keżor Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2010 jo wos widzialem jak szliscie do auta na parkingu juz przjezdzalem kolo was a kezorowi machom ale on zakochany chyba w tych lagunach co widzial w ssc no przejeżdżało jakieś padło A4 na SM , ale nie miało ramek to nie przyglądałem sie kto tam siedzi
Pucek Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 jo wos widzialem jak szliscie do auta na parkingu juz przjezdzalem kolo was a kezorowi machom ale on zakochany chyba w tych lagunach co widzial w ssc no przejeżdżało jakieś padło A4 na SM , ale nie miało ramek to nie przyglądałem sie kto tam siedzi a myślałem że Olafus był tym clio :polew:
keżor Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2010 jo wos widzialem jak szliscie do auta na parkingu juz przjezdzalem kolo was a kezorowi machom ale on zakochany chyba w tych lagunach co widzial w ssc no przejeżdżało jakieś padło A4 na SM , ale nie miało ramek to nie przyglądałem sie kto tam siedzi a myślałem że Olafus był tym clio :polew: :polew: a w ogóle to ide na ściane
Olaf Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 jo wos widzialem jak szliscie do auta na parkingu juz przjezdzalem kolo was a kezorowi machom ale on zakochany chyba w tych lagunach co widzial w ssc no przejeżdżało jakieś padło A4 na SM , ale nie miało ramek to nie przyglądałem sie kto tam siedzi nooo jutro zaloze ramki juz ja ci dam padlo hehe ale poki co kezor moje smiga a to twoje stoi hahaha kurde na spoty smigam a ty nawet auta nie poznajesz [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 15:52_________________________________________________ jo wos widzialem jak szliscie do auta na parkingu juz przjezdzalem kolo was a kezorowi machom ale on zakochany chyba w tych lagunach co widzial w ssc no przejeżdżało jakieś padło A4 na SM , ale nie miało ramek to nie przyglądałem sie kto tam siedzi a myślałem że Olafus był tym clio :polew: brak słow hahah pado mi clio ehhh no dym zrobie we wtorek hehe porusze ten temat ! :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Olafus, a widziałeś tego gościa w clio który próbował wejść w zakręt na ręcznym? bo niezły z niego był kaskader
Olaf Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 nie heheh a to bylo jak przjezdzalem kolo was ? wogole to zamiast sie odzywac ze smigacie do silesi to cisza
Pucek Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 nie heheh a to bylo jak przjezdzalem kolo was ? wogole to zamiast sie odzywac ze smigacie do silesi to cisza Ty przejechałeś a ten koleś dopiero potem wyskoczył a w Silesii byliśmy na moment
Olaf Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 heheh kurcze ze ja go nie widzialem aha no jo tyz na chwila wpadl do 3 sklepow zoabczyc czy jest jakas kurtka wiosenna heheh
Adrenalina Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 joł joł joł joł wielkie jooooł :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 u same rapery Do tego chyba każdemy trochę brakuje
krolu Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 siema - jakiś taki zjebany dziś jestem
gregory Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 siema - jakiś taki zjebany dziś jestem Co ty nie powiesz.... :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 siema - jakiś taki zjebany dziś jestem ja też :gwizdanie: to ta ukraińska przejebana vódka
Adrenalina Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 u same rapery Do tego chyba każdemy trochę brakuje co Ty gadsz ziom?
Rekomendowane odpowiedzi