Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 ps. musze odkurzyć to auto bo jak dla kogoś kto nie lubi kawy to za bardzo w nim wali kawą :polew: tak wiem to nie był jeden z moich najsprytniejszych pomysłów przynajmniej się umiesz przyznać do błędów
WujekA4 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 No co ty kanar, pewnie z mojego ''Żuka'' się wszyscy śmiali
Maxito Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 co ty akjam jeszce chłopaki gadają
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 No co ty kanar, pewnie z mojego ''Żuka'' się wszyscy śmiali hehe nysa była wporzo ta reszta pewnie została żeby obgadywać
Adam.S Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Moje żółte zaciski też były obgadane na pewno :>
Kanar Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 a no Wujek wiesz to swoją drogą.. mogłeś powiedzieć że dysponujesz takim autem to byśmy a4 w domach pozostawiali i napić by się szło jak ludzie :gwizdanie: żółte zaciski dają rade tylko to porshe by trzeba zmazać wg mnie
Maxito Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 ps. musze odkurzyć to auto bo jak dla kogoś kto nie lubi kawy to za bardzo w nim wali kawą :polew: tak wiem to nie był jeden z moich najsprytniejszych pomysłów przynajmniej się umiesz przyznać do błędów :polew: No co ty kanar, pewnie z mojego ''Żuka'' się wszyscy śmiali padła propozycja żeby go wynając na spota do gl wtedy bedziemy mogli zrobić melaanż
akjam Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 co ty akjam jeszce chłopaki gadają No właśnie tak myslałem! Ja już siedzę w pracy...
Bulczas Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 No już pojechaliśmy Kto jutro pójdzie za mnie do pracy
Kanar Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 bo tam teraz jest tak że każdy sie boi do domu jechać bo wiadomo że go obgadają
Maxito Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Moje żółte zaciski też były obgadane na pewno :> e tam, nie było tak źle, wszyskie rozmowy były nagrywane tak więc spokojnie możesz odsłuchać :gwizdanie: :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Moje żółte zaciski też były obgadane na pewno :> nom przednie zaciski wzbudziły furorę zwłaszcza to co na nich napisane ale i tak jak dla mnie furka elegancka
WujekA4 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Moje żółte zaciski też były obgadane na pewno :> e tam, nie było tak źle, wszyskie rozmowy były nagrywane tak więc spokojnie możesz odsłuchać :gwizdanie: :gwizdanie: Przecież Diman wszystko notował
akjam Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Moje żółte zaciski też były obgadane na pewno :> e tam, nie było tak źle, wszyskie rozmowy były nagrywane tak więc spokojnie możesz odsłuchać :gwizdanie: :gwizdanie: MAxa to nie słuchaj bo on ma kropka! :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 :gwizdanie: :gwizdanie: ty różowy pedziuuuu :polew:
akjam Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 :gwizdanie: :gwizdanie: Krolu!!!! No gratki mój kolego.... :gwizdanie: :kox: :kox: :wink4:
Kanar Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 właśnie usłyszałem dowcip.. co jest najważniejsze dla faceta w seksie "od tyłu"???? ŻEBY BYĆ Z TYŁU :polew: a furacz Adama.S jest faktycznie świetny tylko ten automat mi tam nie pasował
akjam Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 :gwizdanie: :gwizdanie: ty różowy pedziuuuu :polew: !!!
Rekomendowane odpowiedzi