmy coś pięknego:) Barbie i Ken? Nie nie, to nie ta bajka barbie też lubiłem "rozbierać" czas przeszły teraz barbie rozbierają się same :polew: :polew:jak dobrze że czasy się zmieniły :polew: z kim Ty się zadajesz?
mokom69 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 z RFS ale tu nikt się nie rozbiera:D
tomaszu Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 O, tu coś dla Jarka - 525. Wczoraj taką oglądaliśmy, cieszyła oko, ale widać, że była walona z każdej strony i cena za wysoka.
mokom69 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 one mnie zawsze jarały:)[br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 08:39_________________________________________________jaki rok? cena??
tomaszu Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 jaki rok? cena?? Rok '91 czyli prawie końcówka produkcji. Cena 5000,- ale auto powypadkowe i Jarek mówił, że nie idzie tak jak jego poprzednia beemka. Szukamy dalej.
Rekomendowane odpowiedzi