Adrenalina Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Basia jak będziesz wracać z roboty to kup sobie jakieś piwko na wieczór, a mi ćwiartkę spirytusu bo piekę ciasto że niby co Ty robisz????? a będę miała jeszcze gdzie wracać ? [br]Dopisany: 20 Maj 2010, 17:56_________________________________________________ to ja z nią zerwałem wiem to może dziwne i głupie ale tak zrobiłem :polew: kędzior, nam tu nie musisz ściemniać.... już trochę Cię znamy... :gwizdanie:
stanley Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Basia jak będziesz wracać z roboty to kup sobie jakieś piwko na wieczór, a mi ćwiartkę spirytusu bo piekę ciasto że niby co Ty robisz????? a będę miała jeszcze gdzie wracać ? [br]Dopisany: 20 Maj 2010, 17:56_________________________________________________ to ja z nią zerwałem wiem to może dziwne i głupie ale tak zrobiłem :polew: kędzior, nam tu nie musisz ściemniać.... już trochę Cię znamy... :gwizdanie: kopiec kreta by stanley
Adrenalina Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Basia jak będziesz wracać z roboty to kup sobie jakieś piwko na wieczór, a mi ćwiartkę spirytusu bo piekę ciasto że niby co Ty robisz????? a będę miała jeszcze gdzie wracać ? [br]Dopisany: 20 Maj 2010, 17:56_________________________________________________ to ja z nią zerwałem wiem to może dziwne i głupie ale tak zrobiłem :polew: kędzior, nam tu nie musisz ściemniać.... już trochę Cię znamy... :gwizdanie: kopiec kreta by stanley
Kędzior Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 kędzior, nam tu nie musisz ściemniać.... już trochę Cię znamy... :gwizdanie: serio to ja zerwałem w sumie to z poprzednimi też ja zrywałem raz mnie tylko laska zostawiła a tak to ja zrywałem przeszkadzały mi w melanżach :polew: kopiec kreta by stanley muehehehhe o smaku ziemi
krolu Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 leci mega spam.. i już czuję, że knajpy nie ustalimy..
stanley Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 leci mega spam.. i już czuję, że knajpy nie ustalimy.. mikro spam
Kędzior Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 leci mega spam.. i już czuję, że knajpy nie ustalimy.. mikro spam chyba sobie drina siekne
stanley Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 leci mega spam.. i już czuję, że knajpy nie ustalimy.. mikro spam chyba sobie drina siekne
stanley Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 ale ciszaaaa trzeba jaką nute sobie zapodać
Adrenalina Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 leci mega spam.. i już czuję, że knajpy nie ustalimy.. to po to, by w weekend świętować 2000
krolu Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 leci mega spam.. i już czuję, że knajpy nie ustalimy.. to po to, by w weekend świętować 2000 taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 leci mega spam.. i już czuję, że knajpy nie ustalimy.. to po to, by w weekend świętować 2000 a ty tylko o jednym pić i pić ale ciszaaaa trzeba jaką nute sobie zapodać u mnie bębni cały czas leci mega spam.. i już czuję, że knajpy nie ustalimy.. to po to, by w weekend świętować 2000 taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :gwizdanie: nom do weekendu nieda rady... ale nietakie rzeczy się działy więc wiesz :gwizdanie:
stanley Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 kto ma jakieś gotowe podanie o podwyżkę ?? powiedzmy jakiś szkic, zarys itp
Adrenalina Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 leci mega spam.. i już czuję, że knajpy nie ustalimy.. to po to, by w weekend świętować 2000 a ty tylko o jednym pić i pić jak pić? ...a Ty tylko jeden sposób świętowania znasz ?
Adrenalina Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 możemy kupić wora i zapodać sobie wieczór ze "strasznymi filmami"
Kędzior Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 możemy kupić wora a przyrząd maszzz :decayed: leci mega spam.. i już czuję, że knajpy nie ustalimy.. to po to, by w weekend świętować 2000 a ty tylko o jednym pić i pić jak pić? ...a Ty tylko jeden sposób świętowania znasz ? nie no znam jeszcze pare innych
stanley Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 możemy kupić wora i zapodać sobie wieczór ze "strasznymi filmami" wiedziałem, że gdzieś jarasz po kryjomu, ostatnio chodzisz taka wyluzowana i przesiadujesz na klatce z ziomalami z gimnazjum.... :gwizdanie: wpisałeś im się juz do złotych myśli?
Adrenalina Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 możemy kupić wora a przyrząd maszzz :decayed: Stan ma przyrząd zawsze przy sobie
Rekomendowane odpowiedzi