wuju Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 jak się lata po zmianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 [br]Dopisany: 15 Czerwiec 2010, 18:22_________________________________________________nie pytaj ile mi zajęła trasa od Janek do Radomia bo boję się powiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 [br]Dopisany: 15 Czerwiec 2010, 18:22_________________________________________________nie pytaj ile mi zajęła trasa od Janek do Radomia bo boję się powiedzieć pewnie w h*j bardzo czuć różnice po c*pie trzeba będzie pomyśleć o większej ilości kunia pod maska po wakacjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 jak gadałem z Witkiem to stwierdził że przy turbinie od AWXa, wtryskach 216-kach i IC od 2,5 TDi wyszło by jakieś 160-165 kucy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 jak gadałem z Witkiem to stwierdził że przy turbinie od AWXa, wtryskach 216-kach i IC od 2,5 TDi wyszło by jakieś 160-165 kucy no to już by nieźle było tylko czy jest sens bo to już trochę kosztuje :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 podejrzewam że przy dobrych wiatrach w 2 klockach by się zmieścił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 w sumie jak byś miał długo nią jeździć to można się zabawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 silnik ma zdrowy więc nie wykluczone że trochę nią polatam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Tomaszu kiedy do mnie przyjedziesz;>?? Jak mi się uda to podskoczę jakoś w tym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudalty66 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Dzisiejsze czarowanie mistrza Rogala: MCM piekna seria pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 jak dla mnie Rogala hamownia zawyża wyniki u niego wszystkie 110 maja po 120 kuni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 jak dla mnie Rogala hamownia zawyża wyniki u niego wszystkie 110 maja po 120 kuni i tam;> niektóre 130 maja 130 inne mniej a inne 150;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 jak dla mnie Rogala hamownia zawyża wyniki u niego wszystkie 110 maja po 120 kuni ile mają tyle mają , ale teraz to dopiero się jeździ :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odzim Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 jak dla mnie Rogala hamownia zawyża wyniki u niego wszystkie 110 maja po 120 kuni ile mają tyle mają , ale teraz to dopiero się jeździ :gwizdanie: nie no widac po wykresie ze ładnie Ci go wygladzil do tego co było ,troche od 3500 idzie juz plasko ale nie miał widac juz z czego podlac zeby moc szla w gore a zeby nie dymil , gratki auto powinno chodzic jak zle - wuja czarnula nie ma szans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 A może ja se cytryne tak stuninguje. Tylko że ona i tak już nieźle wyżyłowana jest. [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2010, 07:30_________________________________________________Gdzie dobrze obszywają kierownice skórką z mortadelki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 A może ja se cytryne tak stuninguje. Tylko że ona i tak już nieźle wyżyłowana jest. i pali w c**j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 wuja czarnula nie ma szans :decayed na 19 na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 jak dla mnie Rogala hamownia zawyża wyniki u niego wszystkie 110 maja po 120 kuni ile mają tyle mają , ale teraz to dopiero się jeździ :gwizdanie: nie no widac po wykresie ze ładnie Ci go wygladzil do tego co było ,troche od 3500 idzie juz plasko ale nie miał widac juz z czego podlac zeby moc szla w gore a zeby nie dymil , gratki auto powinno chodzic jak zle - wuja czarnula nie ma szans te dwa dołki w serii było czuć, ale teraz od 2000 zbiera się za***iście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 te dwa dołki w serii było czuć, ale teraz od 2000 zbiera się za***iście Ok, sprawdzę w piątek.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 te dwa dołki w serii było czuć, ale teraz od 2000 zbiera się za***iście Ok, sprawdzę w piątek.. tester Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi