Gość elvis80 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 gdzie będziemy się ustawiać bo ja 1 raz tam będę
Adrenalina Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Kto się dziś pisze na spota? ja sie jeszcze waham No jak to? Przecież dziś ważny dzień... no ja nie wiem czy się wyrobie, jak nie to pewnie spóźnie się chwilke albo nie przyjade bo będzie już bardzo późno a co to dziś za ważny dzień? tak samo ważny jak dla Ciebie 4 dni temu impreza
Seski Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Kto się dziś pisze na spota? ja sie jeszcze waham No jak to? Przecież dziś ważny dzień... no ja nie wiem czy się wyrobie, jak nie to pewnie spóźnie się chwilke albo nie przyjade bo będzie już bardzo późno a co to dziś za ważny dzień? tak samo ważny jak dla Ciebie 4 dni temu impreza a w tym sensie to będzie balanga ok to aż chyba postaram się przyjechać jak najwcześniej
akjam Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Kto się dziś pisze na spota? ja sie jeszcze waham No jak to? Przecież dziś ważny dzień... no ja nie wiem czy się wyrobie, jak nie to pewnie spóźnie się chwilke albo nie przyjade bo będzie już bardzo późno a co to dziś za ważny dzień? tak samo ważny jak dla Ciebie 4 dni temu impreza
krolu Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 kto tu mówił o jakieś imprezie :kox:
Seski Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 krolu wszyscy mówia o jakiejś imprezie tylko nikt się nie chce przyznać kto stawia
Kanar Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 no ja bym sie tam napił w końcu mam wolne 3 dni
Adrenalina Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 ale narobiłam... to sie stanley zdziwi
krolu Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 ale narobiłam... to sie stanley zdziwi Basia fajny avatar - szkoda, że nie czerwone
akjam Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 ale narobiłam... to sie stanley zdziwi
krolu Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 ale narobiłam... to sie stanley zdziwi będziesz dziś pracuś??
Seski Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 dobra ja spadam do domku bo sunia mi jeszcze narobi w przedpokoju... albo co gorsza rozwali drzwi lub wyskoczy przez balkon :gwizdanie:
akjam Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 ale narobiłam... to sie stanley zdziwi Basia fajny avatar - szkoda, że nie czerwone W czerwonych to pewnie dziś wystąpi w domu w związku z tą uroczystością... :gwizdanie: ale narobiłam... to sie stanley zdziwi będziesz dziś pracuś?? No chyba tak.
Pucek Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Informuję, że dzisiaj mnie nie będzie bywa i tak STANLEY, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 ale narobiłam... to sie stanley zdziwi zrobiłaś obiad sama? no jak tak to rzeczywiście się zdziwi :polew: Informuję, że dzisiaj mnie nie będzie bywa i tak witaj bracie górniku co to ci wyskoczyło?
Pucek Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 no Hej Kędzior a noo albo dzisiaj jadę na spota albo jutro na imprezę :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 no Hej Kędzior a noo albo dzisiaj jadę na spota albo jutro na imprezę :gwizdanie: a gdzie to się wybierasz na balange?
Pucek Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 no Hej Kędzior a noo albo dzisiaj jadę na spota albo jutro na imprezę :gwizdanie: a gdzie to się wybierasz na balange? Ty jesteś i tak chory :gwizdanie:
krolu Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 no Hej Kędzior a noo albo dzisiaj jadę na spota albo jutro na imprezę :gwizdanie: a gdzie to się wybierasz na balange? Ty jesteś i tak chory :gwizdanie: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi