krolu Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 10:13_________________________________________________ Miszka i zas o 3 wiecej na technicznym i jeszcze jeden - Krolu się wk***i dobra cisnę z opóźnieniem ale cisnę ty napinaczu :polew: :polew: poczytałem twoje posty an technicznym - i jeden wniosek: ona nadają się do strefy śmiechu :nabijasie::nabijasie::nabijasie:
stanley Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2010, 10:13_________________________________________________ Miszka i zas o 3 wiecej na technicznym i jeszcze jeden - Krolu się wk***i dobra cisnę z opóźnieniem ale cisnę ty napinaczu :polew: :polew: poczytałem twoje posty an technicznym - i jeden wniosek: ona nadają się do strefy śmiechu :nabijasie::nabijasie::nabijasie: kabareciarze :gwizdanie: więcej optymizmu
Bulczas Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Jutro jadę montować sportowy tłumik
A-rek Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Jutro jadę montować sportowy tłumik oby nie Mugen :gwizdanie: ps: odliczamy :?:
Bulczas Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Jutro jadę montować sportowy tłumik oby nie Mugen :gwizdanie: ps: odliczamy :?: Nie dedykowany niby do ibizy ale remus. Gość mówił że mi go zamontuje i to za marne grosze
Pucek Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Jutro jadę montować sportowy tłumik ? a nie sama końcówka? :gwizdanie: tak w ogóle to
A-rek Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 ja się w to nie bawię no to nie namawiam :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 a nie sama końcówka? :gwizdanie: Cały końcowy tłumik :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 a nie sama końcówka? :gwizdanie: Cały końcowy tłumik :gwizdanie: i po co Ci on w dieslu?
Bulczas Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 a nie sama końcówka? :gwizdanie: Cały końcowy tłumik :gwizdanie: i po co Ci on w dieslu? Żeby ładnie wyglądał ciołku
Pucek Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 a nie sama końcówka? :gwizdanie: Cały końcowy tłumik :gwizdanie: i po co Ci on w dieslu? Żeby ładnie wyglądał ciołku to załóż końcówkę ciołku :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 to załóż końcówkę ciołku :gwizdanie A po co jak dostałem od brata cały dedykowany do mojego silnika końcowy tłumik
Pucek Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 to załóż końcówkę ciołku :gwizdanie A po co jak dostałem od brata cały dedykowany do mojego silnika końcowy tłumik a do twojego silnika, to zmienia postać rzeczy :gwizdanie: jaką będziesz miał końcówkę? pewnie owalną :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 to załóż końcówkę ciołku :gwizdanie A po co jak dostałem od brata cały dedykowany do mojego silnika końcowy tłumik a do twojego silnika, to zmienia postać rzeczy :gwizdanie: jaką będziesz miał końcówkę? pewnie owalną :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Nie wiem czy widziałeś auto keżora on założył podobne końcówki. Dwie okrągłe rury
keżor Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2010 to załóż końcówkę ciołku :gwizdanie A po co jak dostałem od brata cały dedykowany do mojego silnika końcowy tłumik a do twojego silnika, to zmienia postać rzeczy :gwizdanie: jaką będziesz miał końcówkę? pewnie owalną :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Nie wiem czy widziałeś auto keżora on założył podobne końcówki. Dwie okrągłe rury chyba nie widział , bo odkąd je założyłem , to auto nie opuściło garażu
Pucek Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 to załóż końcówkę ciołku :gwizdanie A po co jak dostałem od brata cały dedykowany do mojego silnika końcowy tłumik a do twojego silnika, to zmienia postać rzeczy :gwizdanie: jaką będziesz miał końcówkę? pewnie owalną :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Nie wiem czy widziałeś auto keżora on założył podobne końcówki. Dwie okrągłe rury tylko na fotkach ale okrągłe do zderzaka b5 pasują najlepiej
Bulczas Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 chyba nie widział , bo odkąd je założyłem , to auto nie opuściło garażu Kiedy się masz zamiar pogodzić z furą :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi