oZiX Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 ja w czwartek koło 21 wylatuję z wawy bo A ma egzamin od 19 chyba;> jedziecie na letnich czy zimowych?
mcm Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Opublikowano 23 Marca 2010 majki wraca z ,,włoszczyzną" ferrari przytaszczył
oZiX Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 majki wraca z ,,włoszczyzną" ferrari przytaszczył a to on gdzieś pojechał ;>??
oZiX Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 u dojczów był o to sobie zadzwonię do niego skoro jedzie;D
oZiX Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Oziu jeszcze chyba granicy nie przejechał :gwizdanie: nie ferrari tylko maserati no może bo mnie odrzucił ;( normalnie jak kobitę ;/
tomaszu Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 O kurde, moja zdzira. Mowa oczywiście o drugiej fotce. Oziu, zabierz mnie do swojego auta. Będziemy mogli pić wódkę?? Aha, no i koniecznie na zimówkach - tam pewnie będzie śnieg.
oZiX Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Oziu jeszcze chyba granicy nie przejechał :gwizdanie: nie ferrari tylko maserati no może bo mnie odrzucił ;( normalnie jak kobitę ;/ ciekawe czy jak ja zadzwonię to mnie tez odrzuci :gwizdanie: Ciebie pewnie nie... masz większe atuty :gwizdanie: :gwizdanie: O kurde, moja zdzira. Mowa oczywiście o drugiej fotce. Oziu, zabierz mnie do swojego auta. Będziemy mogli pić wódkę?? Aha, no i koniecznie na zimówkach - tam pewnie będzie śnieg. Tomaszu no skoro nalegasz... ;> i jak obiecasz że za bardzo A nie będziesz dokuczał ;> pić też możesz bo A raczej nie poprowadzi
tomaszu Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Tomaszu no skoro nalegasz... ;> i jak obiecasz że za bardzo A nie będziesz dokuczał ;> pić też możesz bo A raczej nie poprowadzi :kox:
oZiX Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Tomaszu no skoro nalegasz... ;> i jak obiecasz że za bardzo A nie będziesz dokuczał ;> pić też możesz bo A raczej nie poprowadzi :kox: co sie cieszysz;D?? ok to Ty będziesz wracał a my będziemy pić;D
tomaszu Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 co sie cieszysz;D?? ok to Ty będziesz wracał a my będziemy pić;D Mogę jechać w tamtą stronę, ale wracać to musi ktoś inny.
mcm Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Opublikowano 23 Marca 2010 Oziu jeszcze chyba granicy nie przejechał :gwizdanie: nie ferrari tylko maserati no może bo mnie odrzucił ;( normalnie jak kobitę ;/ ciekawe czy jak ja zadzwonię to mnie tez odrzuci :gwizdanie: Ciebie pewnie nie... masz większe atuty :gwizdanie: :gwizdanie: no nawet dwa ... :polew:
tomaszu Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 co moge A kupić z okazji 4 lat razem ;P ? Ja wiem co.
oZiX Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 co moge A kupić z okazji 4 lat razem ;P ? Ja wiem co. to mów;D
wuju Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 co moge A kupić z okazji 4 lat razem ;P ? Ja wiem co. to mów;D badyla jakiegoś
oZiX Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 co moge A kupić z okazji 4 lat razem ;P ? Ja wiem co. to mów;D badyla jakiegoś Badyla lipa[; bo w czwartek jedziemy
Korzeń Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 no wlasnie zmieniac jutro kola na lato? sprzetu narciarskiego raczej nie biore...
oZiX Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Ja mogę po(d)prowadzić Oziową A jak chcecie pić po drodze Włoszczyzna daje radę,jeszcze 200 do celu. mcm,fajne fotki wytrzasnąłeś tęskniłem Korzeń ja zmieniam w swoim opony w sobotę :>
mcm Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Opublikowano 24 Marca 2010 majki naprawdę przytargałeś "maseraki"
Rekomendowane odpowiedzi