diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 no nic krolu odpada pucol odpada wiec basia jedziemy sami ale i tak mysle ze bedzie fajnie
gregory Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 No niestety Krolu tak się utarło. Musisz nam więc udowodnić następnym razem że masz jaja, czyli nas przepić
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 No niestety Krolu tak się utarło. Musisz nam więc udowodnić następnym razem że masz jaja, czyli nas przepić u to sie bedzie dzialo :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 No niestety Krolu tak się utarło. Musisz nam więc udowodnić następnym razem że masz jaja, czyli nas przepić a mi już królu nie musi nic udowadniać ma u mnie RESPEKT :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 no nic krolu odpada pucol odpada wiec basia jedziemy sami ale i tak mysle ze bedzie fajnie ze mną zawsze jest fajnie :evil:
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 No niestety Krolu tak się utarło. Musisz nam więc udowodnić następnym razem że masz jaja, czyli nas przepić a mi już królu nie musi nic udowadniać ma u mnie RESPEKT :gwizdanie: :notworthy: :notworthy:
A-rek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ale zescie polecieli ze spamem myslalem ze dam rade nadrobic ale sie pomylilem wiec spadam i do jutra ps: albo mi sie wydawalo albo dzis 70% ludzi w Imperium to plec damska :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 No niestety Krolu tak się utarło. Musisz nam więc udowodnić następnym razem że masz jaja, czyli nas przepić a mi już królu nie musi nic udowadniać ma u mnie RESPEKT :gwizdanie: czyli ze co??? wypil pięć redsów zamiast trzech ? :polew:
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 No niestety Krolu tak się utarło. Musisz nam więc udowodnić następnym razem że masz jaja, czyli nas przepić a mi już królu nie musi nic udowadniać ma u mnie RESPEKT :gwizdanie: czyli ze co??? wypil pięć redsów zamiast trzech ? :polew: ej ej ... ja pamiętam fajerwerki i nie tylko :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 No niestety Krolu tak się utarło. Musisz nam więc udowodnić następnym razem że masz jaja, czyli nas przepić a mi już królu nie musi nic udowadniać ma u mnie RESPEKT :gwizdanie: czyli ze co??? wypil pięć redsów zamiast trzech ? :polew: ej ej ... ja pamiętam fajerwerki i nie tylko :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ...i tu mnie masz
gregory Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 No niestety Krolu tak się utarło. Musisz nam więc udowodnić następnym razem że masz jaja, czyli nas przepić a mi już królu nie musi nic udowadniać ma u mnie RESPEKT :gwizdanie: czyli ze co??? wypil pięć redsów zamiast trzech ? :polew: I do tego wymiotował :>
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 no nic krolu odpada pucol odpada wiec basia jedziemy sami ale i tak mysle ze bedzie fajnie ze mną zawsze jest fajnie :evil: no nie wiem malo jakos imprezowalismy cza to nadrobic :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 No niestety Krolu tak się utarło. Musisz nam więc udowodnić następnym razem że masz jaja, czyli nas przepić a mi już królu nie musi nic udowadniać ma u mnie RESPEKT :gwizdanie: czyli ze co??? wypil pięć redsów zamiast trzech ? :polew: nie.... królu to skryty ale bardzo rozrywkowy chłopak tyle w temacie Arek, kiedyś myślałem że imperium to fajny klub, z fajnymi d*pami, pojechaliśmy do spiża i stwierdzam jednogłośnie że SPIŻ to po prostu harem... :kox: :kox: :kox: :kox:
Adrenalina Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 no nic krolu odpada pucol odpada wiec basia jedziemy sami ale i tak mysle ze bedzie fajnie długo mam czekać ???
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ...i tu mnie masz niechcej, żeby to wyszło na forum ogólne :wink4: :decayed:[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 00:44_________________________________________________ no nic krolu odpada pucol odpada wiec basia jedziemy sami ale i tak mysle ze bedzie fajnie długo mam czekać ??? ej ty na pewno nie masz siostry ?? :mysli:
Adrenalina Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 No niestety Krolu tak się utarło. Musisz nam więc udowodnić następnym razem że masz jaja, czyli nas przepić a mi już królu nie musi nic udowadniać ma u mnie RESPEKT :gwizdanie: czyli ze co??? wypil pięć redsów zamiast trzech ? :polew: I do tego wymiotował :> :polew: :polew:
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 no nic krolu odpada pucol odpada wiec basia jedziemy sami ale i tak mysle ze bedzie fajnie długo mam czekać ??? no jak adresu nie wyslalas to co mi tu krzyczysz dajesz adres i gibam
gregory Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Arek, kiedyś myślałem że imperium to fajny klub, z fajnymi d*pami, pojechaliśmy do spiża i stwierdzam jednogłośnie że SPIŻ to po prostu harem... :kox: :kox: :kox: :kox: No to jeszcze kiedyś musisz do Onyx-u wpaść
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 No niestety Krolu tak się utarło. Musisz nam więc udowodnić następnym razem że masz jaja, czyli nas przepić a mi już królu nie musi nic udowadniać ma u mnie RESPEKT :gwizdanie: czyli ze co??? wypil pięć redsów zamiast trzech ? :polew: I do tego wymiotował :> :polew: :polew: po tych oscypkach z grilla :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ...i tu mnie masz niechcej, żeby to wyszło na forum ogólne :wink4: :decayed:[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 00:44_________________________________________________ no nic krolu odpada pucol odpada wiec basia jedziemy sami ale i tak mysle ze bedzie fajnie długo mam czekać ??? ej ty na pewno nie masz siostry ?? :mysli: nie, nie... tylko brata [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 00:47_________________________________________________ No niestety Krolu tak się utarło. Musisz nam więc udowodnić następnym razem że masz jaja, czyli nas przepić a mi już królu nie musi nic udowadniać ma u mnie RESPEKT :gwizdanie: czyli ze co??? wypil pięć redsów zamiast trzech ? :polew: I do tego wymiotował :> :polew: :polew: po tych oscypkach z grilla :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi