tomaszu Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 kto pierwszy zniknie ten chooj :polew: beze mnie k**wa, majki ty głupku!
mcm Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 popłakłam się ł poszedł spać i kazał mi szukac mi lekarza od głowy :polew: to jeszcze nie masz
tomaszu Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 popłakłam się ł poszedł spać i kazał mi szukac mi lekarza od głowy :polew: A to nic nowego nie powiedział.
tomaszu Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 bo zabiję Z Twoich rąk to może być całkiem miłe, więc wymyśl coś innego, bo zara wszyscy znikną.
tomaszu Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 bo kluczyki od aut pozabieram :gwizdanie: A to zostajemy. Tylko że Marcin cffaniak ma te karte zamiast kluczyków.
Korzeń Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 a 24/48 robimy całe święta bedziesz miał wolne jutro do roboty rano, a teraz krótko się spi i cięzko wstać Dobranoc. Bryńki na noc :evil: :polew: :polew: jakie to słodkie :polew: :polew: Dobranoc. Maj(t)ki na noc :polew: :polew:
mcm Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 kto mi dziś (tzn od 8 rano jak bede w robocie) pomoże walnąć 1400 do spota
tomaszu Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Dobranoc. Maj(t)ki na noc :polew: :polew: Żeby się nie zwalić w pościel.
Korzeń Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 ja tez na 8 nara [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 00:27_________________________________________________ Dobranoc. Maj(t)ki na noc :polew: :polew: Żeby się nie zwalić w pościel. zeby zobaczyc jedrne posladki
mcm Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Dobranoc. Maj(t)ki na noc :polew: :polew: Żeby się nie zwalić w pościel. ło karwa :polew:
tomaszu Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 kto mi dziś (tzn od 8 rano jak bede w robocie) pomoże walnąć 1400 do spota Ja w rozjazdach jutro więc odpadam, ale może skrobnę co od czasu do czasu.
mcm Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 dobra lece kluczyków nie mam to się nie boję
Rekomendowane odpowiedzi