mcm Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Jaki tam malolat :naughty: cyfry ci się pojebały masz czeski błąd nie 23 a 32 :?:
tomaszu Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Z chęcią tyle tylko że sam to ja sobie mogę przyjechać, ale chyba rowerem A taty nie wyciągnę na taką podróż na spota jednego W takim razie zapraszamy za rok.
mcm Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 :polew: :polew: :polew: MArcin, chyba na tajkach byłes,co? byłem
tomaszu Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Ty, Morcin - powiem ci, że w tych Boratowych gaciach to i tak lepiej wyglądasz niż na żywo.
ykk Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Starosc nie radosc Za 30 lat bede wygladac na 40
mcm Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Ty, Morcin - powiem ci, że w tych Boratowych gaciach to i tak lepiej wyglądasz niż na żywo. a jak
4lo Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Z chęcią tyle tylko że sam to ja sobie mogę przyjechać, ale chyba rowerem A taty nie wyciągnę na taką podróż na spota jednego W takim razie zapraszamy za rok. Pożyjemy zobaczymy Na razie będę Was tutaj odwiedzać
tomaszu Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 A w ogóle to który to mundry zrobił takie zdjęcie?? 4lo, kupuj E30 - świetny wóz.
4lo Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 A w ogóle to który to mundry zrobił takie zdjęcie?? 4lo, kupuj E30 - świetny wóz. Zobaczymy jak będę stał z kasą za rok... Ale właśnie myślę o czymś takim starszym niedrogim, bez zbędnych bajerów Jak sprzedam swojego pomykacza ( skuter) To będziemy myśleć o bumie
mcm Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 A w ogóle to który to mundry zrobił takie zdjęcie?? to było zrobione w Pile, jak Marcin z jakaków wracał :polew: tego nie pamiętam co to jakaki :>
tomaszu Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zobaczymy jak będę stał z kasą za rok... Ale właśnie myślę o czymś takim starszym niedrogim, bez zbędnych bajerów Jak sprzedam swojego pomykacza ( skuter) To będziemy myśleć o bumie Będziesz Miał Wydatki, ale warto. [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 23:17_________________________________________________ tego nie pamiętam A boś się ochloł cytrynówy i cie nosiło k**wa na kajaki.
mcm Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 :polew: :polew: [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 23:18_________________________________________________o ja jebie ale
4lo Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zobaczymy jak będę stał z kasą za rok... Ale właśnie myślę o czymś takim starszym niedrogim, bez zbędnych bajerów Jak sprzedam swojego pomykacza ( skuter) To będziemy myśleć o bumie Będziesz Miał Wydatki, ale warto. Tak mawiają, ale myślę, że nie będzie tak źle Tylko wyrwać coś zadbanego Ewentualnie A4 będę tacie podbierał i tyle.. :gwizdanie:
mcm Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zobaczymy jak będę stał z kasą za rok... Ale właśnie myślę o czymś takim starszym niedrogim, bez zbędnych bajerów Jak sprzedam swojego pomykacza ( skuter) To będziemy myśleć o bumie Będziesz Miał Wydatki, ale warto. Warto dzisiaj się woziłam moją ....mniam..mniammmmmmm twoja to padlina [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 23:19_________________________________________________ Zobaczymy jak będę stał z kasą za rok... Ale właśnie myślę o czymś takim starszym niedrogim, bez zbędnych bajerów Jak sprzedam swojego pomykacza ( skuter) To będziemy myśleć o bumie Będziesz Miał Wydatki, ale warto. Tak mawiają, ale myślę, że nie będzie tak źle Tylko wyrwać coś zadbanego Ewentualnie A4 będę tacie podbierał i tyle.. :gwizdanie: A4 są hujowe
tomaszu Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Ewentualnie A4 będę tacie podbierał i tyle.. :gwizdanie: Na początek najrozsądniej.
4lo Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Hehe Właśnie widać, że u Was tak się wszyscy po pozbywali i się klub BMW robi
tomaszu Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Warto dzisiaj się woziłam moją ....mniam..mniammmmm masz na mysli ten spacerek? Ł to się woził, ale Ty? JEŹDZILIŚCIE?? I NIC NIE POWIEDZIELIŚCIE??
Rekomendowane odpowiedzi