Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wakacje w Chorwacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Cały czas mykam do Chorwacji przez Czechy-Austria-Słowenia

Przy obecnych remontach (w szczególności Słowenia) zastanawiam się nad trasą przez Słowacje-Węgry

Jakie jest ta trasa ? równie szybka Cz-Au-Sł ?

Jaka jest jakość dróg ?

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 333,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Najgorzej jest przez Słowację, nie wiem jak Ty chcesz jechać, ja jeżdżę Chyżne- Rużomberk-Bańska-Zwoleń jest jakieś 180km zwykłą drogą w tym jakieś 30km dwupasmowej szybkiej drogi, trzeba bardzo uważać w terenie zabudowanym bardzo często stoją z suszarkami i nie ma 10km tolerancji nawet za przekroczenie 2km potrafią wlepić mandat, Węgry to już autostrada i tak samo Chorwacja

Opublikowano
Dnia 7/26/2017 o 10:02, xXPiotrekXx19 napisał:

panowie powiedzcie mi co to za paliwko EURODIESEL CLASS + bo wczoraj baba zatankowała mi to do mojego A4 i nie wiem czy nic sie nie stanie z autkiem

Czy to piękne paliwo nie tankowales czasem w Słoweni ?? Ja zatankowalem  chyba nawet to jadąc w tamtą stronę 2 tyg temu.  Po dojechaniu na miejsce odstawieniu auta. Po 2 dniach chmury białego dymu z którymi boryka się do dziś  (zostało jeszcze 20% tego dymienia)  Obstawiam winę paliwa...

Opublikowano

W tym roku testowałem obie trasy w czerwcu/lipcu i niestety muszę stwierdzić że Austria i Słowenia szybsze nieco. Od Budapesztu do Polski większość trasy to lokalne drogi, góry, dziki, sarny, policja i non stop ograniczenia prędkości. Więc przez Słowację wolniejsza trasa mimo że kapke krótsza licząc dystans do Krakowa. Na granicy Wegiersko Chorwackiej stoi się bardzo krótko i to jest plus. W przyszłym roku przetestuj na pewno objazd w Słowenii na przejście graniczne Cvetlin w Chorwacji i dalej powrót na autostradę na Zagrzeb.

Wysłane z mojego Galaxy S8 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
15 godzin temu, aborygen napisał:

Witam

Cały czas mykam do Chorwacji przez Czechy-Austria-Słowenia

Przy obecnych remontach (w szczególności Słowenia) zastanawiam się nad trasą przez Słowacje-Węgry

Jakie jest ta trasa ? równie szybka Cz-Au-Sł ?

Jaka jest jakość dróg ?

Bdb droga jest jadąc z Pl przez zwardoń do SK. zilina,bratysława do wegier. tam csorna,szombathely,zalagerszeg,nagykanizsa noi Chorwacja :)

Opublikowano

Ja właśnie w tym roku planuje jechać przez Słowację i wegry ale coś mi się zdaje że muszę koła zmienić na mniejsze ??

Opublikowano

Panowie w jakiej ubezpieczalni był assistanse na 1000km bo w PZU już skrócili dystans w przypadku awarii i jest to tylko 150km :-( chyba że mamy rozbite auto to jest 1200, na co kobiet w ubezp. mi mówi że w przypadku awarii robić ceglowka przednia szybę i już po temacie 8-)

Opublikowano
48 minut temu, pajda napisał:

Panowie w jakiej ubezpieczalni był assistanse na 1000km bo w PZU już skrócili dystans w przypadku awarii i jest to tylko 150km :-( chyba że mamy rozbite auto to jest 1200, na co kobiet w ubezp. mi mówi że w przypadku awarii robić ceglowka przednia szybę i już po temacie 8-)

Właśnie PZU troszkę się wycwaniło teraz... ostatnio dzwoniłem i powiedzieli jak mówisz.... zadzwoniłem jeszcze do axa i tam daje 250 km no ale to i tak d*pa bo jak na miejscu coś padnie to juz po ptakach :/

Opublikowano
Godzinę temu, pajda napisał:

http://www.compensa.pl/ubezpieczenie/assistance-1/

Opublikowano

Ergo Hestia

Opublikowano

Tyle że w compensie nie da się samego assistance kupić, trzeba mieć tam oc żeby sobie dokupić

Opublikowano
Tyle że w compensie nie da się samego assistance kupić, trzeba mieć tam oc żeby sobie dokupić

No to lipa
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

a co tam panie w kroacji ?

cisza w wątku, jakby wszyscy do grekuf pojechali :decayed:

Opublikowano

Nom wlasnie nikt nic nie pisaju...

Wstydza sie,czy jak?:lol:

Opublikowano

Chorwacja w tym roku została zgwałcona przez 500+ ;)

Opublikowano

a resztę chętnych ludzi ceny zabiły :) 

Opublikowano
10 godzin temu, l.e.s.t.e.r napisał:

a resztę chętnych ludzi ceny zabiły :) 

tak źle ?

Opublikowano
tak źle ?
Się okaże we wrześniu
Opublikowano

Jadę we wrześniu podobnie jak rok, dwa, trzy ... lata wcześniej i cenę mam tą samą:) 

Opublikowano

Ceny noclegów nie zmieniają się aż tak. Za to ceny jedzenia w restauracjach robią się słabe. A jakość wcale nie idzie w parze z ceną.