miron78 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 jak coś daj znać - jutro z rana będę dzwonił do patryka - Gregor musi mieć soft do piątku bo potem wraca do DE
Radeksc Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 pajda, kod silnika CBxx? Podobno do 2009 był tam jakiś problem z napędem pompy oleju, warto sprawdzić Gratulacje zakupu
Pucek Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Cześć Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
pajda Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 pajda, kod silnika CBxx? Podobno do 2009 był tam jakiś problem z napędem pompy oleju, warto sprawdzić Gratulacje zakupu CBAB o ile się nie mylę tam jest
tolek85 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 pajda, kod silnika CBxx? Podobno do 2009 był tam jakiś problem z napędem pompy oleju, warto sprawdzić Gratulacje zakupu CBAB o ile się nie mylę tam jest "podobno" we wszystkich 2.0 TDI VAG są problemu z pompami. Ja twierdzę, że te informacje są troszkę na wyrost. W mojej BRD też panikowałem, że napęd będzie już wytarty i mi się silnik rozleci. Specjalnie kazałem ściągać michę oleju, żeby to sprawdzić i co się okazało? Imbus prawie jak nowy, minimalnie może otarty, natomiast gniazdo napędu jak nowe. Oczywiście zrobiłem to po polecają na forum, czyli zmieniłem dobry imbus na... nowy...
Bulczas Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Pajda graty zakupu. Dołożysz R-line ładną dużą felgę i już nie będzie zwykły pospolity passat
Miszka82 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 o już się wszystkim Passek zaczął podobać widzisz Pajda koło wpadnie z B6 ? nieraz widziałem Passki na tej feldze i spoko wyglądały
pajda Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 o już się wszystkim Passek zaczął podobać widzisz Pajda koło wpadnie z B6 ? nieraz widziałem Passki na tej feldze i spoko wyglądały Póki co koła zostają takie jakie ma 17"19" z audi idą na sprzedaż
tolek85 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) o już się wszystkim Passek zaczął podobać widzisz Pajda koło wpadnie z B6 ? nieraz widziałem Passki na tej feldze i spoko wyglądały Póki co koła zostają takie jakie ma 17"19" z audi idą na sprzedaż Pakiet R-Line będzie dziwnie wyglądał na 17... hmmm swoją drogą... tysiuncpińćset moga dać za te fele (te 19 z B6) Edytowane 8 Sierpnia 2016 przez tolek85
pajda Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 o już się wszystkim Passek zaczął podobać widzisz Pajda koło wpadnie z B6 ? nieraz widziałem Passki na tej feldze i spoko wyglądały Póki co koła zostają takie jakie ma 17"19" z audi idą na sprzedaż Pakiet R-Line będzie dziwnie wyglądał na 17... hmmm swoją drogą... tysiuncpińćset moga dać za te fele [emoji14] (te 19 z B6) Jak za 2 to ok [emoji6]
afroo. Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 afro ile wazy twoja b7? Z dowodu 1645. Sam nie ważyłem nigdy.
ucho.77 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Pany w Kato hamburgery na dowóz ma ktoś coś sprawdzone?
Rekomendowane odpowiedzi