oZiX Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Ja to tam jakiś mam, bo kiedyś chodziłem w dresach. :decayed: z lampasami..... ortalionowych :>??[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 16:57_________________________________________________ weźcie zdjęcia z bukowiny chciałem na pendriva zgrać i komputer;P
mcm Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2010 no śmigamy jeszcze 7 stron i świętujemy
oZiX Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Przecież jak oZiO się oświadczy A to będzie żałoba w RFS po mnie czy po niej :>??
mcm Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2010 dwa radia dziś pchnąłem i nie mam czego słuchać w aucie może mata jakieś stare na święta pożyczyć
oZiX Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 dwa radia dziś pchnąłem i nie mam czego słuchać w aucie może mata jakieś stare na święta pożyczyć takiego raperskiego bumboxa chcesz?
tomaszu Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Przecież jak oZiO się oświadczy A to będzie żałoba w RFS po mnie czy po niej :>?? To chyba oczywiste, że po A.
oZiX Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 17:01_________________________________________________ dwa radia dziś pchnąłem i nie mam czego słuchać w aucie może mata jakieś stare na święta pożyczyć mam Pioneera, wziąc na spota? a naklejkę masz na szybę Pioniera ?? :polew: [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 17:02_________________________________________________mam radio od audi stare i blaupunkta gdzies
mcm Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Przecież jak oZiO się oświadczy A to będzie żałoba w RFS po mnie czy po niej :>?? po A... :>[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 16:59_________________________________________________ dwa radia dziś pchnąłem i nie mam czego słuchać w aucie może mata jakieś stare na święta pożyczyć to musisz lecieć w teren po nastepne dziś już jestem zmęczony [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 17:04_________________________________________________ dwa radia dziś pchnąłem i nie mam czego słuchać w aucie może mata jakieś stare na święta pożyczyć mam Pioneera, wziąc na spota? dawaj
mcm Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2010 dawaj ok, z czerwonym podswietleniem obojętne, oryginał już kupiłem ale przyjdzie po świętach potrzebne mi aby teraz coś grało bo nie mogę słuchać ja te plastiki grają
oZiX Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 majki a dla mnie co masz? a co potrzebujesz? Ciebie :*
mcm Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2010 ok lece na obiad do mamusi i do zob na spocie
oZiX Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Bryniu chyba nie jesteś zazdrosna o sąsiada mego ;D??
oZiX Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 majki i oziu- grabicie sobie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ja czym?? Przecie ja nic nie mówię o Twojej zajebistej kuchni która jest najlepsza na świecie :notworthy:[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 17:31_________________________________________________ majki i oziu- grabicie sobie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: mamy nadzieję na jakieś pejczyki Pejczyki od Bryni ubranej w skóry zawsze :evil:
oZiX Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 qzwa z pasem przyjadę i weź tyrytytki zamiast kajdanek ;>
oZiX Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 qzwa z pasem przyjadę i weź tyrytytki zamiast kajdanek ;> nie mam trytytek, wczoraj mi były potrzebne ok to ja wezmę
tomaszu Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Pieprzę was. chciałbyś :naughty: :naughty: Jędrną pupę najbardziej pieprzę.
Rekomendowane odpowiedzi