Mario22 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Ale ogólnie macie lipe... moja nie każe sprzątac i jesdzcze 4pak żywca kupiła...
Adrenalina Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Ale ogólnie macie lipe... moja nie każe sprzątac i jesdzcze 4pak żywca kupiła... to od razu Ci mówie że będzie coś chcieć :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Ale ogólnie macie lipe... moja nie każe sprzątac i jesdzcze 4pak żywca kupiła... to od razu Ci mówie że będzie coś chcieć :gwizdanie: Noo pewnie tak... a ja jej to dam z przyjemnością...
stanley Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Ale ogólnie macie lipe... moja nie każe sprzątac i jesdzcze 4pak żywca kupiła... to od razu Ci mówie że będzie coś chcieć :gwizdanie: Noo pewnie tak... a ja jej to dam z przyjemnością... oddasz jej cała wypłatę
Adrenalina Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Ale ogólnie macie lipe... moja nie każe sprzątac i jesdzcze 4pak żywca kupiła... to od razu Ci mówie że będzie coś chcieć :gwizdanie: Noo pewnie tak... a ja jej to dam z przyjemnością... oddasz jej cała wypłatę :polew: :polew:
Bulczas Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Ale spamujecie. Kurde chyba nie dam rady pojechać do gliwic :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Ale spamujecie. Kurde chyba nie dam rady pojechać do gliwic :gwizdanie: nie masz gnoju w baku? :gwizdanie: a zawsze wszyscy mi tak dokuczali że nie wpadam na spoty do Was...nie dość że mam benzynę to 50 km w jedną stronę, a Wy macie klekoty i 20 km :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: duuuupy wołowe z WAS :>
Bulczas Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Ale spamujecie. Kurde chyba nie dam rady pojechać do gliwic :gwizdanie: nie masz gnoju w baku? :gwizdanie: a zawsze wszyscy mi tak dokuczali że nie wpadam na spoty do Was...nie dość że mam benzynę to 50 km w jedną stronę, a Wy macie klekoty i 20 km :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: duuuupy wołowe z WAS :> Nie chodzi o benzyne Pucek bo to dla mnie nie problem. Mam już inne plany ale zobaczymy.
Pucek Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 do laski pojedziesz? i tak Ci nie da :gwizdanie: spadam tacy z Was koledzy że nie odwiedzacie kolegów z Gliwic
Bulczas Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 do laski pojedziesz? i tak Ci nie da :gwizdanie: spadam tacy z Was koledzy że nie odwiedzacie kolegów z Gliwic Martw się lepiej o swój interes bo mój ma się dobrze
talib1990 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 no to jak już powitania mamy za sobą to powiedz to tam za motornie masz w tej Omedze hahaha tak bo Miszka sie poczuł niepowitany :polew: Omega już jest poznana na spotach a witać się nie musze bo troche stażem już jestem na forum :tongue4:
Miszka82 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Omega już jest poznana na spotach a witać się nie musze bo troche stażem już jestem na forum :tongue4:
Kanar Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 no to jak już powitania mamy za sobą to powiedz to tam za motornie masz w tej Omedze hahaha tak bo Miszka sie poczuł niepowitany :polew: Omega już jest poznana na spotach a witać się nie musze bo troche stażem już jestem na forum :tongue4: chodziło mi o powitanie na dziś.. a co do Omy to pewnie dlatego że ja nowy tutaj jestem to jej nie widziałem :polew: to co Citam napędza te tylnie kółka??
keżor Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2010 No i kto wybiera się do Gliwic? ja nie
gregory Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 No i kto wybiera się do Gliwic? JA!
Mario22 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 No i kto wybiera się do Gliwic? JA! :good:
Rekomendowane odpowiedzi