krolu Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 siema - jakiś taki zjebany dziś jestem ja też :gwizdanie: to ta ukraińska przejebana vódka kot ot w ogole wymyślił :sick3:
Pucek Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 siema - jakiś taki zjebany dziś jestem ja też :gwizdanie: to ta ukraińska przejebana vódka kot ot w ogole wymyślił :sick3: vódkę? ukraińcy, a żeby ją przynieść z lodówki? jaaaa
gregory Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 siema - jakiś taki zjebany dziś jestem ja też :gwizdanie: to ta ukraińska przejebana vódka I pomyśleć, że to kobiety lały
Pucek Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 siema - jakiś taki zjebany dziś jestem ja też :gwizdanie: to ta ukraińska przejebana vódka I pomyśleć, że to kobiety lały to nie są kobiety...to są vódkopijcy
Adrenalina Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 siema - jakiś taki zjebany dziś jestem ja też :gwizdanie: to ta ukraińska przejebana vódka kot ot w ogole wymyślił :sick3: vódkę? ukraińcy, a żeby ją przynieść z lodówki? jaaaa :polew: a widzicie na oczy dzisiaj ?
Kędzior Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 I pomyśleć, że to kobiety lały hmm czy ja o czymś niewiem
diman Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 siema - jakiś taki zjebany dziś jestem po czym :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 siema - jakiś taki zjebany dziś jestem ja też :gwizdanie: to ta ukraińska przejebana vódka kot ot w ogole wymyślił :sick3: vódkę? ukraińcy, a żeby ją przynieść z lodówki? jaaaa :polew: a widzicie na oczy dzisiaj ? widzimy, ale ciężko mi coś zjeść :gwizdanie: na etykiecie pisało że ma 40% :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 siema - jakiś taki zjebany dziś jestem ja też :gwizdanie: to ta ukraińska przejebana vódka kot ot w ogole wymyślił :sick3: vódkę? ukraińcy, a żeby ją przynieść z lodówki? jaaaa :polew: a widzicie na oczy dzisiaj ? widzimy, ale ciężko mi coś zjeść :gwizdanie: na etykiecie pisało że ma 40% :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: 40% szansy na przeżycie
Pucek Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 I pomyśleć, że to kobiety lały hmm czy ja o czymś niewiem jesteś chory więc nie chcieliśmy Ci mówić że będzie się lała vódka i będą dobre dziewczyny
krolu Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 widzimy, ale ciężko mi coś zjeść :gwizdanie: na etykiecie pisało że ma 40% :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: co ty gadasz jajecznica gregora była mega... :kox:
gregory Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 I pomyśleć, że to kobiety lały hmm czy ja o czymś niewiem Ty i tak byłeś chory :gwizdanie:
diman Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 I pomyśleć, że to kobiety lały hmm czy ja o czymś niewiem jesteś chory więc nie chcieliśmy Ci mówić że będzie się lała vódka i będą dobre dziewczyny no to ci Kedzior pojechal teraz :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 widzimy, ale ciężko mi coś zjeść :gwizdanie: na etykiecie pisało że ma 40% :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: co ty gadasz jajecznica gregora była mega... :kox: była mega, ale mój brzuchol niechciał pod koniec już jej przyjmować miał dość :>
diman Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 widzimy, ale ciężko mi coś zjeść :gwizdanie: na etykiecie pisało że ma 40% :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: co ty gadasz jajecznica gregora była mega... :kox: wiedzialem zeby sie nie zwijac cholera no ;( a tu sie jeszcze zarcie zrobilo
krolu Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 siema - jakiś taki zjebany dziś jestem po czym :gwizdanie: jak by Pucek nie robił dymów po nocy... to może bym sie wyspał o której pojechałeś do domu??? [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 17:36_________________________________________________ widzimy, ale ciężko mi coś zjeść :gwizdanie: na etykiecie pisało że ma 40% :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: co ty gadasz jajecznica gregora była mega... :kox: wiedzialem zeby sie nie zwijac cholera no ;( a tu sie jeszcze zarcie zrobilo I to JAKIE :kox: :kox: :kox:
diman Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 widzimy, ale ciężko mi coś zjeść :gwizdanie: na etykiecie pisało że ma 40% :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: co ty gadasz jajecznica gregora była mega... :kox: była mega, ale mój brzuchol niechciał pod koniec już jej przyjmować miał dość :> no szczególnie ze spales na przedpokoju i twarza do ziemi :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 widzimy, ale ciężko mi coś zjeść :gwizdanie: na etykiecie pisało że ma 40% :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: co ty gadasz jajecznica gregora była mega... :kox: wiedzialem zeby sie nie zwijac cholera no ;( a tu sie jeszcze zarcie zrobilo żarcie było, ale robione u Keżora w domu :naughty: i potem siedzieliśmy w "piwnicy" [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 17:38_________________________________________________ widzimy, ale ciężko mi coś zjeść :gwizdanie: na etykiecie pisało że ma 40% :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: co ty gadasz jajecznica gregora była mega... :kox: była mega, ale mój brzuchol niechciał pod koniec już jej przyjmować miał dość :> no szczególnie ze spales na przedpokoju i twarza do ziemi :gwizdanie: na LINOLEUM ale za***iście mnie chłodziło potem spałem na tym fotelu
diman Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 siema - jakiś taki zjebany dziś jestem po czym :gwizdanie: jak by Pucek nie robił dymów po nocy... to może bym sie wyspał o której pojechałeś do domu??? [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 17:36_________________________________________________ widzimy, ale ciężko mi coś zjeść :gwizdanie: na etykiecie pisało że ma 40% :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: co ty gadasz jajecznica gregora była mega... :kox: wiedzialem zeby sie nie zwijac cholera no ;( a tu sie jeszcze zarcie zrobilo I to JAKIE :kox: :kox: :kox: no jajecznica pisal gregor a do chaty pojechalem 4.45 :gwizdanie:
gregory Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Gorillaz - Stylo (Full Version HD Music Video Clip) - Works in All Countries
Rekomendowane odpowiedzi