krolu Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 A ja zostawiłem 4-ro pak żywca u Krola w aucie ;( Pewnie mi go nie podwiezie mimo, że ma Diesla :gwizdanie: bo go już nie ma :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 już 10 minut wchodza na górę może poszli do tych kolesi na piętro :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 widze że grubo było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 już 10 minut wchodza na górę może poszli do tych kolesi na piętro :gwizdanie: niestety nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 już 10 minut wchodza na górę może poszli do tych kolesi na piętro :gwizdanie: niestety nie a Kędzior jest dostępny :gwizdanie: pewnie poszli do kafejki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Very very HOT la dupencja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 dobra nie jest dostępny pojebało mi sie , bo miałem otwartą strone gdzie był dostępny i sie mi pojebało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 :polew: :polew: foty są przekoksiarskie :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 A mi się ostatnio coraz bardziej wkręca ten klip, niezły jest: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 teraz lecą fajne teledyski na TVS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 la geje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 bulczas nie wybierasz sie czasem do kato? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 bulczas nie wybierasz sie czasem do kato? :gwizdanie: hehe a co kędzior szuka szofera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 bulczas nie wybierasz sie czasem do kato? :gwizdanie: hehe a co kędzior szuka szofera kędzior już niczego nie szuka..... a ja musze zutylizować odpady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 bulczas nie wybierasz sie czasem do kato? :gwizdanie: hehe a co kędzior szuka szofera kędzior już niczego nie szuka..... a ja musze zutylizować odpady jazda po bandzie [br]Dopisany: 09 Maj 2010, 20:26_________________________________________________ A mi się ostatnio coraz bardziej wkręca ten klip, niezły jest: dobry wałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 bulczas nie wybierasz sie czasem do kato? :gwizdanie: hehe a co kędzior szuka szofera kędzior już niczego nie szuka..... a ja musze zutylizować odpady To widzę grubo się porobił. Mogę podskoczyć po niego jak mnie wezmie tak jak na tej grupowej fotce z la parówką :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 bulczas nie wybierasz sie czasem do kato? :gwizdanie: hehe a co kędzior szuka szofera kędzior już niczego nie szuka..... a ja musze zutylizować odpady jazda po bandzie Ty sie ciesz, ze tak wczesnie wyszliśmy tydzien temu, bo mogłeś gorzej trafić [br]Dopisany: 09 Maj 2010, 20:29_________________________________________________ bulczas nie wybierasz sie czasem do kato? :gwizdanie: hehe a co kędzior szuka szofera kędzior już niczego nie szuka..... a ja musze zutylizować odpady To widzę grubo się porobił. Mogę podskoczyć po niego jak mnie wezmie tak jak na tej grupowej fotce z la parówką :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 To wyjeżdżam powoli za jakąś chwilę będę :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 To wyjeżdżam powoli za jakąś chwilę będę :gwizdanie: ale Ty mówisz teraz powaznie czy żartujesz? bo już nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi