mcm Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2010 a tu pupa, wcale sie nie poprawiło, wrecz sie pogorszyło, teraz nawet 50 na godz nie dam rady jechać,.[br]Dopisany: 26 Kwiecień 2010, 22:36_________________________________________________niema, jak jechałem tak na próbe po czyszczeniu, gaz do dechy, max 2.5 tys obr wiecej nie idzie, a błedy żadne sie nie zapisują,. cewka zpałnowa ... w dajzlu
oZiX Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 a tu pupa, wcale sie nie poprawiło, wrecz sie pogorszyło, teraz nawet 50 na godz nie dam rady jechać,.[br]Dopisany: 26 Kwiecień 2010, 22:36_________________________________________________niema, jak jechałem tak na próbe po czyszczeniu, gaz do dechy, max 2.5 tys obr wiecej nie idzie, a błedy żadne sie nie zapisują,. z tymi obrotami to ja tak miałem jak mi się "przewody" podciśnienia naderwały ;> Czy coś takiego takie wężyki z materiałem jakimś na zewnątrz :mysli:
mcm Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2010 do przejrzenia przewody sterowania turbiną, zaworek i czujnik ciśnienia doładowania trzeba by sprawdzić
oZiX Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 a jak [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2010, 22:41_________________________________________________mcm jak cytujesz to z imotkami przepraszam Was za moje ,,rady" ale mi się nudzi zajebiaszczo w tym hotelu to trzeba było kogoś z nas zabrać ze sobą :gwizdanie: :gwizdanie:
kudalty66 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 a tu pupa, wcale sie nie poprawiło, wrecz sie pogorszyło, teraz nawet 50 na godz nie dam rady jechać,.[br]Dopisany: 26 Kwiecień 2010, 22:36_________________________________________________niema, jak jechałem tak na próbe po czyszczeniu, gaz do dechy, max 2.5 tys obr wiecej nie idzie, a błedy żadne sie nie zapisują,. z tymi obrotami to ja tak miałem jak mi się "przewody" podciśnienia naderwały ;> Czy coś takiego takie wężyki z materiałem jakimś na zewnątrz :mysli: wszystko sprawdzone, szczelne sa, jak zdejme ze sztangi to sie cofa jak założe to moment sztanga idzie tam gdzie powinna, jednoczesnie jak jest zciągniety wężyk ze sztangi to turbo wtedy ma max cisnienie, a nawet wtedy jak dodam gazu to na cisnieniu w laptopie nic sie nie zmienia,.[br]Dopisany: 26 Kwiecień 2010, 22:45_________________________________________________ do przejrzenia przewody sterowania turbiną, zaworek i czujnik ciśnienia doładowania trzeba by sprawdzić podkładałem drugie od innego auta, takie same objawy
mcm Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2010 masz skąd turabawkę podmienić do sprawdzenia
kudalty66 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 masz skąd turabawkę podmienić do sprawdzenia tez o tym myslałem, ten koles co mi dawał te zaworki ma od jakiegoś angola częsci i z tego co wspominał turbo mu jeszcze zostało[br]Dopisany: 26 Kwiecień 2010, 22:49_________________________________________________ a jak [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2010, 22:41_________________________________________________mcm jak cytujesz to z imotkami przepraszam Was za moje ,,rady" ale mi się nudzi zajebiaszczo w tym hotelu to trzeba było kogoś z nas zabrać ze sobą :gwizdanie: :gwizdanie: no tak, na drugi raz trzeba się nad tym zastanowić jeszcze ,,sąsiedzi" za ścianą szaleją.....qzwa nie wytrzymam sorki ale nie jestem na bieżąco, Brynia gdzie ty teraz jesteś, i do tego sama????
mcm Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2010 a jak [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2010, 22:41_________________________________________________mcm jak cytujesz to z imotkami przepraszam Was za moje ,,rady" ale mi się nudzi zajebiaszczo w tym hotelu to trzeba było kogoś z nas zabrać ze sobą :gwizdanie: :gwizdanie: no tak, na drugi raz trzeba się nad tym zastanowić jeszcze ,,sąsiedzi" za ścianą szaleją.....qzwa nie wytrzymam :sexinbed: :naughty: [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2010, 22:51_________________________________________________Robert , a na wolnych obrotach silnik pracuje normalnie i normalnie odpala
kudalty66 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 TAk[br]Dopisany: 26 Kwiecień 2010, 22:53_________________________________________________o kurcze to daleko, no i jak tam jest???
mcm Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2010 a Ruskie się pier...ą za ścianą :polew: :polew:
mcm Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2010 ... peryferje miasta i lotnisko- syf totalny no to szczęście że wylądowałaś ... :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 jestem w St. Petersburgu, a sama bo jestem służbowo Oziu no nie wiem- bo na razie smichy-chichy ale jak to sie skończy za scianą - moze i tak czemu do mnie;D?? JAkaś aluzja ? no jakbym tam był to może bym się i ja załapał na małe conieco :kox:
oZiX Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 ... peryferje miasta i lotnisko- syf totalny no to szczęście że wylądowałaś ... :gwizdanie: qzwa a daj spokój - przy lądowaniu telepało jak malo kiedy - myslałam że oszaleje ...i jeszcze musze wrócic :gwizdanie: a ostatnio mam awersje do latania a w przyszłym tygodniu znowu samolot ;( oj ale tym razem na wakacje ;> mój kolega leci w tym tygodniu do Tunezji :>[br]Dopisany: 26 Kwiecień 2010, 23:01_________________________________________________a ja wakacje spędzę u Bryni jako ogrodnik :kox: będę popitalał w samych ogrodniczkach :kox: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Kwiecień 2010, 23:02_________________________________________________ wystarczy zebys zszedł na dół do baru i na bank byś się załapał- chodzi tu,,tego" do wyboru do koloru no ale Królowa jest tylko jedna :gwizdanie: :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Oziu etat ogrodnika u mnie masz :kox: w piatek po południu jest trawa do koszenia kosiarkę zapewniam , zeby nie było :gwizdanie: Traktorek ? a Ogrodniczki ??
mcm Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Oziu etat ogrodnika u mnie masz :kox: w piatek po południu jest trawa do koszenia kosiarkę zapewniam , zeby nie było :gwizdanie: ... a Ogrodniczki ?? bedziesz robił bez...
oZiX Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Oziu etat ogrodnika u mnie masz :kox: w piatek po południu jest trawa do koszenia kosiarkę zapewniam , zeby nie było :gwizdanie: ... a Ogrodniczki ?? bedziesz robił bez... jak nie będę musiał jechać w piątek do Poznania to bardzo chętnie :> u Bryni jest fajnie zawsze coś się przegryzie przepije [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2010, 23:12_________________________________________________a mi się znowu wycieraczki zatarły
kudalty66 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 uciekam dobranoc wszystkim,. jutro znów walka z nieznajomymi objawami w moim aucie,. pozdro for all
tomaszu Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Dziś wyprowadziłem swoją perełkę na spacer: Pojechałem nią do ASO BMW w Warszawie na okresowy przegląd: Pan serwisant tłumaczył mi, że mają akurat Żuka na warsztacie, ale w ramach wyjątku zerknął na moją niunię: Serwis nie wykazał żadnej patologii. Uradowany mogłem wrócić do domu.. boczkiem:
Rekomendowane odpowiedzi