Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Arek, kiedyś myślałem że imperium to fajny klub, z fajnymi d*pami, pojechaliśmy do spiża i stwierdzam jednogłośnie że SPIŻ to po prostu harem... :kox: :kox: :kox: :kox: No to jeszcze kiedyś musisz do Onyx-u wpaść onyx raczej spiża nie przebije brat mi właśnie posłał
Adrenalina Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 no nic krolu odpada pucol odpada wiec basia jedziemy sami ale i tak mysle ze bedzie fajnie długo mam czekać ??? no jak adresu nie wyslalas to co mi tu krzyczysz dajesz adres i gibam czekaj szukam dowodu ....
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 no i wymiekli wszyscy no coz innym razem
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 no i wymiekli wszyscy no coz innym razem w piątek, w piątek
Adrenalina Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 diman, mówiłam Ci już że masz smaczny avatar ? :gwizdanie:
gregory Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 no i wymiekli wszyscy no coz innym razem w piątek, w piątek Potwierdzam
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 diman, mówiłam Ci już że masz smaczny avatar ? :gwizdanie: nie ale mow mi jeszcze :gwizdanie:
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 no i wymiekli wszyscy no coz innym razem w piątek, w piątek Potwierdzam W ten teraz najbliższy?
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 no i wymiekli wszyscy no coz innym razem w piątek, w piątek k**wa w piatek moze mnie nie byc ;( ;( ;(
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 no i wymiekli wszyscy no coz innym razem w piątek, w piątek Potwierdzam W ten teraz najbliższy? a no to za tydzień najwyżej jak Dimanowi nie pasuje :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Arek, kiedyś myślałem że imperium to fajny klub, z fajnymi d*pami, pojechaliśmy do spiża i stwierdzam jednogłośnie że SPIŻ to po prostu harem... :kox: :kox: :kox: :kox: No to jeszcze kiedyś musisz do Onyx-u wpaść onyx raczej spiża nie przebije brat mi właśnie posłał :sick3:
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 no i wymiekli wszyscy no coz innym razem w piątek, w piątek Potwierdzam W ten teraz najbliższy? a no to za tydzień najwyżej jak Dimanowi nie pasuje :gwizdanie: no co ty 2 tyg bez imprezy...
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 no i wymiekli wszyscy no coz innym razem w piątek, w piątek Potwierdzam W ten teraz najbliższy? a no to za tydzień najwyżej jak Dimanowi nie pasuje :gwizdanie: no co ty 2 tyg bez imprezy... w takim razie w ten piątek :> Ps. żeby być to muszę i tak brać dzień wolny :gwizdanie:
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 no i wymiekli wszyscy no coz innym razem w piątek, w piątek Potwierdzam W ten teraz najbliższy? a no to za tydzień najwyżej jak Dimanowi nie pasuje :gwizdanie: :notworthy:
gregory Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Ja jestem za tym piątkiem, bo następny może mnie nie być
Adrenalina Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 diman, mówiłam Ci już że masz smaczny avatar ? :gwizdanie: nie ale mow mi jeszcze :gwizdanie: masz smaczny avatar :evil:
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 czyli chętni to ja, Gregor, Królu, Keżor, siostra Króla, może Diman prawie że stała ekipa, pewnie KOKS też :>
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 diman, mówiłam Ci już że masz smaczny avatar ? :gwizdanie: nie ale mow mi jeszcze :gwizdanie: masz smaczny avatar :evil: wiem
Adrenalina Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 no i wymiekli wszyscy no coz innym razem w piątek, w piątek Potwierdzam W ten teraz najbliższy? a no to za tydzień najwyżej jak Dimanowi nie pasuje :gwizdanie: :notworthy: Ja jestem za tym piątkiem, bo następny może mnie nie być lepiej żebyś był .... bo mam pewien pomysł
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 no i wymiekli wszyscy no coz innym razem w piątek, w piątek Potwierdzam W ten teraz najbliższy? a no to za tydzień najwyżej jak Dimanowi nie pasuje :gwizdanie: :notworthy: Ja jestem za tym piątkiem, bo następny może mnie nie być lepiej żebyś był .... bo mam pewien pomysł co za pomysl
Rekomendowane odpowiedzi