soolek Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 A3/S3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 A3/S3 co do felg to te mi sie strasznie podobają http://moto.allegro.pl/item657732963_felgi_dotz_mugello_18_opony_yokohama.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Felgi bardzo ladne, szczegolnie do czarnej S3jki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Felgi bardzo ladne, szczegolnie do czarnej S3jki. Dokladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapek85 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 sokolnh jak kupiłem swoją A4, to w modach na początku wzorowałem się Tobą (odnośnie modów silnika), a teraz wzorcu już nie mam sprzedałeś A4 nie pozostaje mi nic innego jak iść swoją drogą i zrobić TDIka mocniejszego od esy3 pozdro i gratki nowej fury :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 sokolnh jak kupiłem swoją A4, to w modach na początku wzorowałem się Tobą (odnośnie modów silnika), a teraz wzorcu już nie mam sprzedałeś A4 nie pozostaje mi nic innego jak iść swoją drogą i zrobić TDIka mocniejszego od esy3 pozdro i gratki nowej fury :good: rób rób, ale nie zapomnij o quattro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buliking Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 sokolnh jak kupiłem swoją A4, to w modach na początku wzorowałem się Tobą (odnośnie modów silnika), a teraz wzorcu już nie mam sprzedałeś A4 nie pozostaje mi nic innego jak iść swoją drogą i zrobić TDIka mocniejszego od esy3 pozdro i gratki nowej fury :good: rób rób, ale nie zapomnij o quattro tylko naped na tyl daje wieksza frajde z jazdy, ale tego to na pewno nie wyreza :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapek85 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 ani quattro, ani sam napęd nie wchodzi w grę już lepiej sprzedać i kupić inną furę tak jak napisał buliking napęd na tył daje dużo frajdy, dlatego po audi będzie BMW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukasz699 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Bardzo ladna Kiedys tez myslalem o S3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrunoNH Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 sokolnh jak kupiłem swoją A4, to w modach na początku wzorowałem się Tobą (odnośnie modów silnika), a teraz wzorcu już nie mam sprzedałeś A4 nie pozostaje mi nic innego jak iść swoją drogą i zrobić TDIka mocniejszego od esy3 pozdro i gratki nowej fury :good: Idz dalej w jego slady i kupuj S3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 za chwile sie tu zrobi klub entuzjastów a3/s3 i zmienimy nazwe klubu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 za chwile sie tu zrobi klub entuzjastów a3/s3 i zmienimy nazwe klubu :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 NO WAY. Sokoln, oczywiście na samochodzie będzie naklejeczka A4-Klub ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 NO WAY. Sokoln, oczywiście na samochodzie będzie naklejeczka A4-Klub ?! Raczej napewno, inaczej zrobimy głosowanie o pozbawienie go praw KLUBOWICZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Tak z ciekawosci zapytam. Czemu przesiadles sie na S3, a nie np. na S4 B5? :gwizdanie: Koszty utrzymania porownywalne, a to jedna BiT, wieksza moc no i torsen... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 za chwile sie tu zrobi klub entuzjastów a3/s3 i zmienimy nazwe klubu :gwizdanie: Z tą różnicą, że na A3 club to nudą trąci..spamu nie można uskuteczniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Fajniusia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 NO WAY. Sokoln, oczywiście na samochodzie będzie naklejeczka A4-Klub ?! naklejeczki nie, bo to troche wiocha ale ramki tak Tak z ciekawosci zapytam. Czemu przesiadles sie na S3, a nie np. na S4 B5? :gwizdanie: Koszty utrzymania porownywalne, a to jedna BiT, wieksza moc no i torsen... e tam porównywalne koszta, s4 jest duzo droższa w utrzymaniu haldex ma tez przeciez swoje zalety, np. na starcie mam 4x4 a potem nie mam strat mocy ze wzgledu na napęd mozna też z tego co czytałem kiedyś na forum mastersa regulowac sobie rozdział napędu np. ze 75% tył 25% przód, 50/50 itp prosze, znalazłem http://forum.tdi-tuning.pl/viewtopic.php?t=943&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=88d4d8f32149ec5d54e9da9686e2584c [br]Dopisany: 17 Czerwiec 2009, 18:20_________________________________________________i jeszcze jeden wycinek "Audi w sporcie stosuje Haldexa właśnie, a to tylko ze względu na możliwość jego programowania, i ustawiania zadanego przekazywania momentu na osie, pod kierowcę " :yeah: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 http://allegro.pl/item665487765_audi_vw_19_235_35zr19_okazja_tanio.html ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi