oZiX Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 i znowu cukier ... e tam wazelinka ;> Ciebie to za nic nie oddamy!! mów za siebie!!! a idź Ty bo Cię pstryknę ;>>
mcm Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Opublikowano 24 Marca 2010 to kiedy ten Egipt i pozbywamy sie Ani rezerwuj Hiltona na Sharmie i jedziemy o karwa jakie wymagania
oZiX Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Cygany na wacynie balują często więc daleko nie ma :gwizdanie:
Kaśka Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 to kiedy ten Egipt i pozbywamy sie Ani rezerwuj Hiltona na Sharmie i jedziemy A już myślałam, że tą Anie skomentujesz. Ale tak się zajęłaś tym Egiptem, że chyba nie zauważyłaś.
Kaśka Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 Kasiu Ona juz sie przyzwyczaiła do nas Oj poczekaj, aż się zobaczymy na kolejnej imprezie. :bicz3: Nie dam się już przewrócić na parkiecie.
Kaśka Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 to kiedy ten Egipt i pozbywamy sie Ani rezerwuj Hiltona na Sharmie i jedziemy A już myślałam, że tą Anie skomentujesz. Ale tak się zajęłaś tym Egiptem, że chyba nie zauważyłaś. pal licho ,,Anię" niech tam ... a Ty ,,blondyna" się nie pokazuje w TAKICH momentach, bo araby za blondyne dadzą więcej wielbłądów- jeszcze obie nas zabiorą :kox: :kox: ... a my sprzedamy ich za parę sztabek złota i dopiero będzie biznes To kiedy jedziemy???? :polew: :polew:
mcm Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Opublikowano 24 Marca 2010 to kiedy ten Egipt i pozbywamy sie Ani rezerwuj Hiltona na Sharmie i jedziemy o karwa jakie wymagania a jak, jak kochać to księcia - jak kraść to miliony majki ty księciu :polew:
Kaśka Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 to kiedy ten Egipt i pozbywamy sie Ani rezerwuj Hiltona na Sharmie i jedziemy o karwa jakie wymagania a jak, jak kochać to księcia - jak kraść to miliony majki ty księciu :polew: Raczej księciunio
odzim Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 nie dasz nie dasz a wyjdzie jak wyjdzie Kasiu
mcm Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Opublikowano 24 Marca 2010 oj tam księżniczki, bierz królową :polew: :polew: co się będziesz rozdrabniał ksiezniczki zawsze młodsze
odzim Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 nie dasz nie dasz a wyjdzie jak wyjdzie Kasiu parkiet to parkiet czesto bywa sliski
Kaśka Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 nie dasz nie dasz a wyjdzie jak wyjdzie Kasiu Grzebiesz w bombie :polew:
mcm Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Opublikowano 24 Marca 2010 :> [br]Dopisany: 24 Marzec 2010, 20:42_________________________________________________mam tego parę płyt mogę wziąć na drogę
mcm Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Opublikowano 24 Marca 2010 Mcm kumple z klatki ? to ja za młodu [br]Dopisany: 24 Marzec 2010, 20:47_________________________________________________Milano.-.Bara.Bara.VHS-Rip.by.WDAa to już hicior
Rekomendowane odpowiedzi