Bulczas Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Bulczas to może do CityRock skoczymy :polew: Myślę że to kiepski pomysł źle mi się kojarzy :gwizdanie: niechcesz żebym się spotkał z Wiolą i żebym miał dziewczynę?? ;( :polew: No nie mogę na to pozwolić to jest mój cel życiowy [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 20:09_________________________________________________Może skoczymy jakieś foty porobić w plener jest fajna pogoda
Kędzior Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 ja się z domu niestety nieruszam źle się czuje siema Miszka
Bulczas Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 ja się z domu niestety nieruszam źle się czuje siema Miszka Mówisz na Dimana dziadek a sam się zachowujesz jakbyś miał ponad 50 lat :polew:
Kędzior Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 skąd masz zdjęcia z mojego pokoju?? Rafał co zrobię że się hu*owo czuję
diman Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 ja się z domu niestety nieruszam źle się czuje siema Miszka Mówisz na Dimana dziadek a sam się zachowujesz jakbyś miał ponad 50 lat :polew: ktos tu omnie zle mowi cos slysze z daleka
Bulczas Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 ja się z domu niestety nieruszam źle się czuje siema Miszka Mówisz na Dimana dziadek a sam się zachowujesz jakbyś miał ponad 50 lat :polew: ktos tu omnie zle mowi cos slysze z daleka Na Ciebie nie mówię źle wręcz Cię bronie przed złym Spartanem :polew:[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 20:19_________________________________________________ Rafał co zrobię że się hu*owo czuję Jakbym podjechał z Wiolą to od razu byś się czuł za***iście
diman Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 ja się z domu niestety nieruszam źle się czuje siema Miszka Mówisz na Dimana dziadek a sam się zachowujesz jakbyś miał ponad 50 lat :polew: ktos tu omnie zle mowi cos slysze z daleka Na Ciebie nie mówię źle wręcz Cię bronie przed złym Spartanem :polew:
Kędzior Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Jakbym podjechał z Wiolą to od razu byś się czuł za***iście niemogę zaprzeczyć hehe ja jestem dobry Spartan, Persowie są źli :polew: siemka Akjam
Bulczas Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Wybieracie się gdzieś na imprezkę? A czynne dzisiaj coś
Kędzior Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Wybieracie się gdzieś na imprezkę? ta dwa dni chlejesz a dzisiaj odmawiasz?? Keżor wykasuj sobie wiadomości z pw bo masakra
akjam Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Wybieracie się gdzieś na imprezkę? A czynne dzisiaj coś No nie wiem? Wybieracie się gdzieś na imprezkę? ta dwa dni chlejesz a dzisiaj odmawiasz?? Keżor wykasuj sobie wiadomości z pw bo masakra diman gdzie tak rządzisz?
Kędzior Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 diman gdzie tak rządzisz? pod monopolem
krolu Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 impreza? :slina: ja nie piję moge robić za kierowcę :evil: :evil:
akjam Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 diman gdzie tak rządzisz? pod monopolem Sam się miał przyznać! Krolu! Stała się rzecz straszna!!! Szlag mi trafił płytkę z oprogramowaniem o VAGa!!! q***wa!!! Mógłbyś mi ją przegrać?
diman Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Wybieracie się gdzieś na imprezkę? A czynne dzisiaj coś No nie wiem? Wybieracie się gdzieś na imprezkę? ta dwa dni chlejesz a dzisiaj odmawiasz?? Keżor wykasuj sobie wiadomości z pw bo masakra diman gdzie tak rządzisz? a pare dobrych imprez bylo a i pare przedemna :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi