Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
Każdemu podoba się coś innego, ostatnio ktoś chciał mnie zaszczekać za cytrynę C5 :wink:

nie tylko ja Cię "zaszczekałem":grin:. Ponadto pisałem każdy ma swój gust...:wink: jak będziesz chciał kupić citrinkę, to i tak kupisz:wink:

---------- Post dopisany at 09:02 ---------- Poprzedni post napisany at 09:02 ----------

Opublikowano

tył 2,4 bara przód 2,2

to jest do 225/40/18 ?? I czemu w przodu mniej niż z tyłu ?? :mysli:

ja dla 18' i 19' daję zawsze 2,5-2,6 i tył i przód ... w bexie na bv jak miałem z tylu 2,2lub mniej tył się ślizgał :wink:

pajda za mało ładujesz bo na wlepie dla 18cali jest więcej, ja w bexie miałem koła ori 18cali i tam na wlepie było coś koło 2,5 właśnie ale nie pamiętam :doh:

poza tym ja z reguły dokładam trochę na plus bo raz że za szybko mi się boki ścinają od jazdy po zakrętach :facepalm: a dwa że teoretycznie to niższe spalanie.. teoretycznie:grin:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

Witam mozna z kims sie umowic i zdiagnozowac a4 b6 problem z turbina lub czyms co nia steruje caly czas sie wylancza

Opublikowano

Justyn daje rade :decayed:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

---------- Post dopisany at 21:00 ---------- Poprzedni post napisany at 20:55 ----------

Witam mozna z kims sie umowic i zdiagnozowac a4 b6 problem z turbina lub czyms co nia steruje caly czas sie wylancza

pierw przyjedz kilka razy na spota a potem pogadamy :wink:

Opublikowano

pssyt:wink:

Opublikowano

psyt :decayed:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 21:00 ---------- Poprzedni post napisany at 20:55 ----------

dokładnie jak Michał powiedział...raz przyjedziesz a potem słuch o człowieku zaginął...:to nie ma to tamto" :whistling:. I nie odbieraj to jako to, że My są wredni, ale tak niestety jest:wink:

---------- Post dopisany at 22:48 ---------- Poprzedni post napisany at 22:47 ----------

i oczywiście jest pssyyt...:beer: ...właśnie antybiotyk piwem popijałem:facepalm::grin:

Opublikowano

dokładnie jak Michał powiedział...raz przyjedziesz a potem słuch o człowieku zaginął...:to nie ma to tamto" :whistling:. I nie odbieraj to jako to, że My są wredni, ale tak niestety jest:wink:

---------- Post dopisany at 22:48 ---------- Poprzedni post napisany at 22:47 ----------

i oczywiście jest pssyyt...:beer: ...właśnie antybiotyk piwem popijałem:facepalm::grin:

wredniaki z was:grin::grin::grin::grin:

:beer:

Opublikowano

wredniaki z was:grin::grin::grin::grin:

:beer:

oj tam oj tam...:decayed:

...nareście pakiet lato założony...:kox: tylko jakaś choojowa mi ta gleba się skręciła:disgust: -90 mam i 10 wyżej niż w zeszłym sezonie...

...ech curva...chyba się starzeję:bag:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.