ozi_wells Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 http://allegro.pl/item665487765_audi_vw_19_235_35zr19_okazja_tanio.html ? moim zdaniem troche za duza do tego auta. max 18`. no ale to tylko moja opina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Sokoln, wymyśl coś lepszego, bo te felgi to już naprawdę w oczy bolą - tyle tego jest. Szkoda zepsuć przyzwoity (mimo, że to tylko A3/S3 ) samochód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 19 to za dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 nie sluchaj ich :gwizdanie: bierz 19" moj kolega smiga na 19" wolfrace a3 1.9tdi drugi smiga s3 tez na 19" khan i zaden nie narzeka a napewno ta felga nie wydaje sie za duza ps. trzeci kolega ma a3 na 18" i ta 18" s-line wydaje sie jakas mala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Nie w tym rzecz że nie da się jeździć, optycznie to za dużo. Po prostu za mała buda na takie koło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Jestem tego samego zdania... Swoja droga - jestem ciekaw jak buda i zawieszenie w A3/S3 radzi sobie z jazda na 19". Moim zdaniem po paru miesiacach jazdy na 19" w B6 to totalny maks. dla jako takiego komfortowego poruszania sie po miescie i trasie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 no chyba faktycznie 18" bedzie chyba optymalnym wyborem pogadałem wczoraj z naszym forumowym guru od 1.8 T - Pozkiem i doradził mi co pasowałoby zrobić, a mi nie pozostaje nic innego jak zacząc działac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 no chyba faktycznie 18" bedzie chyba optymalnym wyborem pogadałem wczoraj z naszym forumowym guru od 1.8 T - Pozkiem i doradził mi co pasowałoby zrobić, a mi nie pozostaje nic innego jak zacząc działac wiec jakie plany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 haldex ma tez przeciez swoje zalety, np. na starcie mam 4x4 a potem nie mam strat mocy ze wzgledu na napęd Nooo, juz to kiedys pokazal rex na kresce z S3 Kiedys jezdzilem po sniegu z kumplem [on S3 8L] i na bardzo lagodnym luku przy malej predkosci haldex mu zglupial i pieknie poszusowal na kraweznik orajac 2 felgi mozna też z tego co czytałem kiedyś na forum mastersa regulowac sobie rozdział napędu np. ze 75% tył 25% przód, 50/50 itp prosze, znalazłem http://forum.tdi-tuning.pl/viewtopic.php?t=943&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=88d4d8f32149ec5d54e9da9686e2584c ...aaaleee to zly przyklad. Rozwiazanie nie do auta do codziennej jazdy - no i ciekawe, czy ktokolwiek poza mastersem to robil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BIKER Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Fajowe wozidło. A teraz idziesz do a3-club czy zostajesz w ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 haldex ma tez przeciez swoje zalety, np. na starcie mam 4x4 a potem nie mam strat mocy ze wzgledu na napęd Nooo, juz to kiedys pokazal rex na kresce z S3 Kiedys jezdzilem po sniegu z kumplem [on S3 8L] i na bardzo lagodnym luku przy malej predkosci haldex mu zglupial i pieknie poszusowal na kraweznik orajac 2 felgi jak kierowca ci.pka to przeciez innej opcji nie ma kumpel mi opowiadał sytuacje z a3clubu, że na jakims zlocie ich moderator miał s3 8l i łotali go pięknie, a wsiadł ktoś inny do tego samochodu i bez problemu wszystkich objechał narazie ucze sie jeszcze auta, ale dzisiaj na dosc ostrym zakrecie ze sporą predkością poleciałem bokiem ale zaraz mnie wyprostowało, takze dosc sprawnie to działa Fajowe wozidło. A teraz idziesz do a3-club czy zostajesz w ? zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1-2 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 kamil ładna fura trzymam kciuki za dalsze jej mody, tylko niech nie nudzi ci się zbyt szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 dzisiaj koleś bawił sie ze mną s3 2006 rok tak szybko objechał mnie że nie czułem jego spalin fajna bryczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 kamil ładna fura trzymam kciuki za dalsze jej mody, tylko niech nie nudzi ci się zbyt szybko no mam nadzieje, że zostanie ze mna troche dłuzej, choc moja luba mówi zebym sprzedał już ;( , ale jej niedoczekanie polecam ten filmik http://www.youtube.com/watch?v=m4SpmtFADkk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 haldex ma tez przeciez swoje zalety, np. na starcie mam 4x4 a potem nie mam strat mocy ze wzgledu na napęd Nooo, juz to kiedys pokazal rex na kresce z S3 Kiedys jezdzilem po sniegu z kumplem [on S3 8L] i na bardzo lagodnym luku przy malej predkosci haldex mu zglupial i pieknie poszusowal na kraweznik orajac 2 felgi jak kierowca ci.pka to przeciez innej opcji nie ma kumpel mi opowiadał sytuacje z a3clubu, że na jakims zlocie ich moderator miał s3 8l i łotali go pięknie, a wsiadł ktoś inny do tego samochodu i bez problemu wszystkich objechał narazie ucze sie jeszcze auta, ale dzisiaj na dosc ostrym zakrecie ze sporą predkością poleciałem bokiem ale zaraz mnie wyprostowało, takze dosc sprawnie to działa Fajowe wozidło. A teraz idziesz do a3-club czy zostajesz w ? zostaje Dziękuję za pamięć, dziękuję Na poważnie, z torsenem lub też z Symetrycznym AWD, takim jak w Subaru, Haldex ni ma szans na starcie. Co do braku późniejszych strat - prawda, ale co ciekawe jeszcze przed moim remapem jechałem z nowym S3 sportback z rolki i o dziwo byłem ciutkę z przodu (rolka od 50 do mniej więcej 160). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Na poważnie, z torsenem lub też z Symetrycznym AWD, takim jak w Subaru, Haldex ni ma szans na starcie. czy ja wiem :gwizdanie: http://www.youtube.com/watch?v=br2mfHpfnJM no ale dobra, zrobie co mam zrobic i sie sprobujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 A na ile kuców "masz się zrobić" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 na teraz czy docelowo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 I tak i tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 powoli zaczynam nakręcać się na takie S3 niż na B6... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi