wuju Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 mcm jak sie napali to puść sygnał i przyjadę podbijać cenę
mcm Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Opublikowano 11 Marca 2010 podbijać nie trzeba, wezmę tyle co ustalone, albo bramka nr 3 i ZONK [br]Dopisany: 11 Marzec 2010, 18:37_________________________________________________i na zlot poleci jeszcze
odzim Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 mcm zapowiadaja sniegi na jutro i sobote to co ty chcesz zeby kolega sie wytorowal ............. jak ewentualnie ja wezmie , traktuj kupujacego swego jak siebie samego heheheh
oZiX Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 mcm zapowiadaja sniegi na jutro i sobote to co ty chcesz zeby kolega sie wytorowal ............. jak ewentualnie ja wezmie , traktuj kupujacego swego jak siebie samego heheheh dostanie klucz i lewarek i niech zapitala;>
Kaśka Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 bry wieczór co słychać? siedzimy sami w pracy
mcm Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Opublikowano 11 Marca 2010 mcm zapowiadaja sniegi na jutro i sobote to co ty chcesz zeby kolega sie wytorowal ............. jak ewentualnie ja wezmie , traktuj kupujacego swego jak siebie samego heheheh dostanie klucz i lewarek i niech zapitala;> te śniegi to już niegroźne a palić zimówki szkoda
oZiX Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 majki- filmów nie oglądasz dzisiaj, ale Cię Ł uraczył :polew: i pytał czemu rosołu nie jadłeś, stwerdził że nie masz do mnie zaufania :> jak przyjadę po następne filmy to zjem...z przyjemnoscia, ale dzisiaj to poobjedni już byłem, a wiesz, o forme trzeba dbać no musisz jakoś wyglądać na zlocie;D
wuju Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 te śniegi to już niegroźne a palić zimówki szkoda czy ja wiem bokiem się dobrze przed chwilą latało
mcm Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Opublikowano 12 Marca 2010 nie ma tragedii, główne są suche, a na bocznych śniegu tyle co kot napłakał
odzim Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 witam, no teraz to tak ale jak przyjdą nsiegi zreszta trzeba było sobie zostawic moze ten komplecik bo fajny jest
mcm Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Opublikowano 12 Marca 2010 witam, no teraz to tak ale jak przyjdą nsiegi zreszta trzeba było sobie zostawic moze ten komplecik bo fajny jest nie wykluczone że zostanie [br]Dopisany: 12 Marzec 2010, 08:12_________________________________________________a poza tym do meganki nie podejdzie
tomaszu Opublikowano 12 Marca 2010 Opublikowano 12 Marca 2010 Witajcie, Proszę was, nie pijmy dzisiaj nic..
Rekomendowane odpowiedzi