Miszka82 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 jakby ktoś chciał zmienić markę z audi na gwiazdę to mam wóz do pochytania, cena do małej negocjacji :gwizdanie: http://mb-motors.otomoto.pl/mercedes-clk-63-amg-black-series-63-amg-C12277897.html mietki są denne i jeszcze ten kolor
akjam Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 09:25_________________________________________________ jakby ktoś chciał zmienić markę z audi na gwiazdę to mam wóz do pochytania, cena do małej negocjacji :gwizdanie: http://mb-motors.otomoto.pl/mercedes-clk-63-amg-black-series-63-amg-C12277897.html Ja bym go wziął Stan ale ten kolor mi nie pasuje... :gwizdanie:
akjam Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 joł Co znowu nuda w robocie czy wogóle siedzisz w domu?
akjam Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 no ja ogólnie pracuję z domu No ale czasem gdzieś tam jedziesz a dziś "0" planów?
Miszka82 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Aha, ziomy z którymi wczoraj była burzliwa rozmowa nt tej nieszczęsnej uszczelki pod głowicą przekopałem całe forum i doszedłem do tematu w którym rozwiałem wątpliwości, no przynajmniej swoje, miejsce z którego mi cieknie to uszczelka pod....pod zaworami, wątek który obcziłem na szybko wczoraj dotyczył diesla, dziś zszedłem na dół i zrobiłem fotę tego miejsca i porównałęm z tym na forum, odpowiedź brzmi uszczelka zaworów, a nie pod głowicą, a to już max prosty zabieg, [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 09:39_________________________________________________ no ja ogólnie pracuję z domu No ale czasem gdzieś tam jedziesz a dziś "0" planów? jeżdżę, jeżdżę ale ustawiam to sobie pod siebie, umawiam spotkania w tych miejscach gdzie mi pasuje i gdzie mam coś do załatwienia, wczoraj popracowałem dość sporo więc dziś więcej roboty przed kompem :gwizdanie:
Vinsent Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 To widzę że masz dobrą pracę skoro pracujesz sprzed kompa :> Kurde kolejny spot mnie minął, ale nie mam jak podjechać bo krążownik stoi już prawie 2 tygodnie w serwisie może w przyszły wtorek się już będę mógł pojawić i to na klubowych ramkach
akjam Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Dopiero wstałem No tacy to pożyją... Ja dziś znowu się nudzę. Praca dopiero jutro nocka i później dopiero we wtorek i dość na ten miesiąc... :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Dopiero wstałem No tacy to pożyją... Ja dziś znowu się nudzę. Praca dopiero jutro nocka i później dopiero we wtorek i dość na ten miesiąc... :gwizdanie: Tacy to pożyją
akjam Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Dopiero wstałem No tacy to pożyją... Ja dziś znowu się nudzę. Praca dopiero jutro nocka i później dopiero we wtorek i dość na ten miesiąc... :gwizdanie: Tacy to pożyją
Grisza79 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Dopiero wstałem No tacy to pożyją... Ja dziś znowu się nudzę. Praca dopiero jutro nocka i później dopiero we wtorek i dość na ten miesiąc... :gwizdanie: Tacy to pożyją :> Ale chyba jednak się jeszcze połoze na jakąś godzinke.... :gwizdanie:
akjam Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Dopiero wstałem No tacy to pożyją... Ja dziś znowu się nudzę. Praca dopiero jutro nocka i później dopiero we wtorek i dość na ten miesiąc... :gwizdanie: Tacy to pożyją :> Ale chyba jednak się jeszcze połoze na jakąś godzinke.... :gwizdanie: Tak, tak... Nie ma co tak wcześnie wstawać! :polew:
A-rek Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Miszka dasz rade Akjam spoznione ale szczere - najlepszego
Kędzior Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 siema ludziskaaa [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2010, 11:01_________________________________________________http://mb-motors.otomoto.pl/mercedes-clk-63-amg-black-series-63-amg-C12277897.html Stan jak mi go załatwisz za 15tys to go biorę i nawet mi kolor niebędzie przeszkadzał
Kędzior Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 15 tyś ale miesięcznej raty chyba siemka, trzeba myśleć pozytywnie :polew:
Miszka82 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 15 tyś ale miesięcznej raty chyba to jeszcze z wypłaty trochę kędziorowi zostanie na wache
Kędzior Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 15 tyś ale miesięcznej raty chyba to jeszcze z wypłaty trochę kędziorowi zostanie na wache hehe ja niezarabiam Miszka tyle co ty hehe ale dzięki za wiarę :polew:
Rekomendowane odpowiedzi