Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Black on black S3/ nowe foty st 1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powoli zaczynam nakręcać się na takie S3 niż na B6...

Pamiętaj tylko, że wszystko zależy od tego, co potrzebujesz, jakie masz wymagania.

I jak już sobie takowe określisz, najlepiej się ich trzymać :)

Opublikowano

no właśnie i tutaj tkwi problem :polew:

bo następne auto miało być avant B6/7 najlepiej diesel, ale moc conajmniej 150 kucy, ale ja sam niewiem co kupię, bo rodziny nie mam w planach, więc takie S3 by też wystarczyło :decayed:

a jak widziałem ten filmik jak ta S daje czadu na śniegu to... to normalnie odpaliłem allegro i oglądam te autka

no i dodam że kuzyn ma A3, afn, zero problemów z zawiechą, nic się nie sypie i jeździ mi się tym dobrze

Opublikowano

no właśnie i tutaj tkwi problem :polew:

bo następne auto miało być avant B6/7 najlepiej diesel, ale moc conajmniej 150 kucy, ale ja sam niewiem co kupię, bo rodziny nie mam w planach, więc takie S3 by też wystarczyło :decayed:

a jak widziałem ten filmik jak ta S daje czadu na śniegu to... to normalnie odpaliłem allegro i oglądam te autka

no i dodam że kuzyn ma A3, afn, zero problemów z zawiechą, nic się nie sypie i jeździ mi się tym dobrze

Jako auto dla singla, ew. dwóch osób eSka jest extra.

Bagażnik da radę na mniejsze wypady poza miasto, a na upartego można i kogoś z tyłu zmieścić :)

Co do zawiechy - tu trzeba na szczęście liczyć. Niestety Audi mają dość słabą zawiechę i przy naszym dziurach nie jest wielkszą sztuką zmasakrować np: wahacz :)

A po programie eSka zaczyna naprawde bardzo fajnie jeździć :)

Opublikowano

no wiesz Rex, dla mnie każde auto które ma powyżej 130 kucy będzie dobrze jeździło bo teraz mam AŻ 125 minus to co zdechło :polew:

w A3/S3 jest przecież jedno wahaczowe zawieszenie, bo te w A4 to wiadomo jakie jest, chociaż nie narzekam

no to sokolh pisz pisz ile tam planujesz

Opublikowano

w A3/S3 jest przecież jedno wahaczowe zawieszenie, bo te w A4 to wiadomo jakie jest, chociaż nie narzekam

no to sokolh pisz pisz ile tam planujesz

Widzisz....fakt, zapomniałem o tym a3'owym zawiasie :embarrassed:

Sokół, my tu gadu-gadu, a Ty śpisz ;)

Opublikowano

nie spie, szukam felg :decayed:

jak zrobie jakies modyfikacje to sie pochwale

narazie to tylko plany

Opublikowano

Kamil, napisz mniej więcej co masz w głowie.

Możliwe, że dzięki temu i mnie szybciej skłonisz do działania :decayed:

Opublikowano

Super jest :good:

Opublikowano

No wlasnie, bo jezdzic serią, to az wstyd :polew:

:evil:

Opublikowano

no chciałbym trójke z przodu :wink4:

Opublikowano

no chciałbym trójke z przodu :wink4:

Zaczniesz działać (coś innego niż program, koniecznie mów, proszę :decayed: )

Flyer, już w dzień zakupu traktora doszedłem do dokładnie takiego samego wniosku :decayed:

Szkoda, że już 2-3 dni po zrobieniu paru rzeczy i luknięciu na angielski ebay, mam jebutne ciśnienie na dalsze zabawy :decayed:

Opublikowano

rex, a pokaż tego swojego Forysia (jakiś wątek byś sklecił w Moja A4 albo linka gdzieś) - mam zamiar Żonie coś takiego kupić :polew:

Sorry za OT.

Opublikowano

rex, a pokaż tego swojego Forysia (jakiś wątek byś sklecił w Moja A4 albo linka gdzieś) - mam zamiar Żonie coś takiego kupić :polew:

I z czego doisz :decayed: ?

A na poważnie - to jest świetne auto dla kobiety, tylko niekoniecznie z tym silnikiem z dwóch powodów. Kobieta musi coś tam umieć jeździć, szczególnie że do bodajże maja 2007 nie było w ogóle opcji z ESP, a to auto naprawde potrafi się śliznąc. Drugim powodem jest bardzo, ale to bardzo duże spalanie. Zresztą kupująć boxera trzeba się liczyć z tym, że będzie palił minimum ten litr-dwa więcej niż "zwykłe" silniki.

Co do fotek - sesji żadnej narazie ni mam (nigdy nie miałem głowy do zdjęć auta ;) ), ale postaram się jakieś pstryknąć. Kto wie, może jakaś dobra dusza przy okazji spota niedzielnego by coś pstryknęła :wink4:

Opublikowano

Żona ma do pracy 5km, więc spalanie na codzień jakoś bym przeżył.

Ona chce coś wyższego (jakiegoś SUVa), więc przy okazji bym kupił coś mocniejszego na 4 łapy kute - chłopczyk miałby nową zabawkę :polew:

Nogę ma ciężką, więc jakiś klocek bym pod pedał włożył, żeby bokami za bardzo nie chodziła :decayed:

Dobra. Koniec OT. Chociaż rozmowa o jakiejś tam A3 nudna się robi :gwizdanie: więc można zmienić temat.

:polew:

Opublikowano

Żona ma do pracy 5km, więc spalanie na codzień jakoś bym przeżył.

Ona chce coś wyższego (jakiegoś SUVa), więc przy okazji bym kupił coś mocniejszego na 4 łapy kute - chłopczyk miałby nową zabawkę :polew:

Nogę ma ciężką, więc jakiś klocek bym pod pedał włożył, żeby bokami za bardzo nie chodziła :decayed:

Dobra. Koniec OT. Chociaż rozmowa o jakiejś tam A3 nudna się robi :gwizdanie: więc można zmienić temat.

:polew:

Jak ma 5 km to ze spalaniem w zimie w granicach 30 litrów musisz się liczyć :decayed:

Czy Forek jest SUV'em... :mysli: ciężko powiedzieć. To ani sedan, ani kombi, ani crossover ani SUV. To jest Forek :decayed:

Opublikowano

Panowie... prosze pisac na temat.

Opublikowano

Wybacz Michał... :embarrassed:

Kamil, wiesz mnie więcej kiedy chips i gdzie :) ?

Opublikowano

furka ma harakter i jest mega bazą do rezania do tego ładniutka i pozbawiona zbędej przestrzeni spowalniającej każde autko :good:

Opublikowano

Wybacz Michał... :embarrassed:

Kamil, wiesz mnie więcej kiedy chips i gdzie :) ?

kiedy porobie wszystko, a gdzie to pewnie dynosoft

Opublikowano

czyżby felgi już zawitały na nowy wózek?? :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...