krolu Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 kanar o których dekorach mówisz ? o listwach ozdobnych :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 no to jak sie wszyscy witaja to i ja sie przywitam :gwizdanie: jak tam wytrzeźwieliście juz po weekendzie bo ja juz nie chce wiecej takich dlugich weekendów bo nie wyrabiam juz ale whisky pewnie walisz co [br]Dopisany: 03 Maj 2010, 12:31_________________________________________________ kanar o których dekorach mówisz ? o listwach ozdobnych :gwizdanie: no właśnie nie miałem pewności bo nawet jest wątek keżora na ten temat
gregory Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 no to jak sie wszyscy witaja to i ja sie przywitam :gwizdanie: jak tam wytrzeźwieliście juz po weekendzie bo ja juz nie chce wiecej takich dlugich weekendów bo nie wyrabiam juz Dimek A to w GB też jest 1 i 3 maj wolny?
Miszka82 Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 z samego rana je bany z samego rana, ja niedługo obiad mam ps. Kędzior dojebana ta fota w różowej pościeli [br]Dopisany: 03 Maj 2010, 12:36_________________________________________________ no to jak sie wszyscy witaja to i ja sie przywitam :gwizdanie: jak tam wytrzeźwieliście juz po weekendzie bo ja juz nie chce wiecej takich dlugich weekendów bo nie wyrabiam juz Dimek A to w GB też jest 1 i 3 maj wolny? nie..i właśnie dlatego on pije :gwizdanie:
diman Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 no to jak sie wszyscy witaja to i ja sie przywitam :gwizdanie: jak tam wytrzeźwieliście juz po weekendzie bo ja juz nie chce wiecej takich dlugich weekendów bo nie wyrabiam juz ale whisky pewnie walisz co [br]Dopisany: 03 Maj 2010, 12:31_________________________________________________ kanar o których dekorach mówisz ? o listwach ozdobnych :gwizdanie: no właśnie nie miałem pewności bo nawet jest wątek keżora na ten temat no wlasnie z tym wiskaczem to mam problem bo tego nie lubie wiec standarcik wodeczka i piweczka
Kędzior Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 no ja też będę miał obiad ale dopiero co wstałem hehe nom foty są niezłe
diman Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 no to jak sie wszyscy witaja to i ja sie przywitam :gwizdanie: jak tam wytrzeźwieliście juz po weekendzie bo ja juz nie chce wiecej takich dlugich weekendów bo nie wyrabiam juz Dimek A to w GB też jest 1 i 3 maj wolny? 1 nie jest wolny ale 3 jest wolny i wlasnie dzisiaj sobie dychom po ciezkim weekendzie
Kanar Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 tak jest wątek keżora tyle że z tego co wywnioskowałem to jak ktoś ma plastikowe te zaczepy to lepiej tego nie ruszać bo łatwo zdupczyć.. a że tak powiem nie po to rozebrałem pół dechy żeby sie poddać przez jakieś kołki :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 jak się komuś mega nudzi to Chrzanów ma zloty w poniedziałki
Miszka82 Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 tak jest wątek keżora tyle że z tego co wywnioskowałem to jak ktoś ma plastikowe te zaczepy to lepiej tego nie ruszać bo łatwo zdupczyć.. a że tak powiem nie po to rozebrałem pół dechy żeby sie poddać przez jakieś kołki :gwizdanie: czyli standard, nic na siłę wszystko młotkiem jak się komuś mega nudzi to Chrzanów ma zloty w poniedziałki
krolu Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 jak się komuś mega nudzi to Chrzanów ma zloty w poniedziałki jak się zbierze większa ekipa to mogę się dołączyć
Kędzior Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 jak się komuś mega nudzi to Chrzanów ma zloty w poniedziałki aż tak bardzo to nam się nienudzi :polew:
miron78 Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 ja idę na rower :gwizdanie: do Chrzanowa dasz radę
Kędzior Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 ja idę na rower :gwizdanie: a dokupiłeś sobie już te boczne kółeczka??
krolu Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 ja idę na rower :gwizdanie: tez o tym mysle to może grupowyja tez chce :kox:
Miszka82 Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 ja idę na rower :gwizdanie: a dokupiłeś sobie już te boczne kółeczka?? :!: [br]Dopisany: 03 Maj 2010, 12:49_________________________________________________ ja idę na rower :gwizdanie: tez o tym mysle to może grupowyja tez chce :kox: a gdzie ?
Kędzior Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 ja idę na rower :gwizdanie: a dokupiłeś sobie już te boczne kółeczka?? :!: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi