mokom69 Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 mcm suzuki gs500 czytalem ze dobre na początek yamacha fazzer tez niczego sobie kumpek ma i nie narzeka tez fajnie sie jezdzi
oZiX Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 no waluty słabo;/ to na co mam zwrócić uwagę jak zobaczę tę szybę ??ogólnie koleś powiedział że będzie taka sama jak moja z paskiem na górze tylko innej firmy...
oZiX Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Co ja widzę.. O motoryzacji rozmawiacie.. no forum motoryzacyjne jak chcesz więc co się dziwisz;> chyba CI się pomyliły fora [;
tomaszu Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Pany, mam nadzieję, że mnie nie zjebiecie, ale spodobał mi się ten kawałek: Uważam, że ma fajne bity i melodię..
tomaszu Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Ja dzisiaj to "szatkowałem"...fajna nuta :rolleyes: Dj Tiesto - I Will be Here Jeden z tych kawałków, przy których kierownica i podłoga w samochodzie przechodzą prawdziwe katorgi.
tomaszu Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 ja mam inne skojarzenia co do tego numeru No to pochwal się co robiłeś w weekend.
tomaszu Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 a własnie Pany,22 maja ,sobota finał LM,może bysmy uderzyli składem do Fregaty na meczyk? :naughty: OCZYWIŚCIE!!
tomaszu Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 heheh,dobra wytłumaczę Ci o co kaman w footbolu :decayed: Dobra.
tomaszu Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 noo, chyba że wolisz żeby Ci to Ilona wytłumaczyła Szczerze mówiąc właśnie na to liczyłem. Idę spać.. z Iloną i z Olą.
tomaszu Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Jeszcze sobie zapodam kilka minut dobrych bitów na noc..
mokom69 Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 mcm gadałem właśnie z gościem i polecałmi kawasaki er5 mówi że dobry jest na początki ponieważ jest chłodzony olejem i w związku z tym ciężko zajechać silnik
Rekomendowane odpowiedzi