Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"taka imprezka zostaje do środy" :P myślę że nie muszę nic dodawać ;) ekipa świetna to i impreza taka sama ;) zaraz sie za foty zabieram ;)

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18904

• Kędzior

14855

• Miszka82

14548

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dzieki za fajnego spota

"no coment"

suszi strasznie a za godzine do koscioła :wallbash: ale do komjuni juz nie moge isc bo zgrzeszyłem :polew: a z reszta jak bym mu chuhnoł to sam by mi nie dał :polew:

Opublikowano

zaraz zaraz... problem z hostingiem ;p zapomniałem hasła na image ;p odzyskiwanie nie działa a gdzie indziej to miniaturki sie pokazują ;p

Opublikowano

No Keżor :good: postarałeś się :wink4: impreza przednia coś mi się wydaję że jak Katowickie tak będą wyglądały to też często będę do was zaglądał :naughty:

Opublikowano

Ja również dopisuję się do podziękowań dla organizatora, no i fajnie było wszystkich poznać. Ale następnym razem pod kompa to się nie podpinam ;) bo znowu mi wyjdzie jakiś wydatek.

pozdrawiam wszystkich

PS. myslę, że z niektórymi zobaczymy się w czwartek

Opublikowano

no ja już doszedł do siebie... prawie :decayed:

ja myśle , że to nie jest moja zasługa że sie udało ,tylko wszystkich którzy przyjechali :hi: wielkie gratki dla uczestników.

i myśle że możemy częściej robić takie imprezki na tej działce , przynajmniej póki jest pogoda :evil: ale ja już nie pije :gwizdanie:

PS. Wolf miałeś przyjechać na rowerze i czekałem na Ciebie :tongue4:

Opublikowano

no Baltazar , świetne fotki , zwłaszcza druga :cool1::wink4:

ja swoje wrzuce jak wróce do domu , ale za dużo nie zdąrzyłem zrobić , bo mi sie dość szybko schrzaniła stabilizacja obrazu :polew:

Opublikowano

dzięki za spocik :)

Opublikowano

Serdeczne podziękowania za przygotowanie spota dla Keżora+Matry oraz wszystkich którzy przyjechali i stworzyli ten sympatyczny klimat. :kox::good:

Opublikowano

Witam wszystkich . myśle że po pierwszym spocie przyszedł czas na regularne cotygodniowe spoty :evil: teraz mam pytanie , czy robimy je w czwartki , tak jak kiedyś były ? czy przenosimy na inny dzień ? i co z miejscem ? robimy spoty pod Go-sportem czy może na dolince ?

oczywiście dalej w Soboty można robić spotkania grillowe u mnie na placu :cool1:

Opublikowano

Jeśli chodzi i mnie to mogą być w czwartek na 3 Stawach ;) Można przy okazji pogadać z innymi spoko osobami :)

Opublikowano

mi to też jedno gdzie i kiedy, byle nie w piątek :gwizdanie:

Opublikowano

mi to też jedno gdzie i kiedy, byle nie w piątek :gwizdanie:

:good:

może jakiś poniedziałek albo wtorek - jak będzie w czwartek to Ci co zawsze są w piątki w SG może im się nie chcieć dodatkowo dzień przed jechać do SK - a jak będzie jakieś 3 dni przerwy między nimi to zawsze większe szanse :wink4: ( w moim przypadku by tak było )[br]Dopisany: 13 Lipiec 2009, 14:14_________________________________________________kiedyś chętnie śmigałem do SK to i teraz bym pośmigał :)

Opublikowano

czyli wszystkim pasuje ?

1.czwartek (piątek odpada, bo są Gliwickie)

2.19.00 (może wcześniej? chociaż to dzień roboczy)

3.Go-Sport (zawsze można skoczyć na dolinke na grilla :) )

niedługo będe miał gadżety to będą dostępne na spotach :good:

Opublikowano

Mnie pasuje :good:

Opublikowano

mam już naklejki :good: