keżor Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 albo się je*ać (w sensie z żoną) albo się najebać (w sensie z kolegami) albo wyje*ać (komuś z dyńki ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 albo się je*ać (w sensie z żoną) albo się najebać (w sensie z kolegami) albo wyje*ać (komuś z dyńki ) za dużo testosteronu masz chyba we krwi... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 :polew: można się napierdolić komuś wp***dolić i na konieć sie pier**lić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Panowie nie pijcie więcej bo nie można zrozumieć co piszecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Panowie nie pijcie więcej bo nie można zrozumieć co piszecie wszyscy mają przestać pić lepiej Ty zacznij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 W związku z pojawianiem się nowych, coraz wydajniejszych procesorów, mocniejszych kart graficznych, szybszych pamięci i stabilniejszych płyt głównych, firma Microsoft zapowiedziała wydanie nowej wersji Windows. Żeby wszystko znów wlokło się po staremu... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Spadam na rozmowę :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Spadam na rozmowę :gwizdanie: powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 siemka z rana Co tam Panowie - jak się bawicie? to widze sie koncert udał :gwizdanie: Grisza , te z SLR'a są super , widziałem w jakimś mercu na żywo i był ogień z piczki , ale tak jak zauważyłeś różnią sie środkami , na korzyść tych od Wojtka ale ładne są też te ze starego RS6 i z nowego RS6 co ma Miron Zastanawiałem się też nad felgami z RS'a, ale jednak chciałbym coś innego. Na allegro są też te same co miał Wojtek_A4 (http://www.moto.allegro.pl/item995692731_nowe_felgi_wzor_slr_do_mercedesa_19_cali_raty.html) no ale trzeba by było jeszcze opony dokupic stanley - za dużo jużna forum na tych RS'ach... Co nie znaczy że mi sie nie podobają Miszka82- Te co ma Akjam też są , ale to jednak nie jest to co by mi spasiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 to może z lambo http://www.moto.allegro.pl/item1028202571_felgi_aluminiowe_19_lambo_wzor.html albo http://www.moto.allegro.pl/item1037896728_felgi_aluminiowe_dare_lm_19_8_5j_5x112.html (bo ori BBS LM to koło 17000zł ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 szkoda, ze tych lambo nie ma w 17' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 moja nowa wizytówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 moja nowa wizytówka złodziej :gwizdanie: [br]Dopisany: 14 Maj 2010, 19:48_________________________________________________to nic, wsiadam w apu i jadę do roboty :gwizdanie: sobota tuż tuż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 szerokości Pucek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Grisza wsadzaj wzór RS4 tylko zrób dobre zabezpieczenie bo choruje na te felgi http://allegro.pl/item1017048089_model_new_rs4_yokohama_toyo_oryginalne_fv_22.html :slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 What's up biczys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 What's up biczys co piłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Ja spadam do roboty za chwilę reszta pewnie w SGL :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Ja spadam do roboty za chwilę reszta pewnie w SGL :gwizdanie: szerokosci ja jutro na rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi