akjam Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 A to farciarze inaczej by im było pewnie wstyd :polew: wzieli mnei z zaskoczenia :gwizdanie: :polew: taniaj niunia taniaj No tania se spoko... :polew:
Kędzior Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 No tania se spoko... :polew: tania bo ją poprosiłem :polew:
akjam Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 No tania se spoko... :polew: tania bo ją poprosiłem :polew: No to luzik! Spadam zagrać w piłe! Narta! Trzymcie się! Si ja!
Bulczas Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 A ja nie widzę jak tania :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 A ja nie widzę jak tania :gwizdanie: bo ty masz kobite i niemożesz na takie rzeczy patrzeć powodzenia Akjam strzel gola chociaż jednego :polew:
Bulczas Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 A ja nie widzę jak tania :gwizdanie: bo ty masz kobite i niemożesz na takie rzeczy patrzeć powodzenia Akjam strzel gola chociaż jednego :polew: A już jechałem z Wiolą do Ciebie ale jednak odwiozę ją na przystanek :polew:[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 21:17_________________________________________________Może zrobimy mecz Katowice kontra Gliwice
keżor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Może zrobimy mecz Katowice kontra Gliwice kto ile biere na klate , ale koks jest sędzią [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 21:19_________________________________________________ wczoraj się mierzyłem z porszakiem i ścigaczem już mi troche brakuje popierdalania po mieście jutro oddaje auto do naprawy
Adrenalina Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 odpalać głośniczki, skończyłam! film -> by keżor montaż -> Adrenalina Home Film Studio :polew: http://vimeo.com/11027986 a tak poważnie to mój pierwszy raz konstruktywa krytyka mile widziana
Kędzior Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 jutro oddaje auto do naprawy :good:
stanley Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 odpalać głośniczki, skończyłam! film -> by keżor montaż -> Adrenalina Home Film Studio :polew: http://vimeo.com/11020487 a tak poważnie to mój pierwszy raz konstruktywa krytyka mile widziana
Bulczas Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 O k**wa Sprata jest najlepsza :polew: Filmik za***isty [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 21:28_________________________________________________ Może zrobimy mecz Katowice kontra Gliwice kto ile biere na klate , ale koks jest sędzią [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 21:19_________________________________________________ wczoraj się mierzyłem z porszakiem i ścigaczem już mi troche brakuje popierdalania po mieście jutro oddaje auto do naprawy Wtrysków już nie oddam
Kędzior Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 odpalać głośniczki, skończyłam! film -> by keżor montaż -> Adrenalina Home Film Studio :polew: http://vimeo.com/11020487 a tak poważnie to mój pierwszy raz konstruktywa krytyka mile widziana na końcu o mało co się nie udusiłem jak zobaczyłem co za fotke wstawiłaś :polew: :polew: film zajebi*ty na maxa serio bardzo mi się podoba :good: :good: kawał dobrej pracy
keżor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 odpalać głośniczki, skończyłam! film -> by keżor montaż -> Adrenalina Home Film Studio :polew: http://vimeo.com/11020487 a tak poważnie to mój pierwszy raz konstruktywa krytyka mile widziana ale ze mnie za***isty kamerzysta , a z Ciebie za***ista montażystka :kox: :notworthy: :good: ZAAAAJJEEEEEBIIIISTEEEEE ale trza by kamere dorwać jakąs profi
Kędzior Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 bardzo fajny styl zrobiła nie razi w oczy słaba jakość sprzętu można śmiało wrzucić na galerie z BT
Bulczas Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Dawajcie więcej filmików bo Keżor tego trochę nakręcił
Adrenalina Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Dawajcie więcej filmików bo Keżor tego trochę nakręcił chcesz mnie zabić???
Bulczas Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Dawajcie więcej filmików bo Keżor tego trochę nakręcił chcesz mnie zabić??? Nie no czemu skoro jeden Ci wyszedł to czemu nie pójść za ciosem
Kędzior Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Dawajcie więcej filmików bo Keżor tego trochę nakręcił chcesz mnie zabić??? jak na pierwszy raz jest miazga, i Basia się super spisała i Keżor też niezły materiał nakręcił
Rekomendowane odpowiedzi