krolu Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 i co tu robić, co tu robić... rezać tylko za co ;( a u mnie to nawet niema co rezać co za silnik żeby niemiał turbo to porażka to chociaż obudowę silnika na czerwono pomaluj :polew: :polew: hehe mówisz że to doda kucy? :polew: no i to ile :shocked: tyle co turbo - tylko taki małe :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 no i to ile :shocked: tyle co turbo - tylko taki małe :gwizdanie: no jak różowy mówi no to faktycznie tak musi być
Adam.S Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Witam wszystkich Kędzior co do przetestowania mojej fury to nic straconego może w następny wtorek
Kędzior Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Witam wszystkich Kędzior co do przetestowania mojej fury to nic straconego może w następny wtorek nom mam nadzieję że nas będziesz odwiedzał systematycznie
krolu Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Witam wszystkich Kędzior co do przetestowania mojej fury to nic straconego może w następny wtorek nom mam nadzieję że nas będziesz odwiedzał systematycznie przydała by się jakaś krecha.. :cool1:
Adam.S Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Następnym razem przyjadę z Pieskiem
Adrenalina Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Następnym razem przyjadę z Pieskiem
Kędzior Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 przydała by się jakaś krecha.. :cool1: nom to już jak będzie jakaś pogoda to się można pobawić noi musowo z Puckiem się muszę ustawić [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2010, 10:58_________________________________________________ Następnym razem przyjadę z Pieskiem jedyna rasa psów które mi się podobają z małych
Adam.S Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Bardziej męskich w sklepie nie było więc wziąłem takiego
krolu Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 przydała by się jakaś krecha.. :cool1: nom to już jak będzie jakaś pogoda to się można pobawić noi musowo z Puckiem się muszę ustawić to będzie tak jak ja bym się chciał ustawić z Keżorem :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2010, 11:01_________________________________________________ Bardziej męskich w sklepie nie było więc wziąłem takiego :polew:
Kędzior Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Bardziej męskich w sklepie nie było więc wziąłem takiego hehe nom takiego to nawet Rambo by się nie powstydził przydała by się jakaś krecha.. :cool1: nom to już jak będzie jakaś pogoda to się można pobawić noi musowo z Puckiem się muszę ustawić to będzie tak jak ja bym się chciał ustawić z Keżorem :gwizdanie: :gwizdanie: yy czyli że co??
Seski Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 i co tu robić, co tu robić... rezać tylko za co ;( a u mnie to nawet niema co rezać co za silnik żeby niemiał turbo to porażka to chociaż obudowę silnika na czerwono pomaluj :polew: :polew: hehe mówisz że to doda kucy? :polew: no i to ile :shocked: tyle co turbo - tylko taki małe :gwizdanie: a tam takie małe ja mysle że to takie bi będzie przynajmniej krolu... ty jesteś... różowy... [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2010, 11:04_________________________________________________ Następnym razem przyjadę z Pieskiem a co ty masz za pieska?
krolu Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Bardziej męskich w sklepie nie było więc wziąłem takiego hehe nom takiego to nawet Rambo by się nie powstydził przydała by się jakaś krecha.. :cool1: nom to już jak będzie jakaś pogoda to się można pobawić noi musowo z Puckiem się muszę ustawić to będzie tak jak ja bym się chciał ustawić z Keżorem :gwizdanie: :gwizdanie: yy czyli że co?? mam powiedzieć wprost? czy delikatnie...
stanley Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2010, 10:27_________________________________________________ zaś rok starszy emeryci do domu!!! :oklaski:
krolu Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 a tam takie małe ja mysle że to takie bi będzie przynajmniej krolu... ty jesteś... różowy... no nie chciałem bo to takie gejowskie... ale Miron powiedział, że muszę być trochę klubowiczem bo inaczej nie dadzą mi vipa - więc siła wyższa
Adam.S Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Na temat pieska to może koledzy się wypowiedzą
Kędzior Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 a co ty masz za pieska? madafaka killerdoga mam powiedzieć wprost? czy delikatnie... pisz wprost Pucek jakoś to zniesie
krolu Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 pisz wprost Pucek jakoś to zniesie dostaniesz wpi^*($l :decayed: :decayed:
stanley Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Poziek mi wysłał smsa że coś mnie tu obgaujecie i mam z wami zrobić porządek
Kędzior Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2010, 10:27_________________________________________________ zaś rok starszy emeryci do domu!!! :oklaski: bo z babami trzeba krótko
Rekomendowane odpowiedzi