Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to życze Ci żebyś pracował równie ciężko jak ja.. właśnie po raz trzeci przybiłem czołem gwoździa do biurka z nudów :thumbdown: już nie wiem co mam przeglądać na necie

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:) to gadaj co tam u Ciebie w ten piękny przedweekendowy słoneczny dzień :rolleyes:

u mnie ci*pa w kwiatach :disgust:

czyja???? :angry:

:polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

to życze Ci żebyś pracował równie ciężko jak ja.. właśnie po raz trzeci przybiłem czołem gwoździa do biurka z nudów :thumbdown: już nie wiem co mam przeglądać na necie

No ja tak raczej nie bede miał... umnie zawsze jest coś do naprawiania....

Opublikowano

tak u mnie też tak było do momentu aż tak zajeb.ście naprawiliśmy że sie przestało psuć :blink:

Opublikowano
:siema: Ten tydzień mam mega za***iście pracowity :decayed: Może jutro się uda odpocząć :gwizdanie:[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2010, 12:49_________________________________________________Spadam do roboty :hi:
Opublikowano

Czeczeczecze............ :radocha: ść

Monika mnie zawiezie chyba rydwanem. Jak ona nie ma prawka. Wbijemy się na namiot Gregora i jakoś damy radę :decayed:

Ejjjj no wolnego chłopie wolnego :decayed: Miał być tylko Kędzior + ewentualnie jakiś przybłęda. Zara się okaże, że będziemy spali piętrowo :polew: Oby facet-kobieta

:polew:

Kurde, a mogłem wczoraj jakieś zaprosić :mysli: Keżor by się pewnie nie pogniewał :naughty:

Opublikowano

Monika mnie zawiezie chyba rydwanem. Jak ona nie ma prawka. Wbijemy się na namiot Gregora i jakoś damy radę :decayed:

to my też sie wbijemy :kox: w kupie raźniej :evil:

gregory, ilu osobowy masz ten namiot? :mysli:

Opublikowano

siemankoooo, cóż za piękna pogoda chyba zaraz strzelę sobie z radości browara :decayed:

jeszcze tyko jutrooo :>

:hi:

ej w ogóle ' date=' mówio w telewizji że ma być c**jowa pogoda w weekend...

do tego podobno w tym domku mieszkają jakieś edki , niby tylko w tygodniu , ale mają tam swoje rzeczy , także kibel jak coś odpada i chyba prąd , ale może coś wymyśle :confused4:

[/quote']to się ich wy***rdoli zrobimy im najazd Spartan

tak, Ciebie zawiezie Monika a ja jak rumun będę siedział pół niedzieli na działce u Keżora...

jakoś mi się to nie widzi :gwizdanie:

to posiedzę z tobą :decayed:

Keżor ja 1ego raczej będę i dopisz mnie z osobą towarzyszącą jeśli moge :gwizdanie:

aha są zaplanowane jakieś atrakcje że tak powiem?

Opublikowano

siemankoooo, cóż za piękna pogoda chyba zaraz strzelę sobie z radości browara :decayed:

ej w ogóle , mówio w telewizji że ma być c**jowa pogoda w weekend...

do tego podobno w tym domku mieszkają jakieś edki , niby tylko w tygodniu , ale mają tam swoje rzeczy , także kibel jak coś odpada i chyba prąd , ale może coś wymyśle :confused4:

to się ich wy***rdoli zrobimy im najazd Spartan

tak, Ciebie zawiezie Monika a ja jak rumun będę siedział pół niedzieli na działce u Keżora...

Keżor ja 1ego raczej będę i dopisz mnie z osobą towarzyszącą jeśli moge :gwizdanie:

teraz już są:

najazd SPARTAN :naughty:

Opublikowano

ej w ogóle , mówio w telewizji że ma być c**jowa pogoda w weekend...

to się ich wy***rdoli zrobimy im najazd Spartan

z osobą towarzyszącą? :shocked:

jeszcze powiedz że to kobieta?

Opublikowano

jak najbardziej :naughty:[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2010, 14:36_________________________________________________hmm Max zrezygnował z Zatoru? :mysli::thumbdown:
Opublikowano

jak najbardziej :naughty:[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2010, 14:36_________________________________________________hmm Max zrezygnował z Zatoru? :mysli::thumbdown:

może Max będzie wiózł w tym czasie kogoś swoją furą na wesele :gwizdanie:

Opublikowano

jak najbardziej :naughty:[br]

:shocked: :shocked: :shocked:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: być może :>[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2010, 14:47_________________________________________________takkze tegoo :slina: :slina: :slina: śliczna

shaymariacandid7.jpg

Opublikowano

to z nią idziesz? :tongue4:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: być może :>[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2010, 14:47_________________________________________________takkze tegoo :slina: :slina: :slina: śliczna

shaymariacandid7.jpg

także tegoooooooo :slina: :slina: :slina:

Opublikowano

z inną :naughty: :gwizdanie:

niezłe ma cy... tzn oczy... :slina: :slina: :slina:

Opublikowano

z inną :naughty: :gwizdanie:

przede wszystkim oczy :decayed:

niezłe ma cy... tzn oczy... :slina: :slina: :slina:

[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2010, 15:14_________________________________________________spadam do domu :kox:
Opublikowano

wyrezałem uszczelkę pod zaworami :good:

laseczka niczego sobie :kox::polew:

Opublikowano

wyrezałem uszczelkę pod zaworami :good:

laseczka niczego sobie :kox::polew:

to gratuluję :decayed: