tomaszu Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 byłem, ale były nudy ...i smutno było/jest ;( No właśnie, żałoba więc nikomu nic się nie chce.
tomaszu Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Rozpoczałem dziś sezon rowerowy, odwiedziłem starych znajomych...miałem do Ciebie dzwonic ale niezbyt cieplo dzis było, jak się bardziej ociepli to pośmigamy No ja przed chwilą zrobiłem małą rundkę, ok. 4km i faktycznie zimno. Ale już niedługo można będzie regularnie jeździć gdzieś dalej.
wuju Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Rozpoczałem dziś sezon rowerowy, odwiedziłem starych znajomych...miałem do Ciebie dzwonic ale niezbyt cieplo dzis było, jak się bardziej ociepli to pośmigamy No ja przed chwilą zrobiłem małą rundkę, ok. 4km i faktycznie zimno. Ale już niedługo można będzie regularnie jeździć gdzieś dalej. no ja też z 7 km dziś tempem emeryckim, ale fajnie, trzeba się kiedy wybrać może jakies "bicyklówy" się spotka
odzim Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 to co wuju, wpadasz do nas na rowerku? nie da rady
mcm Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2010 http://www.wykop.pl/ramka/344991/cnn-niezabezpieczone-czesci-na-miejscu-katastrofy/
odzim Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 raz jechalem do Kazimierza i to był najdurniejszy pomysl jaki w życiu zrobilem , dojechac sie dojechalo ale w kazimierzu jak walnelo sie pare piwek to niestety w pulawach na pociag trzeba bylo czekać :>
wuju Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 to co wuju, wpadasz do nas na rowerku? nie da rady nie wiesz jakie siły drzemią w naturze bez problemu przyjadę, ale przecinakiem, bo mój góral się nie nadaje na takie wycieczki
tomaszu Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 no ja też z 7 km dziś tempem emeryckim, ale fajnie, trzeba się kiedy wybrać może jakies "bicyklówy" się spotka A myślisz że po co rower kupiłem..
mcm Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2010 możemy kazika za***ać tia...do mcm'a może bysmy dojechali z R-mia oj chyba nawet nie
wuju Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 to możemy u mcm-a spota zrobić nie cffaniakuj leszczu
tomaszu Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Gdzie wy jesteście? kto? No Ty na przykład.
Rekomendowane odpowiedzi