stanley Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 To nie chodzi omnie tylko o tych wielce płaczących u Góry a tak naprawde to ...hmmmm nie będę kończył i rozpoczynał tematu który jest bez sensu... W skrócie chodzi mi o to że teraz wielce płaczą a za chwile sie rozpocznie wyścig szczurów i jechanie po sobie....bo ten taki ten taki a ten to zrobi a ten to zrobi... i z tego co Wiem to na razie jeden Polityk powiedział że nie bedzie kandydował... że nie chce brac w tym udziału i tak oddaje hołd zmarłemu prezydentowi.... i za to szacun... kto tak powiedział
krolu Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 jedna zabolało porządnie Krola moje 400 postów na technicznym...i to w ch***j no nie mogłem, tego przeżyć dlatego mam klubowicza i kropka ci załatwiłem :decayed:
stanley Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 SZACUNEK musisz zagadać jeszcze o różową emotkę
krolu Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 To nie chodzi omnie tylko o tych wielce płaczących u Góry a tak naprawde to ...hmmmm nie będę kończył i rozpoczynał tematu który jest bez sensu... W skrócie chodzi mi o to że teraz wielce płaczą a za chwile sie rozpocznie wyścig szczurów i jechanie po sobie....bo ten taki ten taki a ten to zrobi a ten to zrobi... i z tego co Wiem to na razie jeden Polityk powiedział że nie bedzie kandydował... że nie chce brac w tym udziału i tak oddaje hołd zmarłemu prezydentowi.... i za to szacun... kto tak powiedział Nałęcz :hi: zawsze go lubiłem tylko nie ta opcja...
stanley Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 jedna zabolało porządnie Krola moje 400 postów na technicznym...i to w ch***j no nie mogłem, tego przeżyć dlatego mam klubowicza i kropka ci załatwiłem :decayed: dobrze ześ się przyznał
Miszka82 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 jedna zabolało porządnie Krola moje 400 postów na technicznym...i to w ch***j no nie mogłem, tego przeżyć dlatego mam klubowicza i kropka ci załatwiłem :decayed: przyznaj się ile zapłaciłeś Fugowi
akjam Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 To nie chodzi omnie tylko o tych wielce płaczących u Góry a tak naprawde to ...hmmmm nie będę kończył i rozpoczynał tematu który jest bez sensu... W skrócie chodzi mi o to że teraz wielce płaczą a za chwile sie rozpocznie wyścig szczurów i jechanie po sobie....bo ten taki ten taki a ten to zrobi a ten to zrobi... i z tego co Wiem to na razie jeden Polityk powiedział że nie bedzie kandydował... że nie chce brac w tym udziału i tak oddaje hołd zmarłemu prezydentowi.... i za to szacun... Nałęcz! Szacun jak nic!
Mario22 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 To nie chodzi omnie tylko o tych wielce płaczących u Góry a tak naprawde to ...hmmmm nie będę kończył i rozpoczynał tematu który jest bez sensu... W skrócie chodzi mi o to że teraz wielce płaczą a za chwile sie rozpocznie wyścig szczurów i jechanie po sobie....bo ten taki ten taki a ten to zrobi a ten to zrobi... i z tego co Wiem to na razie jeden Polityk powiedział że nie bedzie kandydował... że nie chce brac w tym udziału i tak oddaje hołd zmarłemu prezydentowi.... i za to szacun... kto tak powiedział Niejaki Tomasz Nałęcz.... oficjalnie to ogłosi po pogrzebie... na razie mówi to w jakiś tam wywiadach
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Miszka o co ci kaman bo nie skumałem :gwizdanie: no widzisz Miszka na układy niema rady hehehe :polew: jeszcze raz klikne i niebędę mógł wysłać wiadomości to komuś jeb*e (Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?) :polew: ej bo już mnei to wk***i* mówie serio zaraz zacznę wypłacać z dyńki ojj bo niewytrzymam sami się o to prosicie no pozabijam jak nic
stanley Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 To nie chodzi omnie tylko o tych wielce płaczących u Góry a tak naprawde to ...hmmmm nie będę kończył i rozpoczynał tematu który jest bez sensu... W skrócie chodzi mi o to że teraz wielce płaczą a za chwile sie rozpocznie wyścig szczurów i jechanie po sobie....bo ten taki ten taki a ten to zrobi a ten to zrobi... i z tego co Wiem to na razie jeden Polityk powiedział że nie bedzie kandydował... że nie chce brac w tym udziału i tak oddaje hołd zmarłemu prezydentowi.... i za to szacun... kto tak powiedział Nałęcz :hi: zawsze go lubiłem tylko nie ta opcja... bo on nie ma szans zostać nawet prezesem spotów w Ełku ( jeżeli tam takie są) więc było mu łatwiej
akjam Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Miszka o co ci kaman bo nie skumałem :gwizdanie: no widzisz Miszka na układy niema rady hehehe :polew: jeszcze raz klikne i niebędę mógł wysłać wiadomości to komuś jeb*e (Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?) :polew: ej bo już mnei to wk***i* mówie serio zaraz zacznę wypłacać z dyńki ojj bo niewytrzymam sami się o to prosicie no pozabijam jak nic :tongue4:
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Tomasz Nałęcz a co to za ciota? hehe ja nawet takich ludzi nieznam hehe mam ich głęboko w d...
krolu Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 ]Nałęcz :hi: zawsze go lubiłem tylko nie ta opcja... bo on nie ma szans zostać nawet prezesem spotów w Ełku ( jeżeli tam takie są) więc było mu łatwiej :polew: :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Tomasz Nałęcz a co to za ciota? hehe ja nawet takich ludzi nieznam hehe mam ich głęboko w d... Polityk
krolu Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Tomasz Nałęcz a co to za ciota? hehe ja nawet takich ludzi nieznam hehe mam ich głęboko w d... sam jesteś ciota... profesor i historyk...
Miszka82 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 spadam bo moja blondi mnie woła chyba do garów [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2010, 00:06_________________________________________________ Tomasz Nałęcz a co to za ciota? hehe ja nawet takich ludzi nieznam hehe mam ich głęboko w d... sam jesteś ciota... profesor i historyk... czyli profesor, historyk i ciota
Mario22 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Tomasz Nałęcz a co to za ciota? hehe ja nawet takich ludzi nieznam hehe mam ich głęboko w d... No właśnie... w tym kraju każdy ma każdego w d*pie i dlatego jest jak jest....... Polskie Realia...
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Tomasz Nałęcz a co to za ciota? hehe ja nawet takich ludzi nieznam hehe mam ich głęboko w d... sam jesteś ciota... profesor i historyk... hmmm czyli jak tak to można w skrócie powiedzieć złodziej :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Tomasz Nałęcz a co to za ciota? hehe ja nawet takich ludzi nieznam hehe mam ich głęboko w d... No właśnie... w tym kraju każdy ma każdego w pupie i dlatego jest jak jest....... Polskie Realia... no nie mów że Ty taki obywatelski jesteś i cię los obcych ludzi interesuje na co dzień, bo nie uwierzę :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi