Baltazar Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 "taka imprezka zostaje do środy" myślę że nie muszę nic dodawać ekipa świetna to i impreza taka sama zaraz sie za foty zabieram
WOLF A4 Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 dzieki za fajnego spota "no coment" suszi strasznie a za godzine do koscioła ale do komjuni juz nie moge isc bo zgrzeszyłem a z reszta jak bym mu chuhnoł to sam by mi nie dał
Agatka_Audi Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Dzieki za spotkanie i do zobaczenia next time
viktor098 Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 dawajcie foty zobocza czy byliscie grzeczni
Baltazar Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 zaraz zaraz... problem z hostingiem ;p zapomniałem hasła na image ;p odzyskiwanie nie działa a gdzie indziej to miniaturki sie pokazują ;p
Guregoru Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 No Keżor postarałeś się impreza przednia coś mi się wydaję że jak Katowickie tak będą wyglądały to też często będę do was zaglądał
stanley Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Ja również dopisuję się do podziękowań dla organizatora, no i fajnie było wszystkich poznać. Ale następnym razem pod kompa to się nie podpinam bo znowu mi wyjdzie jakiś wydatek. pozdrawiam wszystkich PS. myslę, że z niektórymi zobaczymy się w czwartek
keżor Opublikowano 12 Lipca 2009 Autor Opublikowano 12 Lipca 2009 no ja już doszedł do siebie... prawie ja myśle , że to nie jest moja zasługa że sie udało ,tylko wszystkich którzy przyjechali wielkie gratki dla uczestników. i myśle że możemy częściej robić takie imprezki na tej działce , przynajmniej póki jest pogoda ale ja już nie pije :gwizdanie: PS. Wolf miałeś przyjechać na rowerze i czekałem na Ciebie
Baltazar Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 możemy częściej robić takie imprezki na tej działce , przynajmniej póki jest pogoda jestem za
keżor Opublikowano 12 Lipca 2009 Autor Opublikowano 12 Lipca 2009 no Baltazar , świetne fotki , zwłaszcza druga ja swoje wrzuce jak wróce do domu , ale za dużo nie zdąrzyłem zrobić , bo mi sie dość szybko schrzaniła stabilizacja obrazu
teslic Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Serdeczne podziękowania za przygotowanie spota dla Keżora+Matry oraz wszystkich którzy przyjechali i stworzyli ten sympatyczny klimat.
keżor Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Opublikowano 13 Lipca 2009 Witam wszystkich . myśle że po pierwszym spocie przyszedł czas na regularne cotygodniowe spoty teraz mam pytanie , czy robimy je w czwartki , tak jak kiedyś były ? czy przenosimy na inny dzień ? i co z miejscem ? robimy spoty pod Go-sportem czy może na dolince ? oczywiście dalej w Soboty można robić spotkania grillowe u mnie na placu
Gracjan Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Jeśli chodzi i mnie to mogą być w czwartek na 3 Stawach Można przy okazji pogadać z innymi spoko osobami
Baltazar Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 a mi tam zwisa gdzie i tak wszędzie będzie zaje....
krolu Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 mi to też jedno gdzie i kiedy, byle nie w piątek :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 mi to też jedno gdzie i kiedy, byle nie w piątek :gwizdanie: może jakiś poniedziałek albo wtorek - jak będzie w czwartek to Ci co zawsze są w piątki w SG może im się nie chcieć dodatkowo dzień przed jechać do SK - a jak będzie jakieś 3 dni przerwy między nimi to zawsze większe szanse ( w moim przypadku by tak było )[br]Dopisany: 13 Lipiec 2009, 14:14_________________________________________________kiedyś chętnie śmigałem do SK to i teraz bym pośmigał
keżor Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Opublikowano 13 Lipca 2009 czyli wszystkim pasuje ? 1.czwartek (piątek odpada, bo są Gliwickie) 2.19.00 (może wcześniej? chociaż to dzień roboczy) 3.Go-Sport (zawsze można skoczyć na dolinke na grilla ) niedługo będe miał gadżety to będą dostępne na spotach
Rekomendowane odpowiedzi