mcm Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 tak tak, Ona tak ma, chwali sie zdjeciami z przeszlosci :naughty: to nie te co myslisz ,,kotku" :polew: :polew: oglądał zdjęcia jak miałam 20 lat i byłam blondi- te co stoją w sypialni :>[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 22:46_________________________________________________ tak tak, Ona tak ma, chwali sie zdjeciami z przeszlosci teraz co nieco wisi tu i tam więc nie ma co fotografować wieś teraz w modzie nie kumam
mcm Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 22:53_________________________________________________byłeś nie byłeś a plecy od pejczyka czerwone
mcm Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 za to Korzeń był w mojej sypialni ....zdjecia oglądał [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 22:54_________________________________________________ [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 22:53_________________________________________________byłeś nie byłeś a plecy od pejczyka czerwone chwila, chwila...ja nie lubię udziwnień, ja jestem normalna ...wiec to nie ja jasne ... :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 oglądał zdjęcia jak miałam 20 lat i byłam blondi- te co stoją w sypialni :> A, te..
mcm Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 za to Korzeń był w mojej sypialni ....zdjecia oglądał noo, to tym akcentem mcm może ze mnie "zejśc" :naughty: jeszcze nie [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 22:57_________________________________________________dobra schodzę z was i na 2 tygodnie robię sobie wolne od forum
4lo Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 A majki-m Miła lekturka przed zaśnięciem
mcm Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 no szkoda bardzo mowy nie ma wyślę Ł do Zwolenia, znajdzie Towja i się zapyta czemu na spoty od 3 m-cy nie zaglądasz tja... :gwizdanie: już się boję ;([br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 23:02_________________________________________________ A majki-m Miła lekturka przed zaśnięciem siemasz mała
mcm Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 ja tam nie kontroluję folguję jak mogę
4lo Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 A majki-m Miła lekturka przed zaśnięciem tylko tam kontroluj wyobraźnie troche Hehe nie no spokojnie Nie, niestety Ale tak za rok na tą osiemnastkę tak myślę o czymś takim
mcm Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 siemasz mała mała? znasz go/ją? Ty, może to Twoja kobita szpiega zapuściła? tja :>[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 23:05_________________________________________________ a ty co się szczerzysz
tomaszu Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Marcin, ŁAHAHAHAHAHAHAHAAAA :polew: :polew: Nie, niestety Ale tak za rok na tą osiemnastkę tak myślę o czymś takim Myślałem, że to cudo z avatara to Twoje.
4lo Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 4lo wpadnij kiedys d nas na spota jak nas poznasz, zobaczysz że nie jestesmy tak zryci jak Ci się wydaje zwłaszcza ja jesteśmy jesteśmy ... Hehe i się wydało Z chęcią tyle tylko że sam to ja sobie mogę przyjechać, ale chyba rowerem A taty nie wyciągnę na taką podróż na spota jednego
Rekomendowane odpowiedzi