Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wakacje w Chorwacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

właśnie dzisiaj napisałem zapytanie do mojej miejscówki w Promajnie 

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 332,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
23 godziny temu, barca8585 napisał:

właśnie dzisiaj napisałem zapytanie do mojej miejscówki w Promajnie 

ja też uderzę chyba do Promajny. Sprawdzona miejscówka a tym razem już z dzieciakami więc warto się nie zaskoczyć:wink: 

Opublikowano
1 minutę temu, Wandej napisał:

ja też uderzę chyba do Promajny. Sprawdzona miejscówka a tym razem już z dzieciakami więc warto się nie zaskoczyć:wink: 

jest tam fajnie  nie za cicho nie za głośno do Makarskiej blisko , trochę trzeba iść na dziką plaże ale jest tam super warto ale chyba ceny ostro w tym roku poszły do góry bo w tamtym roku byłem a wczoraj mi Babka napisała cenę to  15 euro wiecej

Opublikowano
5 godzin temu, barca8585 napisał:

Babka napisała cenę to  15 euro wiecej

Tylko jest pytanie czy ten świrus się skończy jeśli nie to będzie zadowolona jeśli ktoś przyjedzie i da 15 Eur mniej jak w zeszłym roku:wink:

Opublikowano
5 godzin temu, barca8585 napisał:

jest tam fajnie  nie za cicho nie za głośno do Makarskiej blisko , trochę trzeba iść na dziką plaże ale jest tam super warto ale chyba ceny ostro w tym roku poszły do góry bo w tamtym roku byłem a wczoraj mi Babka napisała cenę to  15 euro wiecej

Można wiedzieć ile sobie życzą za dobę Jeżeli nie zmuszą do szczepienia to też chcemy w tym roku jechać  Pytam o cenę żeby mieć jakiś punkt odniesienia Może być na priv 

Opublikowano
4 godziny temu, Góral65 napisał:

Tylko jest pytanie czy ten świrus się skończy jeśli nie to będzie zadowolona jeśli ktoś przyjedzie i da 15 Eur mniej jak w zeszłym roku:wink:

Masz może namiar na ta miejscówkę obok straży pożarnej w której byliście wtedy kiedy ja? Bardzo blisko do plaży chyba stamtąd było:whistling:

Opublikowano
19 godzin temu, psiona napisał:

Można wiedzieć ile sobie życzą za dobę Jeżeli nie zmuszą do szczepienia to też chcemy w tym roku jechać  Pytam o cenę żeby mieć jakiś punkt odniesienia Może być na priv 

w tamtym roku płaciłem za 3 osoby 45 euro a w tym roku mam cenę 55 

Opublikowano

Trochę mnie zaskoczyły ceny:whistling:

Apartament z dwiema sypialniami ,salonem i aneksem kuchennym 140E za dobę:kwasny: 5 lat temu było 100E:whistling:

Opublikowano
2 godziny temu, Wandej napisał:

Apartament z dwiema sypialniami ,salonem i aneksem kuchennym 140E za dobę:kwasny: 5 lat temu było 100E:whistling:

jedz kawałek dalej do Albanii, za apartament zapłacisz 50

Opublikowano
11 godzin temu, Wandej napisał:

Drogo. W zeszłym roku płaciliśmy tyle za 3 poziomowy apartament na wyspie Vis w sezonie wysokim ;)  ok 100m od plaży.

Opublikowano
12 godzin temu, stanley napisał:

Drogo. W zeszłym roku płaciliśmy tyle za 3 poziomowy apartament na wyspie Vis w sezonie wysokim ;)  ok 100m od plaży.

Podrzuć namiar:hi:

Opublikowano
42 minuty temu, Wandej napisał:

Podrzuć namiar:hi:

HOLIDAYS-IN-KOMIZA.COM

Find the best reviewed apartments in Komiza! Explore our guest reviews, then book the best deals on a perfect...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tym razem Brela zaklepana:kox: Właścicielka kwater nie chce zadatku bo sama nie wie jak będzie wyglądała sytuacja z wirusem;)

Opublikowano
6 godzin temu, Wandej napisał:

Tym razem Brela zaklepana:kox: Właścicielka kwater nie chce zadatku bo sama nie wie jak będzie wyglądała sytuacja z wirusem;)

:thumbup1:

A nie kusi Cię jechać w inne rejony Cro ?

Opublikowano
5 godzin temu, stanley napisał:

:thumbup1:

A nie kusi Cię jechać w inne rejony Cro ?

Jasne Stasiu ale młodszy syn będzie miał dopiero 2,5 roku  a starszy 4 więc nie chcemy ich katować jazdą całą dobę:kwasny:

Opublikowano

Ja też już zaklepałem promajne  :banan:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Też się zabieram za poszukiwania noclegu :) Jak ktoś ma coś fajnego sprawdzonego dla 4 osób z 2 sypialniami i widokiem na morze nie za miliony monet to proszę o pw .

Edit:

Podgora zarezerwowana na 25 czerwca. Oby tylko można było w spokoju pojechać....

Edytowane przez piotrekekm

Opublikowano

chyba nie obejdzie się po powrocie bez kwarantanny w tym roku bo w tamtym spokojny był powrót i bez

Opublikowano

My w tym roku odpuszczamy Cro. 

Tydzień Kaszuby, tydzień Beskidy....:JC_fan:

Opublikowano
10 minut temu, stanley napisał:

My w tym roku odpuszczamy Cro. 

Tydzień Kaszuby, tydzień Beskidy....:JC_fan:

też się coraz bardziej zastanawiam czy nie zrezygnować w tym roku