Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wakacje w Chorwacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem nie jest zle.

Wiadomo full wiary teraz preferuje cro i tubylce maja z tego kase.

Ale porownujac ceny do Wloch to nie ma tragedii..

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 333,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Moim zdaniem nie jest zle.

Wiadomo full wiary teraz preferuje cro i tubylce maja z tego kase.

Ale porownujac ceny do Wloch to nie ma tragedii..

Opublikowano

Moim zdaniem ceny w restauracjach są tragiczne. Oczywiście jak weźmiesz chińskie zupki albo wszystko kupujesz w Lidlu to da się przeżyć.  Mój kumpel wozi nawet mleko z Polski :D 

Kolacja dla trzech osób ( ryba, sałatka, frytki, dwa piwa + sok ) ciężko ma się zamknąć w 100Euro. Jakość jedzenia bardzo przeciętna. Ceny noclegów 20% w górę. Ogólnie robi się z tego wszystkiego taka kwota że, spokojnie można polecieć samolotem do Hiszpanii czy Włoch. 

Wczoraj rozmawiałem je znajomym który dostał 300Euro mandatu w Austrii, ktoś mądry mu doradził żeby go nie płacić. Nie wiem jaki okres go nie płacił ale wczoraj puszczał przelew na 5600 zł :) 

Dla mnie osobiście atrakcyjność Chorwacji słabnie w oczach. Mam zarezerwowany apartament na przyszły rok ale zobaczymy jak to będzie.

Edytowane przez l.e.s.t.e.r

Opublikowano

ja też mykam od 27.08 ale z tego co słyszałem nie jest już tak jak ostatnie lata

dochodziło nawet w sezonie że klienci którzy mieli zarezerwowane pokoje/kwatery po przyjeździe dowiadywali się że nie ma dla niech miejsca

towarzystwo obrosło w piórka

Opublikowano

Powiem tak.

Zupke ale nie z chin robilismy sami bo dla malych trzeba cos dac kolo 13 a wieczorkiem wypad w miasto.

Fakt nie jadlismy krewetek ale spokojnie mozna dla naszej 4 za ok 100zl zjesc cos przyzwoitego nie z butki pod patykiem...

Dla kazdego to cos przyzwoitego bedzie kosztowalo i smakowalo roznie...

Dla przykladu koles pojechal do Italianow na ten sam okres z wlasnym  papu gdzie raz wyskoczyl do knajpy na dobre zarcie i wyszlo go ok 2,5k wiecej a jezeli nas..

Acha a rybki polecam kupic na targu i zrobic samemu.

Nam wlasciciel robil,pychota w gebie:-D

Opublikowano

powiedz mi proszę co zjadłeś za 100zł w 4 osoby bo nawet jakieś zdechłe risotto to kosz 35-40zł do tego napoje i 200zł to jakieś minimum , nie mówiąc że po takim risotto to by dopiero człowiek coś zjadł :) 

Chyba że mówisz o fastfood typu pizza, frytki, hamburgery, Chevapchichi to może za 100zł by chwyciło bez napojów.

Wypożyczenie roweru takiego z Tesco 70zł dzień, przy rodzienie 3 osobowej pożyczenie ich na tydzień to 2100zł, chyba taniej jest kupić rower na miejscu pojeździć i zostawić - pogłupieli poprostu

Opublikowano

Miałem też się wybrać do Chorwacji ale po tych cenach odpuscilem. Wybrałem Grecję wyniosło mnie w sumie ciut więcej ale nie musiałem się bujać autem 10+ godzin w jedna strone.

Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

dokładnie tak jak piszesz. 4.09 lecę na Thassos a w planie miałem jechać na Chorwacje . 

Opublikowano

Nieważne gdzie, ważne z kim ;)

Niestety, ale tak jak było jeszcze kilka lat temu w Cro, to już raczej nie będzie. Co raz więcej ludu. Chyba, że szukać totalnego odludzia albo wyspy dalej oddalonej od lądu, ale to też ma swoje minusy. Rok temu byliśmy na Ciovo, w miejscowości Slatine. Bardzo mi się podobało, plaża we wrześniu była pusta, do Trogiru i Splitu bliziutko.

Opublikowano

ja teraz ćwiczę www.wakacyjnipiraci.pl

Można tam wyhaczyć naprawdę tanie przeloty w fajne miejsca. Trzeba trochę temu czasu poświęcić ale uważam że warto :) 

Opublikowano
ja teraz ćwiczę www.wakacyjnipiraci.pl
Można tam wyhaczyć naprawdę tanie przeloty w fajne miejsca. Trzeba trochę temu czasu poświęcić ale uważam że warto [emoji4] 
Zerknę jak będę przy kompie ;)
Opublikowano
2 minuty temu, stanley napisał:

Zerknę jak będę przy kompie ;)

https://www.wakacyjnipiraci.pl/pakiety/zimowy-urlop-na-kanarach-tydzien-na-la-palma-za-890-pln-przeloty-apartament-z-basenem-oraz-auto_22933

to jest super :) Jakby nie to że mam już co innego na Grudzień zaplanowane to już bym tam się ładował :) Kupel wyhaczył ostanio tam lot do RPA za 1600zł oczywiście w dwie strony

Opublikowano

Grudzień to dla mnie narty w Austrii. Już mamy pochytaną chatę;)
A oferta ciekawa :)

Opublikowano

W sensie ta co wyslales

Opublikowano
2 minuty temu, stanley napisał:

Grudzień to dla mnie narty w Austrii. Już mamy pochytaną chatę;)
A oferta ciekawa :)

no ja właściwie już przestałem jeździć na nartach bo jak mam do wyboru narty albo ciepełko to zawsze ciepełko wygrywa :) a w Polsce na narty to szkoda zdrowia.

Opublikowano
Miałem też się wybrać do Chorwacji ale po tych cenach odpuscilem. Wybrałem Grecję wyniosło mnie w sumie ciut więcej ale nie musiałem się bujać autem 10+ godzin w jedna strone.

Też chyba tak zrobię w przyszłym roku
Pełny all samolotem i masz wszystko gdzieś
Opublikowano

Za rok to Bieszczady żeby znaleźć spokój ducha;)

Opublikowano
6 minut temu, stanley napisał:

Za rok to Bieszczady żeby znaleźć spokój ducha;)

w Bieszczadach też już się pojawiają fajne ośrodki ale pół roku do przodu wszystko zarezerowane. 

Jak to mówi klasyk: "A może to wszystko rzucić i pojechać w Bieszczady" :D

Opublikowano
w Bieszczadach też już się pojawiają fajne ośrodki ale pół roku do przodu wszystko zarezerowane. 
Jak to mówi klasyk: "A może to wszystko rzucić i pojechać w Bieszczady" [emoji3]
Chata na zadupiu. Nic mi więcej nie trzeba ;) Smartfony, kompy out i jest totalny chill out [emoji6]
Opublikowano

widzę ze wszyscy rezygnują z Chorwacji [emoji23][emoji23]. Może jest ktoś kto ma za sobą Tajlandie?