mcm Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 to takie dzienne sexoholiki które w nocy śpią
mcm Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 A wszystko zaczeło sie od avatara oj nie kolego, cała historia zaczęła się kiedy ty byłeś jeszcze w przedszkolu
Korzeń Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 zrozumieć Kobiety :wallbash: Oziu, wał do Tom77 Lamforder albo Febi
oZiX Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 A wszystko zaczeło sie od avatara poczytaj wątek od ~98 strony zrozumieć Kobiety :wallbash: Oziu, wał do Tom77 Lamforder albo Febi Już napisałem i wszystko jasne Lecę spać bo po godzinnej operacji padam na pysk! Buziaki Kochani i Kochana 1 i Kochana 2;)
oZiX Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 a co ci operowali mi teraz nic;) JA operowałem JAszczura
oZiX Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 co mu było skórę trzeba było zerwać z niego bo sam sobie nie poradził ;>
mcm Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 k**wa jak ktoś niekumaty to przeczyta jebnie ze śmiechu o czym my tu gadamy :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
oZiX Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 ku***a jak ktoś niekumaty to przeczyta jebnie ze śmiechu o czym my tu gadamy :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: trudno to niech sobie zapoda w gUglach: "problem z wylinką'' :>
tomaszu Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 skórę trzeba było zerwać z niego bo sam sobie nie poradził ;> Czy jak pies lub kot linieje to też trzeba mu wyrywać włosy, żeby było szybciej? Może tej jaszczur wiedział co robi. Może właśnie mu zrobiłeś krzywdę?? :> Miłego dnia robaczki i do wieczora.
mcm Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2010 skórę trzeba było zerwać z niego bo sam sobie nie poradził ;> Czy jak pies lub kot linieje to też trzeba mu wyrywać włosy, żeby było szybciej? Może tej jaszczur wiedział co robi. Może właśnie mu zrobiłeś krzywdę?? :> a od kiedy to ściąganie skóry to robienie krzywdy :polew: :polew: :polew: :polew:
oZiX Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 :kwiatek: :kwiatek: Cześć Brynia Tomaszu się nie znasz więc ... poczytaj;P hihi 2tygodnie latał ze skórą którą powinien dawno zrzucić )
wuju Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Michał masz zeza patrzyłeś na Brynie a tańczyłeś z ?? kolegą :polew:
mcm Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2010 http://picasaweb.google.pl/chudineze/BukowinaTatrzanskaMarzec201002?authkey=Gv1sRgCM7HmZC3oa-GiQE&feat=directlink#5455947334446794786 zobaczcie jaką ,,perełkę" znalazłam widać na kogo tak naprawdę leci majki
Rekomendowane odpowiedzi