oZiX Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 [; może dla tego że większość ludzi w radomiu jeździ po samochody:D
mokom69 Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Tomaszust moja niuńka nie była szrotem!!!! do tego darzę, darzyłem ją ogromnym uczuciem A na poważnie już był na nią czas, już czas na zmiany:) Michał zmienił na B6 mne niestety jeszcze nie stać na młodszą siostrę
odzim Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Leski a na pewno w automacie , bo to sliski temat troche ,wiem jak lata 2.6 to moze bym mial porównanie , a ze z radomia duzo fur to dlatego ze tu ludzie sobie musza jakos dorabiac do swoich pensyjek i nie szukal bym jakis większych domysłów dlaczego szwajcaria z radomia
oZiX Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 Leski a na pewno w automacie , bo to sliski temat troche ,wiem jak lata 2.6 to moze bym mial porównanie , automat z jednej strony fajny z innej niezbyt kwestia gustu
odzim Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 automacie , bo to sliski temat troche ,wiem jak lata 2.6 to moze bym mial porównanie , automat z jednej strony fajny z innej niezbyt kwestia gustu nie gustu tylko utrzymania tej skrzyni i spalania auta
oZiX Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 automacie , bo to sliski temat troche ,wiem jak lata 2.6 to moze bym mial porównanie , automat z jednej strony fajny z innej niezbyt kwestia gustu nie gustu tylko utrzymania tej skrzyni i spalania auta no ale w zamian masz niby wygodę (przynajmniej tak mawiaja)
mcm Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Opublikowano 26 Marca 2009 do miasta w korki tylko automat, na trasy manual
mcm Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Opublikowano 26 Marca 2009 do miasta w korki tylko automat, na trasy manual EEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeee, co to za przyjemnośc z jazdy na automacie cytowałem tylko co mówią ci co automatem jeżdżą, ja i tak wolę manual
Leski Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 W sumie fanem automatu nie jestem, jak się nie szaleje to fajnie mieć, ale 9,5sek do 100 z 190KM to trochę lipa. Ale 90% mojej jazdy to stanie w warszawskich korkach. Nieraz tylko dam pooddychać autu. Więc automat, jak nie wisi nad nim bliski remont, aż tak mi nie przeszkadza. Był by manual to bym wolał. Znalazłem na allegro akurat tą, która ma dużo zalet jakich szukam: - bezwypadkowa - sprowadzona - Szwajcaria - Quattro - w miarę silnik mi odpowiada - Pierwszy właściciel - niby ASO - S-line - na zdjęciach wygląda ładnie utrzymana Teraz tylko konfrontacja z rzeczywistością, i tutaj prośba do Was o wstępną ocenę. Czy warto przyjechać i przyjrzeć się szczegółowo? Na pewno nie będę miał pretensji o ocenę, do Radomia nie jest aż tak daleko, ale jak na pierwszy rzut oka fana marki widać, że coś nie tak to szkoda czasu.
oZiX Opublikowano 26 Marca 2009 Opublikowano 26 Marca 2009 W sumie fanem automatu nie jestem, jak się nie szaleje to fajnie mieć, ale 9,5sek do 100 z 190KM to trochę lipa. Ale 90% mojej jazdy to stanie w warszawskich korkach. Nieraz tylko dam pooddychać autu. Więc automat, jak nie wisi nad nim bliski remont, aż tak mi nie przeszkadza. Był by manual to bym wolał. Znalazłem na allegro akurat tą, która ma dużo zalet jakich szukam: - bezwypadkowa - sprowadzona - Szwajcaria - Quattro - w miarę silnik mi odpowiada - Pierwszy właściciel - niby ASO - S-line - na zdjęciach wygląda ładnie utrzymana Teraz tylko konfrontacja z rzeczywistością, i tutaj prośba do Was o wstępną ocenę. Czy warto przyjechać i przyjrzeć się szczegółowo? Na pewno nie będę miał pretensji o ocenę, do Radomia nie jest aż tak daleko, ale jak na pierwszy rzut oka fana marki widać, że coś nie tak to szkoda czasu. 98% auto są bezwypadkowe[; serwisowane[; i od pierwszego wlasciciela;P a ponad polowa w s-line[;
tomaszu Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 To kto się dziś melduje o 19 :?: No ja oczywiście. Tzn. mogę się spóźnić pare minut, ale na pewno będę.
KoDi Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 mcm00 będziesz miał może dziś VAG'A z sobą?
mcm Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Opublikowano 27 Marca 2009 mcm00 będziesz miał może dziś VAG'A z sobą? wezmę
Italiano Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Zapraszam do głosowania w ankiecie http://www.a4-klub.pl/smf/spociki_warszawskie_wtorki_g1900_arkadia_poziom_2_obszar_zolty-t45.37380.html :>
mcm Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Opublikowano 27 Marca 2009 :notworthy: :notworthy: przepraszam, nie było mnie na spocie ;( ;( ;( dzisaj pracowałm od 7 rano do 20-stej, i już nie dałam rady podjechać do Was Ponoć jakieś nowe twarze były a były były, właściwie jedna...
Gość Adrian Matracki Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Ja też miałem być ale przy piątku to szybciej bym się doczołgał z wawy...
tomaszu Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 Dzięki za spota, miło było poznać nowe twarze i zapraszamy częściej. :th: Zapraszam do głosowania w ankiecie http://www.a4-klub.pl/smf/spociki_warszawskie_wtorki_g1900_arkadia_poziom_2_obszar_zolty-t45.37380.html Adecneo, Ty patafianie. :bicz3:
Rekomendowane odpowiedzi