Reggi Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 mowilem zebys sprzedal to padlo a nie kupujesz jeszcze felgi do niego :gwizdanie: flaku jezeli faktycznie chcesz zostac przy H i modzic to dobrze przemysl czy nie lepiej kupic z innym silnikiem :wink4 Jakbym miał zmienił już auto to na pierścienie..nie sprzedaje H bo jest w bdb. stanie. swap raczej sie nie oplaca... http://www.allegro.pl/item985846017_swap_honda_integra_b18c6_190km_126_tys_km.html http://www.autotrader.pl/details,30882,103251750.asp nawet nie wiedzialem ze b18 jeszcze taka cene utrzymuje rodzynki jednak kosztuja :gwizdanie: do tego koszty przelozenia Pf...jakbym miał robic swapa to kupiłbym całe Aero VTI B18.. z UK za 6 tysi. przełożył wszystko i z bani..ale mój silniczek jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 c**ja, bedizesz jezdzic jakims mobidikiem zamiast jezdizc porzadna furmana Dokładnie popatrz na to foto i nie mowi mi ze jeszcze nie przemowilem CI do rozsadku Co mi tu z Moskalem wyskakujesz :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Co mi tu z Moskalem wyskakujesz :polew: właśnie , nie było zezwolenia gówniarzu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Co mi tu z Moskalem wyskakujesz :polew: właśnie , nie było zezwolenia gówniarzu :gwizdanie: Wiedziałem, że przylizie To co Panowie ..te felgi są godne uwagi? Wzór trochę jak Rota Z czasem środeczek by się ciachnęło w gunmetal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 ktore? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 ktore? Już tera dodane Bubejszyn..Ty śmiagałeś H. 195/50/15 na springach -40 mm nie będzie tarcia dołem o asfalt ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 niet ale z kraweznikami ciezko, crx jest chyba nizszy seryjnie niz cif wiec nie bedzie tragedi u ciebie. fela nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 niet ale z kraweznikami ciezko, crx jest chyba nizszy seryjnie niz cif wiec nie bedzie tragedi u ciebie. Dzięx ..springi - 40 mm zakupione fela nice Mówisz..w piątek pojadę jeszcze w jedno miejsce i jak nic nie będzie to chyba je łykne..ale drogie jak na 15 [br]Dopisany: Kwiecień 14, 2010, 08:02:50 _________________________________________________http://moto.allegro.pl/item998018061_oz_f1_racing_15_4x100_4x108_honda_ford_golf.html Że ja tej aukcji wcześniej nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glovash Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Fajna Hania.. Sam szukałem długo Aerod. ale b18... niestety żaden się nie trafił.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 OZy fajniusie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 OZy fajniusie :gwizdanie: Były Tak czy siak szukam dalej felg..podobno Et35 i będzie obcierka..a na ET38 już nie..przecież to kurfa 3mm różnicy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 OZy fajniusie :gwizdanie: Były Tak czy siak szukam dalej felg..podobno Et35 i będzie obcierka..a na ET38 już nie..przecież to kurfa 3mm różnicy :gwizdanie: zapominasz o -40mm gleby[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 11:33_________________________________________________co do felg to kup sobie kute ruskie fele i zaden kraweznik ci sie nie oprze [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 11:34_________________________________________________za 2500 jest gotowy kit turbo do d serii od wskaznikow do wydechu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Eaton m45 za 999 :gwizdanie: [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 12:22_________________________________________________ no nie pier**l ? Ostro. Jak chciałem rezac to mi 10k mowili wiec celowalem w kompresor.. mozna by jeszcze cos urwac bo zestaw z crx'a a jemu np wydech nie podejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 kurde, az mi wspomnienia wrociły ;( ;( za***iście sie ta honda jezdzilo jak patrze na ceny to normalnie jestem w szoku teraz mam dylemat nad kupnem del solki b16 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 OZy fajniusie :gwizdanie: Były Tak czy siak szukam dalej felg..podobno Et35 i będzie obcierka..a na ET38 już nie..przecież to kurfa 3mm różnicy :gwizdanie: zapominasz o -40mm gleby[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 11:33_________________________________________________co do felg to kup sobie kute ruskie fele i zaden kraweznik ci sie nie oprze [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 11:34_________________________________________________za 2500 jest gotowy kit turbo do d serii od wskaznikow do wydechu :gwizdanie: Właśnie dostałem maila od tych felg z ET 35 : " " Witam, będą pasować. Wersja AERODECK posiada takie same piasty, ET, itd. co zwykła wersja Civic'a, do której sprzedaliśmy już wiele kompletów felg więc wszystko powinno być OK. W załączeniu zdjęcie modelu 406 na H.Civic. " i foto Jak widać Cif też zglebiony i nic nie wystaje .. kurfa już sam nie wiem co robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 i foto Jak widać Cif też zglebiony i nic nie wystaje .. kurfa już sam nie wiem co robic jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 a skad te fele? mialbys mozliwosc podjechac i przymierzyc? wygladaja super ale jak sie okaze ze beda wystawac to lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 a skad te fele? mialbys mozliwosc podjechac i przymierzyc? wygladaja super ale jak sie okaze ze beda wystawac to lipa Z jinternetu..nie mam możliwości podjechania boi to nówexy [br]Dopisany: Kwiecień 15, 2010, 08:32:56 _________________________________________________ i foto Jak widać Cif też zglebiony i nic nie wystaje .. kurfa już sam nie wiem co robic jak dla mnie Druga opcja to te : Czyli takie same jak Drag DR9. [br]Dopisany: Kwiecień 15, 2010, 09:00:17 _________________________________________________Drewno ze środka zostało pomalowane na czerń.. docelowo będzie co innego [br]Dopisany: Kwiecień 17, 2010, 08:52:35 _________________________________________________Ostatni zakup Wolfrace Pro Lite - waga - 6,2 Kg / szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 raggaman ja nie wiem nad czym ty sie zastanawiasz do aeroDICK`a to jedne felgi pasuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Do Twojej TT też coś znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi