gregory Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 czyli chętni to ja, Gregor, Królu, Keżor, siostra Króla, może Diman prawie że stała ekipa, pewnie KOKS też :> Koks da znać na pewno w piątek po spocie jak już w domu będzie
Adrenalina Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 musze dopracowac szczegóły... jeszcze do tego wrócimy
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 czyli chętni to ja, Gregor, Królu, Keżor, siostra Króla, może Diman prawie że stała ekipa, pewnie KOKS też :> Koks da znać na pewno w piątek po spocie jak już w domu będzie dokladnie :gwizdanie: musze dopracowac szczegóły... jeszcze do tego wrócimy okey
gregory Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Ja jestem za tym piątkiem, bo następny może mnie nie być lepiej żebyś był .... bo mam pewien pomysł No to będę :naughty:
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 musze dopracowac szczegóły... jeszcze do tego wrócimy a ja już sie boję
gregory Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 musze dopracowac szczegóły... jeszcze do tego wrócimy a ja już sie boję Dobrze, że już po pisankach
Adrenalina Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 musze dopracowac szczegóły... jeszcze do tego wrócimy a ja już sie boję tak czy siak redsów nie będzie ... :polew:
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 musze dopracowac szczegóły... jeszcze do tego wrócimy a ja już sie boję a ja zacieram rece
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 musze dopracowac szczegóły... jeszcze do tego wrócimy a ja już sie boję tak czy siak redsów nie będzie ... :polew: ale Ty po wódce w garażu słabo wyglądałaś :gwizdanie: - bo ja głównie o Ciebie się boję
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 to mi się zaczyna podobać jak zostanę zaproszony to będzie extra
Adrenalina Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 musze dopracowac szczegóły... jeszcze do tego wrócimy a ja już sie boję a ja zacieram rece łapki, surykatko
gregory Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 musze dopracowac szczegóły... jeszcze do tego wrócimy a ja już sie boję tak czy siak redsów nie będzie ... :polew: ale Ty po wódce w garażu słabo wyglądałaś :gwizdanie: - bo ja głównie o Ciebie się boję Impreza garażowa to jest to
Adrenalina Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 to mi się zaczyna podobać jak zostanę zaproszony to będzie extra podanie i dwa zdjęcia emaila wysyłam na pw
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 musze dopracowac szczegóły... jeszcze do tego wrócimy a ja już sie boję a ja zacieram rece łapki, surykatko jak zwal tak zwal
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Impreza garażowa to jest to Garaż to taka knajpa w katowicach [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 01:13_________________________________________________ musze dopracowac szczegóły... jeszcze do tego wrócimy a ja już sie boję a ja zacieram rece łapki, surykatko A moj post zignorowałaś - bo nie wygodny ? :cool1:
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 musze dopracowac szczegóły... jeszcze do tego wrócimy a ja już sie boję tak czy siak redsów nie będzie ... :polew: ale Ty po wódce w garażu słabo wyglądałaś :gwizdanie: - bo ja głównie o Ciebie się boję Impreza garażowa to jest to moze byc garaz byle byla wodeczka i doborowe towarzystwo do picia :kox:
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ja myślę że spiż był by lepszy, chociaż w garażu będzie spokojniej
Adrenalina Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 musze dopracowac szczegóły... jeszcze do tego wrócimy a ja już sie boję tak czy siak redsów nie będzie ... :polew: ale Ty po wódce w garażu słabo wyglądałaś :gwizdanie: - bo ja głównie o Ciebie się boję "o mnie sie nie martw, o mnie sie nie martw, ja sobie rade dammmm " :gwizdanie:
gregory Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Jak dobrze, że jutro można pospać Bo wczoraj siedziałem do 2, a o 8:00 obudzono mnie brutalnie na rodzinne śniadanie wielkanocne
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 musze dopracowac szczegóły... jeszcze do tego wrócimy a ja już sie boję tak czy siak redsów nie będzie ... :polew: ale Ty po wódce w garażu słabo wyglądałaś :gwizdanie: - bo ja głównie o Ciebie się boję "o mnie sie nie martw, o mnie sie nie martw, ja sobie rade dammmm " :gwizdanie: no właśnie widziałem
Rekomendowane odpowiedzi