Kanar Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 to życze Ci żebyś pracował równie ciężko jak ja.. właśnie po raz trzeci przybiłem czołem gwoździa do biurka z nudów już nie wiem co mam przeglądać na necie
akjam Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 to gadaj co tam u Ciebie w ten piękny przedweekendowy słoneczny dzień u mnie ci*pa w kwiatach czyja???? :polew: :polew:
Mario22 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 to życze Ci żebyś pracował równie ciężko jak ja.. właśnie po raz trzeci przybiłem czołem gwoździa do biurka z nudów już nie wiem co mam przeglądać na necie No ja tak raczej nie bede miał... umnie zawsze jest coś do naprawiania....
Kanar Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 tak u mnie też tak było do momentu aż tak zajeb.ście naprawiliśmy że sie przestało psuć
Bulczas Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Ten tydzień mam mega za***iście pracowity Może jutro się uda odpocząć :gwizdanie:[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2010, 12:49_________________________________________________Spadam do roboty
gregory Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Czeczeczecze............ ść Monika mnie zawiezie chyba rydwanem. Jak ona nie ma prawka. Wbijemy się na namiot Gregora i jakoś damy radę Ejjjj no wolnego chłopie wolnego Miał być tylko Kędzior + ewentualnie jakiś przybłęda. Zara się okaże, że będziemy spali piętrowo Oby facet-kobieta Kurde, a mogłem wczoraj jakieś zaprosić Keżor by się pewnie nie pogniewał
Adrenalina Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Monika mnie zawiezie chyba rydwanem. Jak ona nie ma prawka. Wbijemy się na namiot Gregora i jakoś damy radę to my też sie wbijemy w kupie raźniej gregory, ilu osobowy masz ten namiot?
Kędzior Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 siemankoooo, cóż za piękna pogoda chyba zaraz strzelę sobie z radości browara jeszcze tyko jutrooo :> ej w ogóle ' date=' mówio w telewizji że ma być c**jowa pogoda w weekend... do tego podobno w tym domku mieszkają jakieś edki , niby tylko w tygodniu , ale mają tam swoje rzeczy , także kibel jak coś odpada i chyba prąd , ale może coś wymyśle [/quote']to się ich wy***rdoli zrobimy im najazd Spartan tak, Ciebie zawiezie Monika a ja jak rumun będę siedział pół niedzieli na działce u Keżora... jakoś mi się to nie widzi :gwizdanie: to posiedzę z tobą Keżor ja 1ego raczej będę i dopisz mnie z osobą towarzyszącą jeśli moge :gwizdanie: aha są zaplanowane jakieś atrakcje że tak powiem?
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 siemankoooo, cóż za piękna pogoda chyba zaraz strzelę sobie z radości browara jeszcze tyko jutrooo :> ej w ogóle , mówio w telewizji że ma być c**jowa pogoda w weekend... do tego podobno w tym domku mieszkają jakieś edki , niby tylko w tygodniu , ale mają tam swoje rzeczy , także kibel jak coś odpada i chyba prąd , ale może coś wymyśle to się ich wy***rdoli zrobimy im najazd Spartan tak, Ciebie zawiezie Monika a ja jak rumun będę siedział pół niedzieli na działce u Keżora... jakoś mi się to nie widzi :gwizdanie: to posiedzę z tobą Keżor ja 1ego raczej będę i dopisz mnie z osobą towarzyszącą jeśli moge :gwizdanie: aha są zaplanowane jakieś atrakcje że tak powiem? teraz już są: najazd SPARTAN
Adrenalina Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 siemankoooo, cóż za piękna pogoda chyba zaraz strzelę sobie z radości browara jeszcze tyko jutrooo :> ej w ogóle , mówio w telewizji że ma być c**jowa pogoda w weekend... do tego podobno w tym domku mieszkają jakieś edki , niby tylko w tygodniu , ale mają tam swoje rzeczy , także kibel jak coś odpada i chyba prąd , ale może coś wymyśle to się ich wy***rdoli zrobimy im najazd Spartan tak, Ciebie zawiezie Monika a ja jak rumun będę siedział pół niedzieli na działce u Keżora... jakoś mi się to nie widzi :gwizdanie: to posiedzę z tobą Keżor ja 1ego raczej będę i dopisz mnie z osobą towarzyszącą jeśli moge :gwizdanie: aha są zaplanowane jakieś atrakcje że tak powiem? z osobą towarzyszącą? jeszcze powiedz że to kobieta?
Kędzior Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 z osobą towarzyszącą? jeszcze powiedz że to kobieta? jak najbardziej [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2010, 14:36_________________________________________________hmm Max zrezygnował z Zatoru?
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 z osobą towarzyszącą? jeszcze powiedz że to kobieta? jak najbardziej [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2010, 14:36_________________________________________________hmm Max zrezygnował z Zatoru? może Max będzie wiózł w tym czasie kogoś swoją furą na wesele :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 z osobą towarzyszącą? jeszcze powiedz że to kobieta? jak najbardziej [br] :shocked:
Kędzior Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 z osobą towarzyszącą? jeszcze powiedz że to kobieta? jak najbardziej [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2010, 14:36_________________________________________________hmm Max zrezygnował z Zatoru? może Max będzie wiózł w tym czasie kogoś swoją furą na wesele :gwizdanie: :polew: :polew: być może :>[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2010, 14:47_________________________________________________takkze tegoo :slina: śliczna
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 z osobą towarzyszącą? jeszcze powiedz że to kobieta? jak najbardziej [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2010, 14:36_________________________________________________hmm Max zrezygnował z Zatoru? może Max będzie wiózł w tym czasie kogoś swoją furą na wesele :gwizdanie: :polew: :polew: być może :>[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2010, 14:47_________________________________________________takkze tegoo :slina: śliczna także tegoooooooo :slina:
Kędzior Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 to z nią idziesz? z inną :gwizdanie: także tegoooooooo :slina: niezłe ma cy... tzn oczy... :slina:
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 to z nią idziesz? z inną :gwizdanie: przede wszystkim oczy także tegoooooooo :slina: niezłe ma cy... tzn oczy... :slina: [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2010, 15:14_________________________________________________spadam do domu
Miszka82 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 wyrezałem uszczelkę pod zaworami laseczka niczego sobie
Kędzior Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 wyrezałem uszczelkę pod zaworami laseczka niczego sobie to gratuluję
Rekomendowane odpowiedzi